COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 417
  • 32 209
  •   2
Отговори
# 6 915
  • София
Уф, зловещо изглежда Ню Йорк. Градът, който никога не спи сега изглежда заспал дълбок сън. Sad

Атланта vs TWD и Атлaнта vs Covid-19
Скрит текст:

# 6 916
За снимката от Графа - може ли някой да ми каже от кое място на Графа е заснета? Аз се опитах да се ориентирам по този магазин D&P parfumum, но на Гугъл Мапс мястото, където се намира той, изглежда така

Също ми беше странно как Графа е затворен за коли, но жълтата кола и бялата в ляво очевидно се движат по улицата.. За Фотошоп мазаляка, който става в самото кръстовище, няма да коментирам. Просто ми стана любопитно кое точно е това място на снимката, ако може някой да определи...

# 6 917
  • Варна
Хаджигенов написа поредната си жалба до съда срещу маските.. Предполагам, че всички "бунтари", "свободолюбиви" и "независими" люде в тоя форум сега тихомълком ще я подпишат и изпратят, попадайки в едно друго стадо подкарано от Хаджигенов. Смешна работа.
За мен задължението за носене на маски е най-малкия проблем в ограниченията.
Толкова други ограничения има които наистина са  мноооого проблемни....

# 6 918
Хаджигенов написа поредната си жалба до съда срещу маските.. Предполагам, че всички "бунтари", "свободолюбиви" и "независими" люде в тоя форум сега тихомълком ще я подпишат и изпратят, попадайки в едно друго стадо подкарано от Хаджигенов. Смешна работа.

Кое му е смешното? Че има хора, които мислят различно от вас? В тази тема трима-четирима, сред които и вие, не престават да се правят на последна инстанция. Приемете, че има и други мнения! Полезно е!!!

# 6 919
Мангъров вместо цял ден да се разхожда по телевизии и да дава интервюта нон-стоп, защо не отиде да се бори на първа линия? Съжалявам, нямам наблюдения върху работата му, но цял ден да говори за групов имунитет без да се е срещнал "очи в очи" с вируса не му прави чест.
Аз лично не си пожелавам да му падна в ръцете, я ми пусне глътка кислород, я не. https://trud.bg/%d0%b4%d0%be%d1%86-%d0%b4-%d1%80-%d0%b0%d1%82%d0 … %83%d0%b4-%d0%b7/

# 6 920
Защо не е начело на НОЩ е въпроса...

Мангъров вместо цял ден да се разхожда по телевизии и да дава интервюта нон-стоп, защо не отиде да се бори на първа линия? Съжалявам, нямам наблюдения върху работата му, но цял ден да говори за групов имунитет без да се е срещнал "очи в очи" с вируса не му прави чест.

# 6 921
Айде защитете я като ми отговорите на 2 прости въпроса, как точно майка с дете с маски в парка засилва епидемията, по добре е да се бута в навалици по тротоари, там не я засилва и не е виновна за труповете, или тя по дефолт е виновна че изобщо си е позволила да си изведе детето навън, нали така, щото хората можело да оцелеят и без паркове.
За коя майка говорим Тесла? Защото и тук във форума има майки, които със сигурност ще пазят себе си и децата си. И биха спазвали всичко.
Само, че картинката навън е много далеч от твоите утопии. И е глупаво да искаш до всеки несериозен човек да се нареди полицай, че да моли да се спазва някое правило. Това го няма никъде, санкциите при нарушения са глоби, а не молби.
Само се теоретизира а не ми се отговаря на прости въпроси, не ме интересува кой ходи и кой не ходи по паркове, кой си отгледал детето без да е стъпил в парк и то без да стъпи в парк, кой и как си пазел детето, можело ли не можело ли полицай да има за всеки, кои майки живеели до паркове кои не. Аз питам 2 въпроса и чакам отговор, как точно една майка с дете с маски в парка където може много по лесно да се спазва социална дистанция за разлика от улиците защото само там в момента могат да си изведът децата родителите, са опасност за о-веното здраве, а да са на улиците сред навалицата не са. И какъв е проблемът полицаите вместо да обикалят паркове за да глобавят, и да следят хора с кучета дали не си лафят на групички, да обикалят парковете за да глобавят майките които щели да си спретват цели митинги там и глобите няма да ги интересуват.

# 6 922
danny_em първата част на снимката прилича на кръстовището на Графа и Шишман. Драган Цанков не се извива така нагоре в стил СанФран. За мен това е мноу як фотошоп. Имаше навалица по Витошка каро минах, ама не чак такава.

# 6 923
  • София
още по-нагоре на Графа, отсечката малко преди кръстовището до метростанцията. Нагоре се вижда баирът на Драган Цанков.

# 6 924
"Просто е кофти да се затваря у дома уж в името на нещо, а да виждаш че на много хора не им дреме. Е, всеки си решава."

Е кофти е за тези, които си стоят вкъщи. Това си е лично решение. Да виждаш някой да злобее, че ти си останала вкъщи? Но когато такива активисти почнат да възраждат Държавна Сигурност, е .....викат полиция не , защото им пука , че са се събрали групичка, а защото те не са си мръднала гъза от дивана за един месец. При положение , че никой не ги задължава  да охраняват апартамента 24/7.
Вместо глоби и забрани , полицията трябва да следи да няма струпвания. Хората разбират много повече от молба , поднесена по уважителен начин,  отколкото заплахи и забрани и като видиш полицай, вместо да се чустваш сигурен, да се притесняваш сега кое от всичките правила нарушавам.....косата ми не е вързана, ама тази тревна площ тук парк ли се води, ама маската ми дали ще им допадне, ех ама покупки още нямам, ами сега?
Не знам как да го сложа в скрит текст.
Не разбират. А ми се иска. Един пример ти давам. Имаме площадка пред блока. Всяка вечер там се събират на групи Хлапета. Пукат, пият и накрая си остават мизериите. Сега са там през деня. Чупят люлките на децата, драскат псувни с маркери, дълбаят беседката. Колко хора ги гониха и не. И полиция е идвала и пак не. Няма да доноснича срещу хората на улицата, не се терзай. Те си и никой не може да ги спре. Но понякога се налага да има контрол. Аз обичам свободата, но не и свободията.

# 6 925
  • Другата България
Скрит текст:
Цитат
Тесла е дървен философ, който постоянно си сменя концепцията.
Цитат
Тесла, станал си като проповедник евангелист.
Simple Smile Още нещо, какво ще измислите за да защитите една тотална неадекватност. Айде защитете я като ми отговорите на 2 прости въпроса, как точно майка с дете с маски в парка засилва епидемията, по добре е да се бута в навалици по тротоари, там не я засилва и не е виновна за труповете, или тя по дефолт е виновна че изобщо си е позволила да си изведе детето навън, нали така, щото хората можело да оцелеят и без паркове. Не е въпросът на какво могат да оцелеят хората, те и от световни войни са оцелявали а какво е адекватно и какво не, кое засилва и кое спира епидемията. Защото неадекватните неща я засилват. И 2-ият ми въпрос на който също упорито се отказва да се отговори а се обяснява аз какъв философ и проповедник съм е
какъв е проблема полицаите вместо да обикалят парковете за да глобяват да им се връчи по един фотоапарат и да снимат и тогава да глобяват майките които ще се съберат на групички да си лафят.
Моля те, кажи, че това не го мислиш сериозно?

# 6 926
  • BG
Този док. филм свързан с разпространението на Ковид в Италия гледали ли  сте го?
https://www.facebook.com/DokumentalniFilmi/videos/1145943682422746/

# 6 927
  • Варна
danny_em първата част на снимката прилича на кръстовището на Графа и Шишман. Драган Цанков не се извива така нагоре в стил СанФран. За мен това е мноу як фотошоп. Имаше навалица по Витошка каро минах, ама не чак такава.
Май е станала някаква грешка. Аз публикувах снимка, но от Варна, лично направена от мен.

# 6 928
Защо не е начело на НОЩ е въпроса...

Да, очевидно там го сърби.

# 6 929
  • София
То хубаво ще изпускаме шлюзовете, обаче няма как да стане сега, докато при комшиите е пламнало. В момента по-скоро трябва да се кротнем, да не се пускат течове в язовира от вирусни поточета. Снишаваме се и чакаме да отмине вълната от Европата и Турция и чак като се изчисти при тях, да започнем да охлабваме нещата. Да я караме на принципа, че покритото мляко котката не го лочи. Мангъров ще извинява този път от мен, ама е рано за неговата идея.

Общи условия

Активация на акаунт