Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ново от Несли - ''Докажи ,че си идеален с природата ''

Това нашето лудото е непредсказуемо Joy
Гледам при подругите публикациите в Инста на повечето актьори .Няма такава като Несли . След нея другият откачалко е Онур ( той наскоро публикува теле не за първи път Joy ). Вместо да публикуват свои снимки и селфита , събирайки много лайкове , те често публикуват разни откачени неща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
  • Яко в Матрицата...
Фили, надписът на снимката е:

Доказателството, че съм станала едно цяло с природата

# 677
Фили, надписът на снимката е:

Доказателството, че съм станала едно цяло с природата
Мерси Ренка , да ти кажа аз си помислих ,че е нещо такова за сливане с природата , но преведох каките рускини , които понякога са неточни Smile

# 678
Хихихи пуснала ни е краченце Неслихан Heart Eyes

Кадир изглежда доста притеснен на видеото, явно се налага да отговаря истината Grinning

Мацката го пита дали живота му се е променил от Ханде Йенер.
Също го пита защо не са били на сватбата на Фахрие и Бурак. Кадир казва, че не са били поканени.
Пита го нещо за Ромео... Може би не знаете, че оттам тръгва връзката на Кадир и Ханде. Тя има такава песен - Ромео, на която Кемал е режисьор и е взел Кадир да участва в него.
Оф, бая ще е напечено, усещам и нямам търпение Joy

# 679
  • София
Ето го нашето момиче, снимало се е с фенка. В прекрасно настроение и с много секси рокличка  

Обичат да са сред природата Несли и Кадир. А Несли съчетава работата с активната почивка.
Изпращат деня с приятели.

# 680
Много сладка , с много секси рокличка и никаква дистанция Imp Rage

# 681
Хелоу къзларки Hug ГДЕ СТЕЕЕ ? Scream
Ето малко резюме на отговорите на Кадир , на руски
Скрит текст:
Слова Кадира Догулу, о которых ещё долго будут говорить: Мы не можем быть друзьями с Бураком Озчивитом!

Кадир Догулу на вопрос, почему его отношения с Бураком Озчивитом испортились, дал разъяснения, о которых ещё долго будут говорить : «Он один из самых лучших людей Турции. У него множество прекрасных качеств, но у нас разные характеры. Мы не можем быть друзьями.»

Актёр Кадир Догулу на программе «40» открыл завесу, на годами интересующую людей тайну. Догулу объяснил, почему он не ладит с Бураком Озчивитом, который играл как с ним, так и в последующем с его женой, Неслихан Атагюль.

Кадир Догулу сказал, что не звал Озчивита и его жену Фахрие Эвджен на свадьбу и добавил следующее: «Все думают, что мы с ним самые лучшие друзья. Но он человек совсем другой натуры. Возможно, он один из самых прекрасных людей Турции... У него множество великолепных качеств; но мы не сходимся характерами! Мы не можем быть друзьями.»

«Бурак любит футбол»

Догулу продолжил шокирующими словами: «Когда мы встречаемся где-то, то относимся друг к другу максимально уважительно. Никогда ничем не обижали друг друга, Бурак очень вежливый парень. Но мы не были друзьями, не вышло. Потому что у нас разные натуры. Он любит футбол, а я нет, и даже это уменьшает количество тем, на которые можно поговорить.»

Кадир Догулу и Бурак Озчивит играли вместе в 2010 году в «Маленьких тайнах». Сериал, в котором сыграло множество знаменитостей, снискал большую славу.

Не пригласили на свадьбу

Неслихан Атагюль и Кадир Догулу не позвали Фахрийе Эвджен и Бурака озчивита на свою свадьбу в июле 2016 года. И в свою очередь Озчивит не позвал пару Догулу на свою в июне 2017 года.

Благодарности Ханде

Кадир Догулу, который в период работы официантом с 2006 по 2010 год встречался с Ханде Йенер, сказал о бывшей, подарившей ему славу, следующее: «Это были прекрасные отношения, которые проложили цемент в мое взросление.»

Догулу отметил, что ни возраст, ни человек, ни цифры, ни статус его не волнуют : «Я прожил тот период невинно и с душой. Не испытываю никакого сожаления или печали. Это был хороший опыт.»

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-kadir-doguludan-co..
404 hata sayfası

Приятен ден и идвайте да пишете Smiling Imp

# 682
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Фили, мерис за резюмето Heart

И аз като една рускиня ще попитам, нещо се е случило ли та взеха пак да дъвчат отношенията им? Thinking

Погледнах една статия на турски, малко е замазал някои отговори, не виждам смисъл от тях.

# 683
Здравейте, дружки Hug

Аз получих просветление, защо Кадир ме дразни напоследък. Много говори. Много, ама много говори.
Всичко трябва да е в някаква норма и мярка. Този човек просто не се трае. Гледах по време на извънредното положение, имаше доста често лайфове в инстаграм. Направо не дава думата на никой. Многословен страшно.
За всички беше ясно, че има търкания между него и Бурак. Не виждам смисъл да обяснява толкова подробно.
Честно казано, ако е такъв и вкъщи, постоянно да дрънка нещо, искрено съжалявам Неслихан.

# 684
  • Яко в Матрицата...
Еве, права си много говори. Един мъж трябва да говори само когато има да каже нещо съществено. И много се е заплеснал по мистиките.

# 685
Рени, мистиката башка. Това никак не ми харесва също. Имаше въпрос от водещата за шериата, не намерих отговора на него. Не ме кефи никак Кадир напоследък.
Дано и Неслихан не залитне в това направление, че...

# 686
Мен също ме дразни напоследък , сега Еви като го написа , така е - станал е дървен философ . Дали го избиват комплекси заради много по-младата му и много по-успялата му жена ? Или е започнала да го тресе андропаузата  Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера прочетох при рускините ,че щял да участва в Мусорная квартира ( не знам как е на турски , ама не ми харесва това боклучиво заглавие Neutral Face )

# 687
  • Яко в Матрицата...
За шериата е казал, че не е тръгнал по този път. Разбрал е концепцията му. Това не било убийствата с камъни и биенето с камшик, да имаш по 4 жени. Това бил ред в обществото, но не трябвало да се превръща в секта. Според него правилният път бил Ислямът и се надявал един ден хората да разберат това.

Дървен философ, да, и остава впечатлението тип аз знам всичко, другите да мълчат и да слушат умните ми приказки... Дано да греша, просто това виждам отстрани.

# 688
  • Варна
JoyJoyJoy ауууу ка ксте нахранили момчето!
Ами ако това му е говоренето за целия ден? Stuck Out Tongue Winking Eye
Може да си мълчи в къщи.
И мен напоследък ме дразнят много говорещите и обстоятелствени хора. Grin

# 689
Малко да се отвлечем от лошите мисли Joy

Ураз и Емре Кабакушак Heart Eyes

#UrazKaygılaroğlu #GedizIşıklı #радостзаочитеми Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт