COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 490 239
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 10 545
  • София
Локнаха София за автомобилния трафик до второ нареждане - няма да се влиза и излиза от София. Не важи за товарни коли, коли със специален режим и за лечение и още някакви, много са. За работа може, но по график и повече данни за работодателя.

# 10 546
Щаба предложи затваряне на София.
Премиера е приел .
Разпоредил е заповед. 
Считано от 00.00 тази вечер до второ нареждане .
.

# 10 547
Затвориха София. Селяните остават вътре.

# 10 548
  • Sofia
Късно се сетиха, те всички вече се изнесоха....

# 10 549
Затварят София до второ нареждане

# 10 550
  • София
Хайде, затварят София, както и предположихме!!!!!

# 10 551
Пълен локдаун до второ нареждане от 00:00 ч. на 17.04. за София.

# 10 552
Очакваше се това твърде закъсняло решение.Много бих искала,второто нареждане да е през средата на м.май.

# 10 553
Понеже гледам, че всеобщото мнение за пътуващите е, че това са хора ненаяли се, ненапили си, Бай Ганьовци и т.н.
От началото на ИП сме в състав- аз , мъжа и децата. Единствените хора, които виждам са продавачките в магазина.
Имаме къща в едно пернишко село и в същия състав, в който сме в апартамента, се пренесохме тук за 4- те почивни дни.
Нямаме роднини, съседи почти няма около нас и с никой не се виждаме.
С какво сме застрашили здравето на обществото ?
Ние пък имаме имот по морето, знаеш ли как ми се ходи точно в това слънчево време, ама нА, седя си в София и спазвам разпоредбите. Ако съм вирусоносител, нали ще пазарувам и там, ще отида да изхвърля боклука и т.н., не искам да сея зараза из цяла България, защото така ми е кеф.

Аз боклук изхвърлям и в София, пазарувам също толкова, колкото и досега.
Срещите ми с представители на обществото са дори по- ограничени, защото както споменах, селото е почти безлюдно.

# 10 554
До кога е затворена София? Сега ако си се приберат в понеделник хората - за какво е цялото нещо?

# 10 555
  • Bulgaria
Сега да забранят и влизането и ще видим набързо наплив за връщане, че другата седмица са на работа.

# 10 556
А ще могат ли да се завърнат ?

# 10 557
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ами те май го забраниха.

# 10 558
Ето, поредното доказателство колко са неадекватни. И вие им се кефите? Честно ли?
Какъв е смисълът от локната празна София? Който имаше да се изнася се изнесе.
Защо нямаха топки и воля да я локнат от снощи?
И сериозно ли смятате, че в понеделник, вторник няма да пуснат завръщащите се обратно? Моля ви, големи, умни жени, не бъдете наивни. Simple Smile

# 10 559
Ако работят , ще могат да се върнат , но трябва да посочи предприятието И телефон на работодател в служебната бележка .

Забранено е влизането и излизането .

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 23:23 от alethea

Общи условия

Активация на акаунт