COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 486 829
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 20 565
Борисов благодари на хората, които спазват мерките, заради, което имаме малко заразени по официални данни. Помоли да не се чувстват ощетени.
Обаче аз се чувствам ощетена и нямам нужда от благодарност. Имам нужда, да се предприемат сериозни мерки, относно влизащите, защото ефектът от това, че спазваме мерки, се губи, заради безотговорността на влизащите.
Ало, журналистите, какви пейки по парковете, това ли е важно в момента. Не е ли по-важно да се ограничи вноса на вируса?

# 20 566
Откъде направи този извод?

За кое от двете?
Добре, на първото му трябват кавички.
За второто, подлежи ли изобщо на обсъждане?

Кои хора не знаят що е ред и дисциплина? Някои. Не всички. Хайде стига хули и обобщения
 за целокупния български народ.

# 20 567
  • София
Мисирките отново обърнаха брифинга на надпреварване по кудкудякане.

# 20 568
Тази последната журналистка ще стане ли доброволка да дезинфекцира след всеки станал от пейките в парковете? Не знам как толкова прости хора са станали журналисти.

# 20 569
Изтървах ви,искам да попитам.Как мислите,че ще ни задължат да си сложим ваксина.
според тренинга на гейтс за хипотетична пандемия (преди ковид), след разпускане на мерките заразените ще се увеличат неимоверно ще последва истински локадаун с участие на армията и ваксини, това са ми смътните спомени, някой ако иска по-точна информация да потърси, дали това ще се случи в действителност не се знае

# 20 570
Не знам защо се пита толкова за пейките в парковете.  Забранени, но вчера не видях свободна пейка. Когато обявиха 10 парка за отворени, хората го “ разбраха” всички паркове. Същото ще е и с ресторантите.

# 20 571
  • София
Изтървах ви,искам да попитам.Как мислите,че ще ни задължат да си сложим ваксина.
Никак. Вероятно след 2 г. толкова ще ни е писнало и ще сме изгладнели, че сами ще искаме.
Защото сега виждате розовите облаци. Ама след месец-два, като  почнат пак да връщат мерките и се окаже, че не става така..........друга песен ще пеем. Не ме разбирайте погрешно, аз съм ЗА разхлабване поетапно на мерките, притеснявам се, ако се окаже, че не работи.

# 20 572
А общината, вместо да преследва хората по парковете, да вземе да почисти боклуците и кучешките изпражнения по градинките.
Пак друг да ни обира л***та. Мърльовците се изживяват като принцове и принцеси, а друг трябва да чисти след тях.
Сериозна съм, госпожо.
Мърльовците ще започнат да чистят, ако общината си върши работата и глобява.Ама не си я върши.
Аз куче нямам, няма какво да ми се карате на мен.
Пейките кой ще ги дезинфекцира след всеки седнал? И кой ще контролира колко хора ще се съберат около една пейка?
Е, в метрото да не би да дезинфекцират след всеки седнал? А там дори е на закрито и се извървяват многократно повече хора отколкото в парка.

# 20 573
  • на пъпа на Златията
Ммм даа,
Губене на време е вече да наричаме ненормалния си  досегашен начин на живот  , нормален .
Не виждам изобщо мислене как трябва като започнем от държавата та до  отделния  човек да преструктурира живота си .
Да започнем от държавата - на първо време  всичко което може да се електронизира , да се направи .
Всеки човек с електронен подпис и  замяната отделния човек да се кланя на гишето на някакъв администратор . ....
За отделния човек . Живеене по възможност в къща а не в тия соц. блокове.
Почивката в собствената вила или в къща . Готвене в къщи .
Дистанционно училище , ... .
Добавяйте  кой каквото се сети . 
Ей така го виждам аз  новия нормален живот .
К"ви КПП -та ,  ви гонят .
Ще ги махнат . Но при стария ни ненормален живот бяха необходими  да се разбере кое  заразява и кое не .

Та всякакви разисквания  да се нарича стария ни начин на живот нормален е губене на време .

Която държава успее  да се пренастрои  на новите изисквания по бързо тя ще просперира.
България има всичкия потенциал да  го направи .
Вместо да си усвоиш бонусите  да си развяваш полите до Париж , да си беше потегнала бабината къща .

А като искаш да си развяваш полите до Айфеловата кула се приготви да си платиш със всичките земни богатства дето си сътворил до сега . Защото здраве и живот  с пари не се купува. .
.

# 20 574
Колко са сезонните работници като бройка 100-200 хиляди или? Къде мога да им пиша и на НОЩ, и на Мутафчийски и на Борисов?

# 20 575
Ммм даа,
Губене на време е вече да наричаме ненормалния си  досегашен начин на живот  , нормален .
Не виждам изобщо мислене как трябва като започнем от държавата та до  отделния  човек да преструктурира живота си .
Да започнем от държавата - на първо време  всичко което може да се електронизира , да се направи .
Всеки човек с електронен подпис и  замяната отделния човек да се кланя на гишето на някакъв администратор . ....
За отделния човек . Живеене по възможност в къща а не в тия соц. блокове.
Почивката в собствената вила или в къща . Готвене в къщи .
Дистанционно училище , ... .
Добавяйте  кой каквото се сети .  
Ей така го виждам аз  новия нормален живот .
К"ви КПП -та ,  ви гонят .
Ще ги махнат . Но при стария ни ненормален живот бяха необходими  да се разбере кое  заразява и кое не .

Та всякакви разисквания  да се нарича стария ни начин на живот нормален е губене на време .

Която държава успее  да се пренастрои  на новите изисквания по бързо тя ще просперира.
България има всичкия потенциал да  го направи .
Вместо да си усвоиш бонусите  да си развяваш полите до Париж , да си беше потегнала бабината къща .

А като искаш да си развяваш полите до Айфеловата кула се приготви да си платиш със всичките земни богатства дето си сътворил до сега . Защото здраве и живот  с пари не се купува. .
.
Не ми звучи добре на мен, особено за дистанционното обучение, не съм за връщане на училище по време на пандемия и ако смятат така да се продължва по-добре нулева следваща година, всичката сме я втасали да напъваме децата по компютрите по цял ден

# 20 576
  • sofia
Чудим се тук, на кое първо да идем. Кръчма, или басейн?

# 20 577
  • Sredets/Burgas
Кои хора не знаят що е ред и дисциплина? Някои. Не всички.

Eх, W, ясно, че не са всички. Ама ние няма как да не говорим за масите...
И колко такива "някои" изписаха тонове хартия с откровени лъжи да напуснат София?
Що не съм аз!? Стоя си и чакам чинно, кротко, когато ми разрешат - тогава...

# 20 578
  • на пистата
според тренинга на гейтс за хипотетична пандемия (преди ковид), след разпускане на мерките заразените ще се увеличат неимоверно ще последва истински локадаун с участие на армията и ваксини, това са ми смътните спомени, някой ако иска по-точна информация да потърси, дали това ще се случи в действителност не се знае
Малко като научна фантастика ми е.

# 20 579
Баце каза, че са били разпитвани от прокурори за всяването на страх с тези брифинги. Явно затова НОЩ искат спирането им
Генерала "пациентите на заведенията"
ББ "клиенти, клиенти" 😂😂😂

За басейните не разбрах откога?
А дали не е казано за да ни успокоят,че нещо обедният тон беше коренно различен от сутрешният/направих  усилие да ги изгледам и двата,наче не си ги причинявам "брифингите"/

Общи условия

Активация на акаунт