COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 485 032
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 330
  • в страната на чудесата
Е хубаво де, ти без субсидия можеш ли да издоиш овца? Аз мога. Сирене можеш ли да направиш?
Айде забравете удобствата, няма да е по старому. Хората, които са предприемчиви и не им тежи да работят, ще се справят. По един или друг начин.

# 331
Сега като се юрнат всички по родните си места и като се засядат на едни маси е това ако ми кажат как ще го ограничат??? И после изпозаразени ще се върнат по големите градове!

Те могат и в града да си ходят по гости и да се изпозаразят. Не е забранено.

Ако беше паднало ИП, аз лично бих се изнесла с цялото си семейство в планината, където имаме къща с двор. ...

Малко започнахте да преигравате вече.. То рев, то чудо.
Кой те спира да отидеш в къщичката? Вземи си нотариалния акт и тръгвай.
Ама, да мрънкаме е по-лесно.

С 1 нотариален акт ще ни пуснат ли 6 човека да излезем от града? Мисли малко, пред да пишеш. И стига с тези фатмашки подмятания.
Аз мисля, че ще ви пуснат. Но трябва да действате до петък, защото очаквам затягане преди Цветница и Великден.

# 332
Сега остава да стоплим, на широка основа, че добро здравеопазване с мизерни вноски за здраве няма как да има и да натрупаме в обществото съзнание, че реформа е наложителна и съответно да я подкрепим. И ще сме няколко крачки напред по пътя.
Като приложим подобно мисленеи към други сфери  и спрем да гласуваме по симпатии и антипатии и може и да си пооправим кочинката.

# 333
  • София
Една хубава статия
ПРОФ. ДЖОН ЙОАНИДИС: НЯМА НАДЕЖДНИ ДАННИ, ВЪЗ ОСНОВА НА КОИТО ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТГОВОРНИ РЕШЕНИЯ ЗА COVID-19
https://boulevardbulgaria.bg/articles/prof-dzhon-yoanidis-nyama- … eniya-za-covid-19

# 334
Само не разбрах, кога изтеглиха заем?

# 335
Искам да попитам по-евтино ли излиза да се плащат обезщетения за безработица от закупуването на тестове?

# 336
Екстра си е ИП - няма нужда от нова кола, от нов телефон, даже от дрехи няма нужда. Мисля че с минимална работна заплата човек спокойно може да изкара.

# 337
  • Другата България
Монтана.
Цитат
РАЗДАВЕМЕ БЕЗПЛАТНИ МАСКИ на стари хора в неравностойно положение.Маските се намират в магазинът за работно облекло на бул.Ал.Стамболийски 23
Има надежда, има ХОРА, има съпричастност.
Това отново ще подчертая, че се случва в най-бедния регион на страната.

# 338
Е хубаво де, ти без субсидия можеш ли да издоиш овца? Аз мога. Сирене можеш ли да направиш?
Айде забравете удобствата, няма да е по старому. Хората, които са предприемчиви и не им тежи да работят, ще се справят. По един или друг начин.
Сериозно ли? Аз мога да издоя една, пет, десет овци, но един френски или полски фермер за същите разходи като издои 20 и предложи млякото на цена, по-ниска от моята, чие мляко ще купят търговците? Как да стигна до там, че да имам производителност колкото френския фермер? За да произведа домати през зимата, на цената на турските, защото там е по-топло, колко трябва да инвестирам в съвременни технологии за производството им и от къде да взема пари? От банките и да се заробя с лихви до гроб? Вие какви точно малки ферми имахте предвид всъщност? Един декар градина с 10 кокошки и 2 овце?

# 339
Искам да попитам по-евтино ли излиза да се плащат обезщетения за безработица от закупуването на тестове?
Хайде пак. Проблемът с тестовете не е липсата на пари, а недостигът на тестове и реактиви в световен мащаб.

# 340
Хайде пак. Проблемът с тестовете не е липсата на пари, а недостигът на тестове и реактиви в световен мащаб.
Така каза Генерала. Държавата няма ресурси

# 341
Интересно какво общо има? Смяташ, че масовото тестване ще стабилизира икономиката и бизнеса няма да освобождава персонал?

# 342
  • в страната на чудесата
Започвайте Бледолилава, започвайте Simple Smile
ЕК ще има нов бюджет, ще видим дали френския фермер ще получи субсидия...

# 343
Фиеста77: според данни от Африка и Азия и с 1$/ден бива. И къщите също са актив за който даже по-рано да се сетят хората, преди да са се обезценили.

# 344
Да, и понеже има недостиг на тестове, ББ се тества всеки ден, безсимптомно, за сметка на медицински персонал и контактни лица. Безсимптомно тестваха и депутати. Хора с пневмонии не се тестват. Защото наистина тестове не достигат, това не е лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт