COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 486 341
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 20 415
Сериозните теми с лед 10ч.

# 20 416
Над десет поста за ББ, нищо съществено, но никой не отбеляза, че нощес има починал още един медик. Сеира е по-важен от другото. ....
Точно когато съобщаваше новината за починалият медик, секретарят на НОЩ се ухили до ушите, защото  тогава ББ мина зад него.

# 20 417
Още един лекар с коронавирус е починал в България. Той е работел в Центъра за спешна медицинска помощ в Александровска болница. Бил е констатиран с коронавирусна инфекция, след което е изписан с отрицателни резултати. След това е приет в изключително тежко състояние и е настъпил летален изход.

https://bnr.bg/post/101269260/vtori-lekar-e-pochinal-ot-covid-19-v-balgaria

Бойко е бесен, говори много глупости, но е прав за много неща. Някои трупат девиденти, други умират, защото народа "изнемогва"- предимно психически /не знаем какво искаме/.

# 20 418
  • Пловдив
Е,  сега включваме ТВ повечето, нямаме кристална топка, кой е починал.

Забавен брифинг Joy
Това не е брифинг, а безплатна реклама по всички национални телевизии в най-гледаното време.

# 20 419
Резаразяване или недоизкекуване е причината за ноия случай на починал медик?  Лошо.

# 20 420
Край! Отидоха да обсъждат кои мерки остават, кои разхлабвст...

# 20 421
  • София
Изключително сериозна е ситуацията с пандемията, а заради мисирките и клоуните публичните изяви се превръщат в цирк. Щеше да е смешно, ама не е.

# 20 422
  • София
И ние си сваляме мерките! финтесите важни, кръчмите важни, шофьорските курсове важни... На народа му дай да яде и да пие, за пет пари акъл няма, като отвързан!
И доцентът и той - съобщава за починала колежка с гробовен глас и след 50 милисекунди се хили и поздравява ББ.  Не мога да повярвам!

# 20 423
  • Пловдив
Казаха, че имала положителен тест (явно бърз). Еми така си ги назначават хората навсякъде в държавата, какво се учудвате... Аз лично съм много раз очарована, спомена Франция, а те са единствените с продължаващо ИП толкова дълго. И, заводите там отвориха (ББ каза, че всичко е затворено, а не е вярно). Мен единствената мярка, която ме интересува е да отворят КПП и топно нея любимият ви Генерал е против. А истинският специалист по темата е бил за. Еми така е. То и за това той е шеф на щаба, де. Уффг

# 20 424
  • София
Бог да я прости лекарката. Това е кошмарно. Това ме ужасява.

Не искам да коментирам идиотщините на Борисов. Няма такъв нещастник, който да се хвали и тупа в гърдите какво е направил и да се кара, че едва ли не народът искал отпускане на мерките, а не че той така решава. Гнус

# 20 425
По повод починалия медик - Имало данни от Китай, че след отрицателни проби и взет чрез бронхоскопия лаваж се откриват все още вирусни частици. Това поставя под въпрос създадения имунитет.
Борисов : Ето защо есинственото сигурно лекарство е дистанцията. Затова умната при разхлабените мерки.

Новите мерки и дискусии след 10ч с Горанов и все компанията.

# 20 426
Генералът е против, защото ББ така му шушне.. Ама и една мисирка не пита кога ще паднат, след като ще отварят всичко

# 20 427
От вчера:
Тази сутрин стана известно, че щабът преустановява редовните сутрешни брифинги.

"Информацията ще бъде представена под формата на съобщения от секретаря на щаба доц. Димо Димов.”

Аз го разбирам прессъобщения. А този Димов, може да е капацитет човекът, не го знам, но и той с една постоянно залепена усмивка обяснява за болни и починали. 

Последно, ще има ли брифинзи или ген.-сексът е много обиден?

# 20 428
Казаха, че имала положителен тест (явно бърз). Еми така си ги назначават хората навсякъде в държавата, какво се учудвате... Аз лично съм много раз очарована, спомена Франция, а те са единствените с продължаващо ИП толкова дълго. И, заводите там отвориха (ББ каза, че всичко е затворено, а не е вярно). Мен единствената мярка, която ме интересува е да отворят КПП и топно нея любимият ви Генерал е против. А истинският специалист по темата е бил за. Еми така е. То и за това той е шеф на щаба, де. Уффг
И за границите е против (подозирам в по-голяма степен за тях).
Не симпатизирам на ББ, но в голямата си част е прав. Всеки дърпа за своето и трябва баланс.
Освен това не знам защо си мислите, че да можеш да работиш и да имаш работа е едно и също. Да, магазинчето може да е отворено, но с драстично намалели обороти. И то не само защото част от хората нямат пари, а и заради свиването на потреблението поради страха и неизвестността.
Няма в краткосрочен план изчистване от вируса явно, затова се минава на мерки в средносрочен характер.
И във всеки един момент може да се върнат нещата с мерките.

Всеки държи ,че се информира, а не разбрахте, че ще има сутрешни декларации от секретаря на НОЩ, докато не му писне на шапката и на него.

# 20 429
.... и да се кара, че едва ли не народът искал отпускане на мерките, а не че той така решава. Гнус
А не е ли така! Народът негодува от ирационалните и неадекватни мерки, не спазва нищо, а като ги махнат /поне да не глобяват/ пак недоволства. Ужасно недисциплиниран и немислещ народ сме.

Общи условия

Активация на акаунт