Озито е кротко момче, а Бахар луда глава. До оня ден имаше гадже, не знам дали са се разделили. То си е резил, ще отричат ми

мерси за превода ! ), колкото и да казвам ,че ме дразни напоследък
не мога да не призная ,че е много фин и внимателен , и че обича Несли много . В момента , в който махне мустака и се подстриже късо като Азис бей от сезон 1 , пак ще съм му луда фенка

мерси за превода ! ), колкото и да казвам ,че ме дразни напоследък
не мога да не призная ,че е много фин и внимателен , и че обича Несли много .[ В момента , в който махне мустака и се подстриже късо като Азис бей от сезон 1 , пак ще съм му луда фенка

Обикновено, така става, когато сме на път да загубим някого, когото сме смятали за даденост.Впрочем много се радвам, че той е добре!
, може би трябваше да им го намекне, по някое време
Всеки влиза, разхожда се, подминава го сякаш не съществува, спят по коридорите после стават, изилизат, хлопват вратата и довиждане не казват
, а когато попита нещо, Санджар го гледа враждебно, все едно е най- големия му враг и все едно дъщеря му не избра да се приюти именно под този покрив, при този човек... Ти да видиш!

Исках повече 

, много са страшни тези ,,калабълъци '' . Видяхме последствията за Григор и Джокович 

Ама ние балканците сме си недисциплинирани начело със сърбите .Умираме за купони .
и останете здрави

, много са страшни тези ,,калабълъци '' . Видяхме последствията за Григор и Джокович 

.
Препоръчани теми