COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 819
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 6 840
България защо е +3 смъртни случая за днес в Worldometers?

"Пробите на починал преди два дни пациент на 65 г. в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ са дали положителен резултат за COVID-19."
http://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/62-ma-sa-veche-iz … ti-ot-covid-19-v/

# 6 841
 Никой не спазва мега адекватните мерки, заради които имаме толкова малко случаи. Всеки ден да питам няма кой да ми отговори как се получава тоя парадокс.

После ще ми обясняват да мисля...

# 6 842
  • Варна
Цитат
От утре в 00:00 часа се забранява достъпа на хора до плажовете и крайбрежните зони на територията на община Варна, научи Moreto.net

Това гласи заповедта от днес на Дочка Михайлова, директор на РЗИ - Варна. Забранява се достъпът на пътни превозни средства (с изключение на тези със специален режим на движение) и граждани от пътната настилка от източната част на Станчовата алея до бариерата на плувен комплекс "Приморски", гласи още заповедта.

Забраната за движение по варненските плажове е за срока от 13 март 2020 г. до отмяната на извънредното положение, считано от 00:00 часа на 12.04.2020 г.

Кака Дочка забрани и ходенето по плажната ивица. А то там направо гъмжи от корони вируси идващи от морската вода. Оляха се вече напълно. Точно на морския бряг е най-опасното място от заразяване.
Кака Дочка ще охранява 28 км плаж онлайн...😁

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 23:23 от Viviana91

# 6 843
Кура Булгара, не се обяснява на ченге разликата между посещава и преминава, защото тия, които ще "преминават" с колело или пеша може да се "изморят" и "да си починат" на някоя пейка за час два. Спазвай разпоредбите и си промени маршрута.

Затова нашия кмет даже е затворил и велоалеите. За да няма искащи само да преминават и да решат по някое време да поседнат, на групи.

Отчайващо е това, което днес гледам от терасата. Хора на тумби, младежи, деца с родители, абе нормално ежедневие. Нищо не посказва, че сме в ИП.

Тесла, последно само да ти кажа и спирам с теб да си губя времето. Слънце и въздух има навсякъде, не само в парковете.
Чист саботаж са постовете на някои хора в темата.

# 6 844
Като се напълни плажната ивица с плажуващи и короната няма да идва от морската пяна.

МериАн, точно така. Имаме малко заразени именно заради мерките. Не разбирам защо са толкова неблаходарни хората. Толкова ли не им чатка, че ако са толкова измислени нещата са свободни да отидат на еднопосочна екскурзия до Северна Италия и да видят другата реалност.

# 6 845
Бог няма нищо общо с тъпотата на масата.
Има. Simple Smile
Тя именно поради това забрави правилната молитва.
И го удари на кражба на свещите от храма и на лихварство.

# 6 846
Ако имаше паркове, нямаше да е такава манифестация по Графа.

Сега очаквам бургаският кмет да изгребе пясъка от плажовете😀

# 6 847
Два са смъртните случаи, съобщени днес. В УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ“ е починала 73-годишна жена, при която е бил потвърден COVID-19. Жената е била с прекаран инсулт. Страдала е и от диабет.

В УМБАЛ "Пълмед“, Пловдив, е починал 73-годишен мъж с установен COVID-19. Пациентът е хоспитализиран в лечебното заведение преди 8 дни, където е бил интубиран. Мъжът е страдал от артериална хипертония.  Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на близките и семействата на починалите.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Muzh-s-koronavirus-pochi … en-sluchai-955387

# 6 848
  • София - Рим и обратно
Никой не спазва мега адекватните мерки, заради които имаме толкова малко случаи. Всеки ден да питам няма кой да ми отговори как се получава тоя парадокс.

Ми не виждаш ли как сами си противоречат в един и същ пост - нямало много случаи щото била затворена държавата рано, ама всъщност нищо не било затворено и никой нищо не спазвал....

# 6 849

Ми не виждаш ли как сами си противоречат в един и същ пост - нямало много случаи щото била затворена държавата рано, ама всъщност нищо не било затворено...

Ако не си съгласен не си обичаш децата (щото не им слагаш маски) и искаш на някой баба му да умре.
И така...

# 6 850
Като се напълни плажната ивица с плажуващи и короната няма да идва от морската пяна.

МериАн, точно така. Имаме малко заразени именно заради мерките. Не разбирам защо са толкова неблаходарни хората. Толкова ли не им чатка, че ако са толкова измислени нещата са свободни да отидат на еднопосочна екскурзия до Северна Италия и да видят другата реалност.
Е не ги ограничавайте до Италия-както виждам и Испания,Германия ,Щатите и още др.страни могат да посетят за да са сигурни що е то коронавирус  Simple SmileГорките хора там Sad

# 6 851
  • Пловдив

Не е парадокс. Три седмици валя дъжд. Дори сняг. Логично никой не излизаше на чист въздух през това време. Ако беше помислила.....

# 6 852
Въобще не вярвам на тези снимки с препълнени улици в Сф, в Пловдив, където и да е. Никой не може да ме убеди, че са от днес, а не от 20 май 2018, примерно. Евтини манипулации.
В София съм, ежедневно излизам на пазар, днес водих и дребния спешно на зъболекар. На Графа няма такива тълпи, на Витошка също.
Никъде не виждам безотговорно шляещи се, бутащи се и неспазващи дистанция. Не е вярно, че сме ганьовци, хората са наплашени и много внимават и се съобразяват.
Според мен с такива снимки нарочно се цели насъскване, разделение и после оправдаване на по-строги мерки.
Но не може да продължи дълго, хората започнаха и да мислят, не само да се панират.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 01:39 от Анонимен

# 6 853
  • София - Рим и обратно
О, ама нека си ги обичат колкото искат, да им слагат по 3 маски наведнъж, ако искат. Само да не ме занимават и да ми гледат в мойто канче.

# 6 854
Три седмици дъжд и сняг не знам да е валяло. Няколко дни беше само лошо времето.

А тук се пищи, че има народ навън от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт