Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет момичета  

Днес е Разпети петък, ден за смирение и надежда за по-щастливо бъдеще.  И докато светът се е стаил и смирил под всеобхватна карантина, ето една част от известните турски актьори как прекарват в изолация.
Тези мустаци явно са на мода и вече се наричат "Ковид-19 Имидж".  До какво може да доведе бездействието

# 91
Здравейте и от мен на Разпети петък!За жалост не съм наваксала с темата,ще се посторая тези дни да ви изчета....Бъдете здрави и имайте светли празници!🐣🙏🍀

# 92
Христос Воскресе, мили дружки! Светлина и мир в домовете ви Heart

Патрона ни днес има рожден ден. Да е здрав и щастлив Heart

# 93
Воистина возкресе!
Нека светлината и здравето царуват в семействата ни! Nature Sun With Face
https://www.youtube.com/watch?v=qKsr_HIsZqA

# 94
Честито Възкресение Христово!
Бъдете здрави и щастливи вие момичета, и всички около вас!

Честит рожден ден на Кадир!
Пожелавам семейно щастие и хубави проекти Simple Smile

# 95
  • Плевен / София
Воистина Воскресе.
Честит рожден ден на Кадир. Да е здрав и със сигурност е много обичан.

# 96
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ и от мен скъпи мои виртуални приятели!
Бъдете много здрави и нека Бог да ни пази и закриля от всички земни беди!

Макар и Необикновено Воскресение, за мен този Великден ще остане най-запомнящият се! Не само като усещане... На този Великден моята снаха, ни приготви най-вкусният козунак, който съм яла някога.

Скрит текст:

На нашият рожденик Кадир пожелавам да бъде здрав, все така успешен, в това което прави и нека да го споходи най-голямата радост за един човек, да стане баща.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 13:58 от БлагаВест

# 97
Hatemoğlu 1924 , чието рекламно лице стана Кадир, пуснаха клипче в Инстаграм. Ще дарят сумата от продажбите си днес, на кампанията на Кадир за SosyalBen.

"В началото на 2020 г. започнахме сътрудничество с любимия ни @kadirdogulu, което много ни развълнува; Той се присъедини към голямото ни семейство, в което израснахме от 1924 година. За нашата пролетно-лятна кампания 2020 г., не споделихме приятните кадри, които направихме заедно в Маями, поради епидемията. Днес е страхотен ден. Вярата ни, че постепенно ще се върнем към нормалното расте, продължаваме да работим, оставайки вкъщи и днес е рожденият ден на скъпия Кадир Доулу! Искахме хем да споделим тези възхитителни снимки с вас, хем да му направим подарък за рождения ден: Днес ние ще дарим приходите от търговския оборот, който ще бъде направен от hatemoglu.com на кампанията, инициирана от Кадир Доулу към фондация SosyalBen. Честит рожден ден, Кадир, нека бъдем заедно в много здрави дни."

https://www.instagram.com/p/B_KAhbXpdv_/

# 98

ЧРД на Кадир! Да е жив, здрав и щастлив!

Привет, момичета Two Hearts

# 99
  • между морето и небето
Привет 🤗,
Най-сърдечни пожелания за всички вас и вашите семейства!

Много ми липсва нашия сериал и обсъждането му, но и аз като всички се надявам по-бързо да се върнем към нормалното ни ежедневие. Дано всички да сте добре.

# 100
Христос воскресе , мили дружки Flowers Cherry Blossom Heart и останете здрави Gift Heart
От сърце желая на нашия Кадир здраве , много успехи , късмет  и любовта все така да е с него Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus Flowers Sunflower

# 101
Здравейте!

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!

Бъдете здрави, бъдете търпеливи и смирени, бъдете оптимисти и се заредете с надежда и вяра в утрешния ден, защото точно този празник дава тази надежда за възкръсване на доброто, в което вярвам. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Моят поздрав за вас от сърце!  

# 102
Хелоу, дружки Kissing Heart

Снощи, в последните часове от рождения ден на Кадир, Неслихан качи тези снимки и написа една думичка - tarifsiz - неописуемо / неопределимо Heart Eyes

Бирсен написа преди малко, че екипът на Дъщерята на посланика, предвид ситуацията с коронавируса, обсъжда връщане през май на снимачната площадка Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 17:34 от Еванджелин

# 103
  • Плевен / София
Здравейте момичета

За мен лично е нереалистично започването на снимки на сериали при толкова заразени в Турция....

# 104
  • У Диспансера ...♥♥♥
М, Рени, хич биля не ми пука Grinning

Ето този трейлър ме хвана за гърлото и ме държа до юни 2017 година.

Честно казано, още ме държи.

И мен, и мен ме държи❤
От тогава турски филм не съм загледала, една от най-любимите ми двойки останаха Кемал и Нихан❤
И един от най-добрите им сериали в Турция.
Едва ли някога пак ще ме плени такава двойка. Вие знаете кои са моите любимци 😄
Фатиха, Карато, АФК и Слънцата ❤
Друг сериал като тях не ме е докосвал.
Карато и АФК от начало до край си ме държаха, докато другите издишаха край финала .
Прегръдки на все  дружки 🤗🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт