Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Мда, отдавна били аркадаши и ги снимали от неподходящ ъгъл GrinningGrinningGrinning

Озито е кротко момче, а Бахар луда глава. До оня ден имаше гадже, не знам дали са се разделили. То си е резил, ще отричат ми Ill

# 526
  • Яко в Матрицата...
İnsan kuş misali derler,
Uçamaktır gittiği yerler,
Bazen yâr’e varır,
Bazen kendine,
Bir dem gelir hasrete,
Bir dem varır neşe’ye..

Казват, че човек е приказна птица.
Лети и на местата, където отива,
понякога при любимия пристига,
понякога при себе си самия.
В един момент при копнежа отива,
в един момент при радостта пристига.

Нещо такова Hands V

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 14:35 от Reni - BG

# 527
Мда, отдавна били аркадаши и ги снимали от неподходящ ъгъл GrinningGrinningGrinning

Озито е кротко момче, а Бахар луда глава. До оня ден имаше гадже, не знам дали са се разделили. То си е резил, ще отричат ми Ill
Те всички или отричат или си мълчат .Понякога е добре да си мълчат , защото бързо се разделят Stuck Out Tongue Winking Eye

Много хубава тази публикация на Кадир ( Рени Hug мерси за превода ! ), колкото и да казвам ,че ме дразни напоследък Grinning не мога да не призная ,че е много фин и внимателен , и че обича Несли много . В момента , в който махне мустака и се подстриже късо като Азис бей от сезон 1 , пак ще съм му луда фенка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 528
  • София

Те всички или отричат или си мълчат .Понякога е добре да си мълчат , защото бързо се разделят Stuck Out Tongue Winking Eye

Много хубава тази публикация на Кадир ( Рени Hug мерси за превода ! ), колкото и да казвам ,че ме дразни напоследък Grinning не мога да не призная ,че е много фин и внимателен , и че обича Несли много .[ В момента , в който махне мустака и се подстриже късо като Азис бей от сезон 1 , пак ще съм му луда фенка
 Stuck Out Tongue Winking Eye

Фили, остави човека на мира. Нека им се порадва малко и на това ще му отмине мерака. Той периодично си променя визията. Но определено, само с мустак и на мен не ми харесва.  Ако до есента си намери роля в сериал, бързо ще го приведат в подхощят вид.  

# 529
Здравейте!

Въображенито ми рисуваше, какво ли не за да оправдае Кахраман, но СЦ не ми дадоха шанс Grinning
Аз, обаче не се отказвам и вярвам, че планът му не се изчерпва с качването на Наре на яхтата.

Иначе епизода беше хубав, наситен с действия и емоции, но сякаш гледах мач с предизвестен резултат. Вече се чудя само от този епизод ли е това усещане или  и от сериала, като цяло Simple Smile
Ако прострелването на Саджар е било черешката в сценария за края на сезона щеше да е по- добре да не ни го бяха показали във фрага... Така единствената интрига остана-  кой държи пистолета, а то и там нищо ново... Smirk

Зехра, най- сетне започна да осъзнава, че чувствата и към Каврук са по- силни и по- дълбоки, отколкото си е мислила Simple Smile Обикновено, така става, когато сме на път да загубим някого, когото сме смятали за даденост.Впрочем много се радвам, че той е добре!

И, изведнъж точно къщата на Гедиз се превърна в хан Smirk, може би трябваше да им го намекне, по някое време Smile Всеки влиза, разхожда се, подминава го сякаш не съществува, спят по коридорите после стават, изилизат, хлопват вратата и довиждане не казват Smile, а когато попита нещо, Санджар го гледа враждебно, все едно е най- големия му враг и все едно дъщеря му не избра да се приюти именно под този покрив, при този човек... Ти да видиш!
Дали, пък и той не е просто даденост за Наре и Санджар?
Когато се нуждаят от помощ е пръв приятел и брат, но когато им се подреждат нещата той е чужд. Чужд сред свои Smirk
Всеки път, като заговореше на Наре за куфарите и за Швейцария имах усещането, че е на път да я помоли да остане и може би да и признае, но виждаше, че тя не е готова да чуе това.
За пръв път го видях, толкова самотен...

Не ми оставиха, за какво да размишлявам до Септември, освен за хрумката на Мелек, как да се сдобри с баща си  SmirkSmirk Исках повече Thinking

Р.Р
Новата героиня не разбрах, каква се пада на Кахраман и ми изглежда доста смахната Stuck Out Tongue

# 530
  • София
Още със започването на 17-та серия ми направи впечатление един надпис  "Тази легенда започна от дъното на морето, няма да завърши там".
Така и не мога да направя връзката, какво дъно на море ...  Не си спомням да е започвало с дъно на море. Припомнете ми момичета.

А иначе, четох в руските сайтове мненията на известни турски личности за сериала ДП.
Ето някои от тях:

Зрителям очень понравилась финальная серия "Дочь посла", пишут о Неслихан..."Пусть люди увидят актерское мастерство".
✒Известная тур. блогерша Бирсен еще в понедельник советовала смотреть финальную серию написав, что финал будет сильным.
✒Демет Акалын (тур. певица) тепло отозвалась о Неслихан, написав, что верит этой девушке и ее таланту. (автоперевод).
✒Журналист Месуд Яр написал, что серия была замечательной и отметил игру всех актеров.
✒Журналист Сина Кологлу написала, что в настоящее время нет такой турецкой актрисы, которая могла бы конкурировать с Неслихан в плане актерского мастерства.
Отзывов в ТТ очень много и все отмечают великолепную игру Неслихан, Энгина и Ураза!

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 22:48 от БлагаВест

# 531
Още със започването на 17-та серия ми направи впечатление един надпис  "Тази легенда започна от дъното на морето, нямада завърши там".
Така и не мога да направя връзката, какво дъно на море ...  Не си спомням да е започвало с дъно на море. Припомнете ми момичета.

Наре вижда за пръв път Санджар, който излиза от морето. Оприличава го на планина. Влюбват се. Така започва легендата Smirk
А и мидите- брачни халки са от дъното на морето...

# 532
  • София
Още със започването на 17-та серия ми направи впечатление един надпис  "Тази легенда започна от дъното на морето, нямада завърши там".
Така и не мога да направя връзката, какво дъно на море ...  Не си спомням да е започвало с дъно на море. Припомнете ми момичета.

Наре вижда за пръв път Санджар, който излиза от морето. Оприличава го на планина. Влюбват се. Така започва легендата Smirk
А и мидите- брачни халки са от дъното на морето...
Да, наистина така беше. Благодаря ти Джули.   
Аз съвсем друго си мислех и затова не го връзвах.

# 533
Гюнайдън, сладурани Kissing Heart
Имах проблеми с мамата, не се разбрахме сабах-сабах с нея Joy

Купон за края на сезона, голям калабалък. Дано няма последствия.
Жената на Сами се е снимала с някои от екипа, и на видеото се вижда изящното гръбче на Несли Heart Eyes

https://twitter.com/sefirinkizbilqi/status/1275871328181125127?s=09

# 534
Ей, какво нещо е да се превъплъщаваш в герой - ''братът  на Менекше '' калко е противен в сериала , а в реала има съвсем друго излъчване и е много симпатичен .Това говори ,че е добър актьор .
Еве Hug , много са страшни тези ,,калабълъци '' . Видяхме последствията за Григор и Джокович Confused
А аз понякога съм лош пророк , пепел ми на езика и клавиатурата Stuck Out Tongue
Случайно в телефона гледам новини за последствия след купон на сръбската чалга звезда Цеца и разказвам на моя по време на вечеря .В този момент дават Григор и компания в разгара на купона и викам - ''леле в Сърбия има много ковид и тези спортисти ще се заразят '' УжасТ  Rolling Eyes Ама ние балканците сме си недисциплинирани начело със сърбите .Умираме за купони .
Здравейте дружки Gift Heart Green Heart и останете здрави Flowers Four Leaf Clover

# 535
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Grinning

Старанно ми е леко това празнуване по никое време, ама щом ги влече хората, нека  да празнуват Simple Smile

Най-готиното чифте след КемНих Heart EyesJoyJoy

# 536
  • София
Нашето момиче набира скорост. Гони вече 10 млн. последователи...

А днес малката принцеса Гюлче, първото дете в рода Догулу, навършва 1 годинка. Нека да расте здрава и много щастлива.

Поздрав от далечна Австралия от леля Назлъ 

# 537
Добър ден! Grinning

Старанно ми е леко това празнуване по никое време, ама щом ги влече хората, нека  да празнуват Simple Smile

Нали е баба в реала ,чок му се получава конушмака  с Мелек в сериала . Наистина е много естествен /така го чувствам аз /

# 538
Еве Hug , много са страшни тези ,,калабълъци '' . Видяхме последствията за Григор и Джокович Confused
А аз понякога съм лош пророк , пепел ми на езика и клавиатурата Stuck Out Tongue

Няма страшно според мен Simple Smile
Те са затворена общност, няма случайни сред тях и сигурно се тестват често.
Сигурна съм, че правят всичко необходимо, за да предпазят екипа. Би било много лошо да спрат отново, заради заразен ключов герой, например.
В този ред на мисли се сетих за посланика. Липсва ми, откакто се завърнаха, няма дори секундна сцена с него...
Надявам се, че е просто сценарии Simple Smile

Добър ден! Grinning

Нали е баба в реала ,чок му се получава конушмака  с Мелек в сериала . Наистина е много естествен /така го чувствам аз /

Това си помислих и аз, докато гледах общите им сцени Hands V

Гедиз се превърна в семейния им душеприказчик Smirk.
Понякога живота е доста ироничен Simple Smile

# 539
  • между морето и небето
Привет 🤗,

Наистина, че актьорът играеш посланика, не се вясна. Той е възрастен и може да се страхува да участва заради разпространението на Ковид-19, което за мен е разбираемо. Това си е мое предположение.

В последната серия ми стана ясна философията на Санджар и Наре за любовта, която за мен е неприемлива, особено тази на Санджар - намираш си любима, отваряш рана и после използваш всички средства да я затвориш, и не пускаш никога любимата да е свободна и щастлива, но между другото, ако хванеш и някоя друга, макар и не любима, и нея не пускаш.

Общи условия

Активация на акаунт