COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 470 420
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 11 070
  • Варна
Десет души са намерили позитивни. Колко е голяма махалата? От 20 човека ли е?
След цирка в момента ще са 2000 след седмица. Минимум.

# 11 071
Абсолютно съм съгласна с Flip. Трябваше да се изолират възрастните хора, да могат да излизат за пазар в определени часове, да се следят прибралите се от др страни извън Бг, малцинствата също.
Всеки решава сам за себе си. Аз реших, че няма да се крия като мишка, защото ситуацията няма да е по различна нито след 13, нито след месец или пък два.

# 11 072
  • Варна
Май дойде жандармерията и се пръснаха. Засега.

# 11 073

А защо не ги глобиха? Дали ще има смелост някой журналист да попита утре на брифинга?

# 11 074
След цирка в момента ще са 2000 след седмица. Минимум.

Ще видим. Не мисля, че ще има кой знае какъв скок, те не са там от вчера.

# 11 075
Абсолютно съм съгласна с Flip. Трябваше да се изолират възрастните хора, да могат да излизат за пазар в определени часове, да се следят прибралите се от др страни извън Бг, малцинствата също.
Всеки решава сам за себе си. Аз реших, че няма да се крия като мишка, защото ситуацията няма да е по различна нито след 13, нито след месец или пък два.
Значи всички други да се изолират и следят, но вие няма да се криете като мишка.

# 11 076
  • София
Правилата по време на ИП са за всички. Няма как всеки да решава за себе си.

# 11 077

А защо не ги глобиха? Дали ще има смелост някой журналист да попита утре на брифинга?

Защото са електорат. Контролът при тях става с пачки и кебапчета.

# 11 078
  • Варна

То не се е приключило. Винаги могат да ги глобят, всичко се снима.

# 11 079
50% от тестваните, в ромските махали са с позитивни резултати. Нямот право на протест. Жандармерия, армия и пълна изолация, до игнориране на заразата.

Този въпрос трябва да бъде зададен към Мутафчийски май.

Никой не е казал , че 50 % от тестваните са положителни , а че 50% от положителните бързи тестове са потвърдени като положителни с ПСР .

# 11 080

То не се е приключило. Винаги могат да ги глобят, всичко се снима.
Точно при тези хора глобите не работят. Няма никога да ги платят, все им е тая.

# 11 081
  • Другата България
На мен рядко ми е жал за полицаите. Но сега направо много ги съжалявам, тези които ги запратиха да се оправят с братята във Факултета. Ще има размирици големи там ако не ги пуснат. Любопитно ми е колко време ще успеят да ги задържат там без боища, палежи и всевъзможни мизерии.
Не беше ли им това работата на полицаите - да са "пъдари"? На всеки и всички? На тези, които не си спазват карантината, на тези, които обикалят без спирка, на тези пред хипермаркетите и вътре в тях, на тези, които продължават да се събират по паркове и градинки, площадки и беседки, пред входове и къщи, на тези, които маските ги "задушават" и ходят без такива, на тези, които грабят, крадат, хулиганстват, безчинстват, рушат, бият си жените и децата, вдигат шумотевица, нарушават обществен ред, карат с превишена скорост или след употреба на алкохол, смятайки се за безсмъртни, на тези, които не спазват никакви закони, правила, наредби, просто защото .....така?
Защо сега да не станат и пъдари на едни развилнели се хора с ограничени права? Какво като ще "лепнат" нещо, това е най-малкия риск, и да "падне" някое ченге, голяма работа, има още много, те така или иначе не си вършат работата, един ще падне-друг ще го смени и...толкоз.

Знам, че това с "пъдарите" не беше твоя реплика, използвам поста просто.

# 11 082
  • Пловдив
Един от лидерите им в Столипиново още в началото каза, че е съгласен там да има КПП, както направиха в някои по - малки градове. Ама пуста толерантност.
Не жандармерия, онези с маските и палките трябва да отидат, само те знаят как да ги укротят. В Пловдив, като им видят бусовете, и изчезват яко дим.
Но цялата ни държава е такава, без ред, без правила, всички сме само с права.

# 11 083
  • Варна
Точно при тези хора глобите не работят. Няма никога да ги платят, все им е тая.
Ами здраве да е. Simple Smile  И без това никой не разчита на техните глоби.

# 11 084
  • София
Скрит текст:
Един от лидерите им в Столипиново още в началото каза, че е съгласен там да има КПП, както направиха в някои по - малки градове. Ама пуста толерантност.
Не жандармерия, онези с маските и палките трябва да отидат, само те знаят как да ги укротят. В Пловдив, като им видят бусовете, и изчезват яко дим.
Но цялата ни държава е такава, без ред, без правила, всички сме само с права.
И в момента, в който наложиха някакви правила, макар и временно, и съблюдават за спзаването им, всички скочиха (не визирам само ромите).

Общи условия

Активация на акаунт