Пък и да сме честни колко от нашите случаи са наистина заради короната? Всичките са хора с изключително компромитирано здраве.
Разбирам това нещо да трепе здравите - тогава мерките ще са оправдани.
Сега болните и старите мрат, защото никой не им обръща внимание , докато не стане късно.
А младите и здравите .....безработица и борба за оцеляване.
Ще продължавате ли да си играете на Господ и да определяте кой колко е полезен, кога да изостави семейството си и кога да приключи неговия живот? А ще го обясните ли това на съпругът/та му? Наистина картинката е меко казана жалка.
А младите и здравите, ако не могат да оцеляват и да се борят дали нямам право да ги сложа в групата на компрометирано кадърните? Всеки в някакъв момент е бил безработен. Важно е не само как пада, но и как се изправя. На гърба на хора с компрометирано здраве? Не мисля.
Идват светли празници, Цветница е утре. Малко смирение и доброта няма да са ни излишни.
Сподели ,моля те, в кой приказен свят живееш, искам и аз там
Още нещо, какво ще измислите за да защитите една тотална неадекватност. Айде защитете я като ми отговорите на 2 прости въпроса, как точно майка с дете с маски в парка засилва епидемията, по добре е да се бута в навалици по тротоари, там не я засилва и не е виновна за труповете, или тя по дефолт е виновна че изобщо си е позволила да си изведе детето навън, нали така, щото хората можело да оцелеят и без паркове. Не е въпросът на какво могат да оцелеят хората, те и от световни войни са оцелявали а какво е адекватно и какво не, кое засилва и кое спира епидемията. Защото неадекватните неща я засилват. И 2-ият ми въпрос на който също упорито се отказва да се отговори а се обяснява аз какъв философ и проповедник съм е какъв е проблема полицаите вместо да обикалят парковете за да глобяват да им се връчи по един фотоапарат и да снимат и тогава да глобяват майките които ще се съберат на групички да си лафят.