COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 490 110
  • 32 209
  •   2
Отговори
# 10 380
И на входа на Варна откъм Бургас са километри опашки коли, от сутринта, сега не знам.
 Ще се прави софра и това е, важно е. После ще се прави пик на корона, все пак и тя е важна.

# 10 381
София яко изнася корони към страната ...

# 10 382
И НОВА ТВ съобщават за километрични колони на изходите на София.

# 10 383
Ами да си връщат, или...?

# 10 384

След няколко дни и яко ще внася от страната в София...
Защо допуснаха това?

# 10 385
В сайта на частните лаборатории са почнали и резултати от PCR тестовете да пускат

# 10 386
В село Долно Нанагорнище, една до друга са  разположени къщите на баба Кина и баба Кунка.
На баба Кина внуците живеят в София и пристигат за празниците.
На баба Кунка внуците живеят в Бургас и пристигат за празниците.
Яли пили и се  веселили три дни. После баба Кина и баба Кунка си разменили от великденските яйца, както си му е традицията.
И след туй в селото започнала заразата.
А здравните власти не могли да се изяснят, от София ли е дошла или от Бургас.....
*имената в тази история са избрани произволно, както и градовете от които са пристигнали внуците

# 10 387
Айде бе!Като гледам номерата на колите са от Смолян,Плевен и т.н.Май цяла Б-я внася вируса в София,после отново го разнася напред-назад из страната.После да се оплакват колкото си искат.То се видя,че това са безсъвестни хора.Явно някои искат бързо да се отърват от роднини,които дори няма да изпратят лично в поледният им път.

# 10 388
Това с изнасянето от София е Идиотско!
Надявам се всички излъгали да си получат и платят глобите!
Повече от месец нямаме физически контакт с родителите ни, а всяка неделя ни беше традиция да се събираме.

# 10 389
Ще се позова на Pure за сравнение, в Стокхолм ги молят и препоръчват да не пътуват, 90% не пътуват.
В София молят да не пътуват и бам:

Ми..чаЛ.

# 10 390
Гробищните паркове в забраната за посещение ли са?
Питам, защото другата неделя е Томина неделя и тогава се наблюдава огромна посещаемост на гробищни паркове и оставяне на храна върху гробовете на починали близки.

# 10 391
  • София
Тези хора по КПП-тата все някой ги е пуснал да излязат от областните градове. Пропускате някак ролята на полицаите тук, не са само Гошо и Пенка виновни че са си отишли на село, а и полицая дето си е затворил очите (като дори не подхващам темата за причините).

# 10 392
  • София
А връщат ли ги обратно?

# 10 393
Много ми хареса това, че тези, които са излъгали с декларациите за работа, а всъщност са на борсата няма да получават пари. Радвам се и че беше обявено в национален ефир - нека всеки сам си прецени дали 4 дни ядене и пиене с родата на село си заслужават после сума ти време да стоят без пари.

# 10 394
Аз пък не знам как правно ще стане това!
Да ги глобят, да, но да се каже, че ще им спрат помощите е малко като от човек прочел 20 страници от Винету на комикс.

Общи условия

Активация на акаунт