COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 515 130
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 30 195
Цитат на: Gabito1504
Да. И какво от това, че го е казал? Може би още от около преди месец се знае, особено при пациенти със сърдечно - съдови заболявания.
Казва го на база това което са разбрали в Италия лично от професора с много публикации по въпроса. Напълно е вероятно дори той пръв да е алармирал за това въобще в света след китайците може би. Просто онзи който каза за "някаква болница в Италия" яко се е заблудил, правили там и биопсия на сърце.

# 30 196
  • София
Разследване на Валя Ахчиева
" Коронавируса зарази здравната каса в България"
https://youtu.be/xDSKF1NIC1Y

# 30 197
Според мен ще чакаме спасение на сезона от румънците. В Европейския съюз са, не идват със самолети и са доста хора. Дано да им разрешат да пътуват.

Е, пътуват си и те  ... транзит и през Маказа та в Гърция.

# 30 198
Mисля, че това е едно от най-слабите ѝ предавания. Ковид-19 е остро инфекциозно заболяване, аз съм абсолютно ЗА да се хоспитализират всички или хайде тези безсимтомните да са под  карантина, но в лечебно заведение. Не да си седят по къщите и да заразяват близките си  а да имат реално лекарско наблюдение щото това по телефона си е едно нищо. Нека си усвояват парите по касата има около 1000 други заболявания с които касата се източва много по-успешно. Иначе хепатит - C не предизвика световна икономическа катастрофа за разлика от този, явно има някаква разлика.

# 30 199
  • Немция
Цитат
България набляга на благотворното влияние на БЦЖ ваксината и на тази основа ще търси някакво предпазно средство срещу Ковид -19.
Нали го отрекоха?
Не е било отречено, а не доказано. Ще видим дали ще има ефект върху Ковид-19.
Дават се погрешни сигнали, че ситуацията е под контрол и че България не е застрашена от ковид. Доказателства за положителното действие ваксината при ковид обаче няма.

Между другото и Бразилия е измежду страните с дългогодишно ваксиниране с БЦЖ. Вадете си изводи.

# 30 200
Не разбирам смелостта да се рискува с туристически сезон с чуждестранни туристи, долитащи в България. Особено от страни, в които Ковид- инфекцията е очевиден факт и всекидневно се отчитат хиляди новозаразени.
За мен такъв не може и не бива да бъде допуснат.

# 30 201
  • София
Mисля, че това е едно от най-слабите ѝ предавания. Ковид-19 е остро инфекциозно заболяване, аз съм абсолютно ЗА да се хоспитализират всички или хайде тези безсимтомните да са под  карантина, но в лечебно заведение. Не да си седят по къщите и да заразяват близките си  а да имат реално лекарско наблюдение щото това по телефона си е едно нищо. Нека си усвояват парите по касата има около 1000 други заболявания с които касата се източва много по-успешно. Иначе хепатит - C не предизвика световна икономическа катастрофа за разлика от този, явно има някаква разлика.
Това се нарича източване.

# 30 202
Аз нещо друго ли написах, касата в момента е препълнена и няма как да се точи много успешно след като няма пациенти.

# 30 203
  • София
Аз нещо друго ли написах, касата в момента е препълнена и няма как да се точи много успешно след като няма пациенти.
Да, разбрах, че за теб е в реда на нещата. Но нека да наричаме нещата с истинските им имена.

# 30 204
Проф. Раул - хидроксихлорокина спаси много животи:
https://youtu.be/r3iwYcgcaxk

# 30 205
  • София
Голяма част от нещата, за които разказа Мутафчийски, руснаците ги правят от два месеца - те директно вкарват човека с положителния тест на КТ, няма ала-бала. За антителата - ако антителата са до 3 месеца възможно ли е  това да означава, че хора, които са карали леко или не са разбрали, че са се заразили доста отдавна, вече да нямат антитела?

# 30 206
  • София
Може ли да питам, как стана така голяма бройката в Русия? Днес над 8 хииляди нови заразени....?
Всъщност - тези 8 хиляди показват, че намаляват в Русия, до преди няколко дни бяха всеки ден по 10 хиляди.
Виждам обаче, че Франция е регистрирала +3000 нови, дано е някакво преизчисляване там....

# 30 207
  • Mostly in my mind
8 новозаразени от 1700 проби! 51 излекувани!

# 30 208
  • София
Много добри новини днес - само 8 нови. Утре ще са много по-малко. Много се радвам, че Кунчев най-накрая обясни как се носи маска.

# 30 209
Тепърва ще почнат да растат излекуваните от Великденския пик.

Общи условия

Активация на акаунт