COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 479 933
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 5 835
Проф. Мермерски дарява на нашия щаб патент за бърз тест за COVID-19
https://www.monitor.bg/bg/a/view/prof-mermerski-darjava-na-nashi … a-covid-19-195605

# 5 836
  • Другата България
Ама тя и полицията никой не "варди".
Никой не стои пред вратата да пази друг.
Правят се периодични проверки дали се спазва карантината.

# 5 837
Проф. Мермерски дарява на нашия щаб патент за бърз тест за COVID-19
https://www.monitor.bg/bg/a/view/prof-mermerski-darjava-na-nashi … a-covid-19-195605
Не се занимавайте с нонсенси моля.
Ще си спестите много нерви.
И възможно-съдебни проблеми.
Не всичко, което лети, се яде.

# 5 838
Е не е нужно да се правите, че не разбирате контекста. Трябва много повече от тези проверки да се прави. Елфичка е дала добри идеи, прочетете ги.

# 5 839
+1 Белята. Аман от търсачи на слава.

Пеапик, направо ми дожаля за това, че не съм в Япония в момента. И в Копея и в Япония си спазват стриктно личното пространство. Кажат ли - носете маски, дистанцирайте се - все живо го приема като лична отговорност и лична чест да бъде добър гражданин.

А тука - надпреварват се кой ще намери по-голяма вратичка в закона, или ще прочете ЯСНИ забрани като дявола Евангелието.

Айийтчипс, въобще не съм "за" тройни дози антибиотик, но направо ми писва от хора, които очакват някой да им е длъжен. Безплатното винаги се плаща - ако не с пари, то със здраве.

Като е "шампионка" тази, да беше отишла и да беше си направила скъпия и достоверен тест, а не да ходи по телевизията да се прави на ц**ка, че държавата не й била дала.

Като се оплаква от "лекарите, които нищо не били направили за нея" да се сети за личната й лекарка, която все пак й е помогнала. Все пак й е предписала антибиотик и колкото и да не съм съгласна с дозата, аз не съм лекар и може и да й е помогнало.

Така че, тази жена, която е видимо над 33 години, се държи като хлапачка, която си мисли, че държавата й е мъж и трябва да се погрижи за нея. Сорри, ама като си намери мъж - претенциите към него.

# 5 840
Според мен е малко подвеждащо, че това е тест за Ковид 19. Очевидно е тест за дейността на белите дробове, но не мисля, че резултатът от него може изобщо да се интерпретира на 100% като Ковид.

# 5 841
От 1000та тествани полицаи - 0 са положителни.

# 5 842
Не мисля  че нас и другите по - бедни държави нещо ни пази... По - скоро не сме им важни, за да се занимават И с нас. Има къде-къде по - големи "риби", които трябва да уловят...

# 5 843
  • София
Добрата новина е, че от днес китайците забраняват да бъдат отглеждани за месо два вида лисици, норки и миещи мечки. Лошата е, че в списъка нищо не се казва за прилепите... Есента да няма COVID-19 Pro и Pro Max...

# 5 844
  • Другата България
Е не е нужно да се правите, че не разбирате контекста. Трябва много повече от тези проверки да се прави. Елфичка е дала добри идеи, прочетете ги.
Проверки от полицията ли?
Чета всичко, което преценя, което не разбирам, питам. Ама ако може сама да преценявам кое да чета?

# 5 845
Груповият имунитет наистина е мираж.
Скрит текст:
Мираж, който може да бъде постигнат с прекалено голям брой жертви. Дори ген. Мутафчийски имаше куража да го каже на един от брифингите, жалко че действията им не подкрепят тази теза.
А ако се окаже вярно, че дори постигнат, имунитета е кратък/нетраен, то това ще се окаже все пак, поредния грипен вирус.Срещу който хората не могат да си изградят имунитет.Защото вируса мутира.Както всеки грипен такъв....Всяка есен сме нападнати от нови щамове, някои ги изкарват, придобиват някакъв временен имунитет до края на сезона.И наесен с песен, към новите щамове.
Та, нищо чудно и  тази коронована особа да се окаже такава...

нали казаха че има 4 щама коронавирус, които водят до обикновена настинка. Никой не изгражда имунитет към настинки, но пак им викат вирус, а не грип, щото не са грип.
В предната статия дето пуснах пише, че при тоя нисък титър на антитела при много пациенти, дори ваксина не е сигурно, че ще помогне. Все едно да създадат ваксина против настинка - май няма как.

# 5 846
Да ама не

# 5 847
И тази жена, като предишната търсеща сензация, пуска бомбата и утре няма да я чуем как е и какво стана с нея. Някой чу ли нещо за г-на, който обиколи София с 41 градуса температура и добре,че бяха "връзките им", че да посети пулмолог и да му направят рентген? Този човек, като си изказа мъките във фейсбук и изчезна безследно. Та и този случай е поредната тъпотия. Явно си има някакви правила за тестуването. Явно госпожата не е изпълнила условията за да бъде тествана безплатно. След като не е имала проблеми, защо е приемала антибиотик, че дори го казва кой точно е в коментарите, че утре и той да изчезне по аптеките. То бива да си тъп бива, ама това граничи с олигофрения. На такива хора, трябва да им се спре достъпа до социалните мрежи.

# 5 848
Да ама не

Прочетете последното изречение на статията, която сама сте цитирала...

# 5 849
  • София

Странни съвпадения  30 дни преди нулевия пациент

https://www.168chasa.bg/article/8427271

Общи условия

Активация на акаунт