COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 478 991
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 9 870
Значи....тази работа с корейските повторно заразени е страшна партенка! Просто съм възмутена!

Така...те като нашия НОЩ, решили, че за оздравял ще приемат човек, който е отрицателен на два последователн PCR теста. И изписват пациенти по тази схема. В някакъв момент (5-9) дена по-късно тестват и изненада, той  теста е положителен. Нищо необичайно, случва се! Само дето тези чак написали пейпър по темата и половината земно население в истерия, че ”о, ужас”, няма имунитет, реинфекция, реактивация!

Та спете спокойно!

# 9 871
Бърз влак,
Изглежда логично. Но защо и фурми?  Да не е празен курса ли?

# 9 872
Това не е намерение така да се лекува в България. Човека просто споделя опит от други държави / ако прочетете материала в линка / . Когато се цитира избирателно, се губи част от информацията.
Може и да греша, но мисля че Мутафчийски каза на един от брифингите, че точно с тези лекарства ще се лекува в болниците тук. Да потвърди някой, ако си спомня по-добре.

# 9 873
До сега ни един европеец не чух да казват, че е повторил, само азиатци.. брей, че странно.

# 9 874
Бърз влак,
Изглежда логично. Но защо и фурми?  Да не е празен курса ли?
Нямам идея наистина. Може с фурмите да се е получила изненада на място, като се е разбрало, че няма достатъчно да напълнят самолета с медицински материали. Ама това са спекулации, както всичко останало.
Дано Баце осветли фурмите, че е голяма драма.

# 9 875
Защото в политиката, когато две суверенни държави правят размяна и тя ви се струва неравностойна, обикновено се уравновесява по друг начин в друг момент. Т.е най-логичното е жест от наша страна.

Щото в ОАЕ гладуват ли? Laughing Laughing

# 9 876
Значи....тази работа с корейските повторно заразени е страшна партенка! Просто съм възмутена!
Нищо необичайно, случва се! Само дето тези чак написали пейпър по темата и половината земно население в истерия, че ”о, ужас”, няма имунитет, реинфекция, реактивация!
Та спете спокойно!
Да, точно!
Сутринта гледах интервюто на Мангъров, точно същото обясняваше. Това не е повторно заразяване, а продължително отделяне на вируса от вече оздравял човек.
Какво нещо са фалшивите новини и интерпретации. Мога буквално да съсипят някого.Scream

# 9 877
Защото в политиката, когато две суверенни държави правят размяна и тя ви се струва неравностойна, обикновено се уравновесява по друг начин в друг момент. Т.е най-логичното е жест от наша страна.

Разбирам на къде биеш. Всичко е възможно.

# 9 878
Наистина ли по празниците през КПП ще могат да минават хора само по работа?
Има ли издадена наредба, която пояснява точно по каква причина може да се преминава по празниците?

Няма да могат да минават хора по работа, защото според Борисов (петък, събота, неделя, понеделник) никой не работи наистина освен ТЯХ>  
Поне аз това разбрах.
Ако имаш роднини до които трябва да отидеш, нима няма да те пуснат ли ?
Не знам. ММ ходи през почивните дни да носи покупки на нашите. Ходи на работа и само тогава може. Все пак празник е ще е жалко да нямат какво да си сложат на масата.

# 9 879
Имаше публикуван линк към протокола за лечение в Бг. Някой интересува ли го?
Едните лекарства са споменатите

# 9 880

Разбирам на къде биеш. Всичко е възможно.

Само ще добавя, че не са държави. Курсът е бил частен - на Пеевски и шефа на "Градус". Но са си превозвали и министър - който е лично назначение на Пеевски на тоя пост. И даже министърът е в 14 дни в карантина сега.

За едните фурми, дето се вика.

# 9 881
да греша, но мисля че Мутафчийски каза на един от брифингите, че точно с тези лекарства ще се лекува в болниците тук. Да потвърди някой, ако си спомня по-добре.

Дори казаха колко точно бройки хидроксихлорохин са осигурили, имало достатъчно. И места по болниците има, и апаратура, и лекари, и лекарства за лечение в начална форма, но болните си седят вкъщи, пият парацетамол и чакат да им посинеят устните, да получат задух и не помня какво още.

Това с фурмите...имаше едни разкази с неочакван край, такива трагикомични, много ми заприлича.

Това наистина ли го е казал:
Това потвърдил пред изданието и самият Емил Караниколов, който заради пътуването е поставен под карантина за 14 дни, като е казал, че не знае колко са фурмите като количество. Обяснил обаче, че са "хубава, питателна храна" и също ще отидат за Червения кръст и ще бъдат дадени на социално слаби.
https://www.dnevnik.bg/biznes/2020/04/15/4055004_po_bartera_s_oa … oluchila_goliamo/

Ако няма хляб, яжте фурми. Wink

# 9 882
Обаче британски учени публикували резултати от лечението с хидроксихлороквин и се отказват от него- имало много починали?
За хемоглобина е интересно, но хематолози досега не са се изказвали.

# 9 883
До сега ни един европеец не чух да казват, че е повторил, само азиатци.. брей, че странно.
Аз четох едно много подробно проучване на болни  в Китай,  точно върху титъра на антителата. Някои наистина не образуват специфични антитела (вероятно друг тип имунни клетки елиминират вируса при тях). Тези които образуват са с различен тирър, при някои е слаб.
Статистически зависимостта беше, че колкото са по-млади и са изкарали по-леко, имаха по-малко антитела. По-възрастните и изкарали тежко имаха по-висок титър.
Ето го:
Към края има графики и таблици.

# 9 884
Скрит текст:
Масово тестване а PCR няма много смисъл. Все пак не цялото население има някакви симптоми. Има си някакви протоколи за тестване. Престанете да казвате, че простолюдието не се тества. Само аз познавам 5 тествани човека в България, в това число собственият ми брат. Той си направи и бърз тест за антитела, който също е отрицателен, а има мистериозна пневмония, но явно не е Ковид. Та не всяка пневмония е Ковид, аз си имам жив пример вкъщи.

А, според някои всичко в днешни дни е ковид. И само от него се умира. Белгийците(те ли бяха?) само по подозрение си ги пишат като починали от корона. Супер, няма що.

Гледам, че и терапии вече се назначават тук. Само внимателно с тоя хлороквин и азитромицин, че да не му хрумне на някого идеята да се самолекува. И без това страничните им реакции и на двете (особено в комбинация) могат да са много опасни.

Общи условия

Активация на акаунт