COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 635
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 22 815
Това е доказано ефикасна ТЕРАПИЯ която се прилага при лечение на КОВИД-19 заболели - успешно. Мутафчийски я нарече вредна.
Wagabunga ти да не пишеш статиите на Блиц и там днес четох за Ковид - 18? Rolling Eyes
Не, печатна грешка извинявам се. Поправям се. Иначе схвана за какво иде реч, нали?

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 20:18 от Анонимен

# 22 816
  • Варна
Много е тъжно, че днес в Австрия, съседна на Италия държава, със ски курортите, превърнали се в огнища, със по едно време хиляда нови случая дневно, днес има по-малко нови случая и по-малко починали отколкото в България.
Няма нужда от лицемерна тъга. Ние все още нямаме хиляди случаи дневно, че да ни съжаляваш.

# 22 817
Сега като отслабиха мерките ще се нагледаме на предстоящите пикове!!
Българинът както неведнъж казах правила не зачита ... опа, за другите важат, но не и за него!

# 22 818
  • София
Репортажът с дългокосия, с видео - да му се полюбувате: Отново на заведение: Спазват ли клиентите и персоналът правилата за безопасност?
На този етап глоби за нарушения няма да се налагат, ако здравето на посетителите не е застрашено
А как ще се разбере дали не е било застрашено, при положение, че изискванията не са спазени?
На фарс заприлича всичко...

# 22 819
  • Мадрид / София
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/597078
Къде са тръгнали тези хора бе...Сигурно пак ББ,генерала и други са им виновни....За какво самосъзнание говорим??Какви мерки,кви 5 лева....Да спят на летището сега..
Аз като казвам, че глада е по - силен от всеки вирус, вие скачате. Ами това е положението.
Това е слабоумие не е глад
Отишли са да работят, не на екскурзия, че да ми говорите за слабоумие.
Нищо не може да ги оправдае. При сегашното положение, в което страните са затворили границите си, да бяха потърсили информация дали ще ги допуснат да влязат в чужда страна и после да се юрват да пътуват пък било то и за работа. Или си мислят, че навсякъде е разхайтено, като в Бг?

# 22 820
Скрит текст:
На мен всичко ми изглежда, като голям скалъпен план: махнаха кпп-тата, отвориха заведенията, позволиха разходките и да не се носят маски и хоп...днес рекорден брой заразени.
Нищо чудно утре ББ да каже: ето, угодихме на хората и какво стана?...
И всичко да се върне с пълна сила.
Филмирам се или?...

Виж днес какво е заявил Баце: "Въпреки облекчаването на мерките, опасността от заразата не е отминала. Предупреждението е на премиера Бойко Борисов, който заяви, че ако броят на заразените продължи да ескалира, отново всичко ще бъде затворено."

От тук : https://nova.bg/news/view/2020/05/06/287152/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D … D1%85%D0%B0-1778/

Той добре ще затваря, но ИП пада, което значи, че може да има протести(ако не се лъжа). А затвори ли всичко, със сигурност ще има протести. Та не знам дали е много добра идея. Rolling Eyes

# 22 821
За озонотерапията - абе хора ако се натръшкаме по коридори на болници или седим посинели у дома каква озонотерапия, какви пет лева, бе не си седнахме на задниците поне десетина дни да видим накъде вървят нещата, от първия ден у кафето на тоя Ричи Рич се заврели, дето не е на открито, още вчера писах.....Моя позната упорито напъва да се събираме у нас на гости, като изразих опасения от разболяване, тя ми вика - няма страшно, ще спазваме дистанция. Е голЕма дистанция, у нас в хола. На хората им е скучно, наистина няма къде да се ходи, ама аз се страхувам и не се събирам с компании, само ходя на работа. Та явно всеки различно възприема ситуацията, някои гледат през просото.

# 22 822
  • София
На мен всичко ми изглежда, като голям скалъпен план: махнаха кпп-тата, отвориха заведенията, позволиха разходките и да не се носят маски и хоп...днес рекорден брой заразени.
Филмирам се или?...
Нормално е да се повиши заразяването, това много добре се знае.

# 22 823
Вдигат мерките, защото в цял свят ги вдигат, почти.
Вкл. и в Щатите, с техния висок брой болни и починали. Sad
Парите са над всичко, за жалост.

# 22 824
Ще отпускат,  ще затягат.  Това ни чака май за доста време напред. Живот с мерки. И теглилки.

# 22 825
Аз не виждам някъде да говори ББ. Сигурно "пред медии" не означава непременно "на живо".
https://btvnovinite.bg/bulgaria/razgovori-na-varha-es-i-zapadnit … shtat-onlajn.html
Очаквам новини за общи европейски мерки, европейска пътна карта, здравни паспорти, карантини, туризъм и прочее.
Нали датата 6.05. се спрягаше по тези въпроси, ако не бъркам?

# 22 826
Изказаха ли се
Нещо съществено?

# 22 827
Скрит текст:
Филмирам се или?...

Виж днес какво е заявил Баце: "Въпреки облекчаването на мерките, опасността от заразата не е отминала. Предупреждението е на премиера Бойко Борисов, който заяви, че ако броят на заразените продължи да ескалира, отново всичко ще бъде затворено."

От тук : https://nova.bg/news/view/2020/05/06/287152/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D … D1%85%D0%B0-1778/

Той добре ще затваря, но ИП пада, което значи, че може да има протести(ако не се лъжа). А затвори ли всичко със сигурност ще има протести. Та не знам дали е много добра идея. Rolling Eyes

ИП пада, ама мерките нали ще важат още, със заповеди на Ананиев, който може да си затваря и отваря каквото си иска. Да си протестират, имат право, все пак е демокрация. На 2.5 дистанция. В Гърция даже им рисуват къде да застават като протестират Joy

# 22 828
Скрит текст:
Скрит текст:
Филмирам се или?...

Той добре ще затваря, но ИП пада, което значи, че може да има протести(ако не се лъжа). А затвори ли всичко със сигурност ще има протести. Та не знам дали е много добра идея. Rolling Eyes

ИП пада, ама мерките нали ще важат още, със заповеди на Ананиев, който може да си затваря и отваря каквото си иска. Да си протестират, имат право, все пак е демокрация. На 2.5 дистанция. В Гърция даже им рисуват къде да застават като протестират Joy

Хахахха, да. Просто се замислих, че идват избори другата година. Ще видим.

# 22 829
Заведенията, които не спазват да си ги затварят, има си служби за тая работа.
Нормално е човек да се оплаква като му паднат доходите и работата. Незнам за коя с дългата коса говорите, но със сигурност не е единствената, която се оплаква и ще го прави.
Защо въобще се очаква, че трябва безропотно да се приема такава ситуация и това важи за всички хора, в тази ситуация.
Не очаквам да чета милозливите и лицемерно съчувствие към икономическите трудности, но пък злостното заклеймява на хора в трудна ситуация със сигурност не печели привърженици на мерките.
Антре четете бре...не е тя, а е той...не е останал без пари той  баш
Нямам навика да броя на хората парите и да гледам в чужди канчета. Могъл направил. Нови условия или се справя или не. Дават му трибуна говори.
Щом е толкова известно типче и особено сега и на Витошка със сигурност ще са първите, които ще проверят.
Или нямате доверие, че различните служби и службички си вършат работата.

Общи условия

Активация на акаунт