Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Яко в Матрицата...
Вярно радост за очите ми GrinningHeart Eyes

Ураз е написал брат от друга майка Joy Съчетали да се цветово Grinning

# 691
# 692
Здравейте момичета! Това сигурно не е ново за вас, но аз сега го прочетох във фейса Grinning

"Кадир разказа как се в срещнал с Неслихан:
 ❤️ “Преди сериала (Двете лица на Истанбул), Неслихан и аз трябваше да се срещнем и запознаем. Преди срещата с нея, аз прочетох в Google каквото можах да намеря за нея. Прочетох за наградите й, видях красивото й лице, разгледах малко играта й. Първата ми мисъл беше “Каква талантлива актриса е“, но нямаше чувства. Не, честно, наистина не усетих нищо. Отидох в продуцентската централа, там има малка градина, минах през голям коридор за да стигна до там и видях две очи сред листата, които ме гледат.  "Кой ли е това?”- мислех, че си го казах на себе си, но продуцента ми отговори “Твоята партньорка“. Така започна нашата история..."
 Кадир беше попитан дали е опиянен от любов, на което той отговори:
 ▪️”Да, да, намерих подкрепа в нея и благодаря за това. Опиянен съм. “Опиянението“ изглежда в повечето случаи е неосъзнато, но аз съм опиянен, но в трезво съзнание. Мога да правя всичко разумно и съзнателно, без планове.
Да, опиянен съм от любовта, но това е така, защото опознах истинската любов. Всеки момент в този свят и ако има друг свят, аз съм готов да гледам съпругата си с любов"

Хубав уикенд от мен и Ураз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 693
  • София
Нашата лудетина със стилиста  Бурак Санук

# 694
Много хубаво Неслиханче Heart Eyes
Бурак е фешън директор на Based Istanbul, а снимките са от промото за първи сезон

Тези са от снощи, лейдис найт Stuck Out Tongue Winking Eye

Несли , Хивда и Ямур с фенове

# 695
Пак да кажа - никаква дистанция .Тази Несли е за бой Smiling Imp
Много сладки снимки със стилиста .А Кадир публикува в Инста стори някакви зарзавати , сигурно ги отглеждат в градината в Мугла ( предполагам )

# 696
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Да не изпаднем на 2 страница Simple Smile

# 697
Гюнайдън Kissing Heart
Таман се запътих и аз да пиша по същата причина Stuck Out Tongue Winking Eye

Ренку Kissing Heart

Новичко с Несли, пак няма социална дистанция, Филе Grinning
Много слабичка, ще се счупиии Worried

Малко други красоти. Нихан, Емир, Елиф, Наре...

Колажчета Heart Eyes

Малко радост за очите ми Heart Eyes

И позицията на Ураз във връзка с поредното убийство от голяма любов Head Band
Аман от невъздържани мачовци Frowning

Скрит текст:
Детето, за което мечтаеш, за което трепериш, което отглеждаш, обграждайки с възглавници, за да не падне на половин метър височина от леглото, градиш мечти, идва някакъв болен негодник и го убива. Учете децата си да казват "Не". Детето прави това, което вижда. Изморихме се вече!

Хубав ден, дами Heart

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 10:36 от Еванджелин

# 698
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart

Ураз казва да научим децата си какво означава “не”. Нещо, което е много трудно в днешно време , поне аз така си мисля. Материализмът ни залива като цунами и хората вече знаят само какво е “искам”...

# 699
Леле , на липсата на дистанция или на тази слаба фигура да се ядосвам ? Imp
Много е слаба , дано няма някакъв проблем - здравословен или нещо тежко на душата ...
Звуча като баба ми , но тази слабост е ужасна , дано е от снимката ...

# 700
  • Варна
Според мен поддържа таква фигура заради героинята й. Как иначе ще е достоверна - след всичкия тормоз и стрес , които е преживяла?

Колажа с Мюге е много готин - тази й сцена беше много добра. Заради Ураз/Гедиз и нея продължавам да го гледам сериала. Tехните истории са ми нтересни.

# 701
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee Simple Smile

Ти да видиш... най-популярните актьори за периода 15 юни - 15 юли Wink

# 702
Хелоу, дружки Hug

И актрисите за същия период Heart Eyes

Новичко с Неслихан Kissing Heart

И тази красота Heart

https://twitter.com/A975X/status/1286074994229993472?s=09

# 703
Mного е слаба Несли , едва ли заради ролята , даже и да трябва Наре да е слаба , Несли си бе достатъчно слаба и преди .Все пак не участва в сериал за концлагер . Rage , нали ?

За дистанцията - вече му омръзна да пиша Imp

Ама много я обичам , знаете .И се възхищавам на таланта и Heart Eyes

Здравейте , дружки Hug
Голяма красота , Еве

# 704
Изкарвам красотата, Еве Kissing Heart

Фили, и аз като Боби мисля, че е толкова слаба, заради ролята.  Преди си беше добре... я как цъфтеше в Карата. Трябва да е променена за измъчената Наре. А това става с килограмите.

Привет, момичета Two Hearts

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 15:52 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт