Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Кратко, но качествено  Еви : ))))

Кадир нещо в това интервю не ми хареса. Има още мноооого да върви по тоя път, дето е избрал докато стигне до истината.
Твърде наставлителен е и обяснителен, което говори ,че е още зелен по темата. Почнало е да му просветва , ама се мисли за повече от другите. Има още много да работи върху себе си.

Овенската му зодия ще го мъчи. Прелива от самоувереност : ))))
То и за това така добре игра във Фатиха - там му беше по мярка ролята на характера.

Ааа Неслихан тука изглежда по-пълничка : ))) или е стара снимката.
Да Боби, снимката е стара, но определено на мен Несли ми харесва повече ето така.
Относно Кадир, момчето преминава през своя житейски път на самоосъзнаване. Нека! Още колко ще се променя докато стигне до своето АЗ! Иначе е добър и грижовен. Важното е с Несли да се разбират, тогава и ние го приемаме.

# 721
  • Варна
Линде, така е.
Според мен са се намерили и ще са завинаги заедно.

Слънчево момиче:

А изненада - тази снимка с Ханде Ерчел не помня да съм я виждала.

# 722
Боби, аз също не съм я виждала. Да не е фотошоп? Макар да е напълно възможно и да е истинска, все пак Кадир и Неслихан са приятели с Мурат Далкълъч.

Днес май приключват снимките, имат 4 запасни серии вече Sunglasses Ще почиват няколко седмици и започват отново. Чакаме 7 септември Grinning

Каан Heart
"Първо благодаря на Неслихан, която улеснява работата ми и огрява като слънце всичките ми сутрини"

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 10:26 от Еванджелин

# 723
  • Варна
Не ми прилича на фотошоп сякаш, Еви.
При рускините е сложена на 13.6. Но няма никакви коментари. Но не се знае от кога е. Може и нещо старо да е.

https://vk.com/neslihanatagul5?z=photo320515509_457247463%2Fphotos320515509

И още хубави:

Да се допълня - порових се и май си е монтаж. Намерих на Ханде снимката и на Неслихан от 2017.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 11:26 от BVAR

# 724
Фотошоп е , зад главата на Несли се вижда руса глава Grinning
Здравейте дружки Hug

# 725
  • София
Едно морско момиче.....

# 726
Още една снимка от сета снощи

# 727
Още една снимка от сета снощи

Oхххх , Несли защо не спазваш дистанция ? Satisfied Open Mouth

# 728
  • София
Фили каква дистанция да спазва, като те снимат и се налага да са в контакт. Предполагам, че им се прави редовно тест.
Относно снимката, която качи Боби днес,  с фотошопа на Несли и Ханде, попаднах на една обща снимка на тях двете. Тя е от рождения ден на Кадир през 2018г., когато Несли му направи сюрприз  в един ресторант. Бяха поканени много негови приятели, между които Мурат Далкалъч с Ханде Ерчел, Еркан Колчак Кюстендил и Джансу Тосун, Седа Гювен, Каан Уранджиоглу, Нилай Дениз, Керем Алъшак, Ерчин Караболут и др.

Много интересни снимки някой се е постарал да направи на семейство Догулу и Атагюл 

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 18:16 от БлагаВест

# 729
Шегувам се с дистанцията Grinning
Сега се сещам ,че тази снимка с Хандето и Мурат съм я виждала .  А що се отнася за " семейните " - много са интересни . Кадир да спре с мустаците ,че е също като баща си Joy

# 730
Божеее, добре че обръсна мустака Кадир Stuck Out Tongue Winking Eye

От сета днес, още снимат Sunglasses Гюзелер гюзели Heart Eyes

# 731
  • Варна
Наистина е много интересно да се видят двете семейства. Ами хубава е и майката на Неслихан. И двамата й родители имат много интересни очи. Майката на Кадир също е хубавка. Той има носа на баща си : ))))) Малко е големичък.
Хандето - бая пълничка по онова време е била.

# 732
  • Кърджали
Здравейте, да се запиша чри вас докато очаквам да почне новия сезон на Sefirin kizi. Случаймо попаднах тия дни на сериала, пт тук, от там, реших да проверв що за актриса е Neslihan (че нямах спомен да схм я гледала), а тя па взе че ми отвя главата. Три пъти изгледах сериите от началото до края (сцените с Гедиз и Наре обикновено превъртах по  няколко пъти.)  Харесват ми диалозите, понякога ме карст да се смея като ненормална, друг път ме натъжават. Урсз си е моето откритие (въпреки че омето му ми звучеше познато), розичкам по YouTube да гледам интервюта. Друг актьор е моят любимец (него никой не може дс го измести) но покрай този сериал си обогатих списъка "видиш ли името гледай" с имената на Неслихан и Ураз

# 733
Александра, дето се вика, на точното място си Sunglasses
Черпя те веднага с #НарГед за добре дошла Heart

Еффектность зашкаливает Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CDJEF_DgKgM/?igshid=1ah53ksgw1phe

# 734
  • София
Александра, добре си дошла в нашата група. Надявам се да ти хареса при нас и да се включваш в коментарите относно Дъщерята на посланика и нашето красиво и талантливо момиче.

А нейното любимо момче ни прадставя прекрасни мъжки костюми на Хатемоглу, за спорт и за официални случаи. Еднакво добре му стоят, нали си ни е патрона.   

Общи условия

Активация на акаунт