Не са сигурни, предполагат на базата на имунитета към САРС и МЕРС.
Насреща съм винаги, нали знаеш.
“Нормалните” хора не издържали. Как ще издържат като са се вкарали в такива филми.
..Карантина иначе. Мдаамм..децата нямали спирачки, казват....От снощи установявам някои удивителни прилики между индийци и българи, изпаднали в режим " абе, не ме занимааай, бе"..Хората просто не могат да се разделят с рутината и да си нарушат комфорта, върху които си градят някакво чувство за сигурност. То това си е заложено в човешката природа. Въобще не ме учудва и не мисля, че каквито и да било полицаи или (кекави) мерки ще спрат тези индивиди ( не визирам националност). Не коментирам и мерките, но въпреки всичко аз, от мойта си камбанария, виждам БГ справяща се. Така че- дръжте се...и както каза Вал, жалко, че някои не оцениха какво предимство имаха, макар че сега вероятно ще започнат да го оценяват в дългосрочен план. Аз някак не виждам светът да се справи за кратко с това чудо, особено ако не се изгражда траен имунитет. За мен случващото се си е цял процес ( медицински, психологически, икономически, исторически), ние сме вътре в него и като такъв ще трябва да си мине(м) през съответните етапи. За себе си съм решила, че каквото зависи от моето благоразумие, ще го изпълнявам и продължавам напред без истерия, когато евентуално паднат мерките.
Препоръчани теми