COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 450 051
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 14 670
Сега се връщам от от супера. В Испания. Чаках половин час да ми дойде ред да вляза. Напазарувах и стоя на опашката пред касата. До мен минават двама цигани явно дошли заедно и си говорят помежду си. Е толкова ми стана обидно, смеят ни се в лицето. Децата са като затворници тук, на тези не им пука. На излизане казах на охраната на магазина  и ми отговориха " ама какво да направим , преди малко вече викахме полиция, не може постоянно". Е браво че всички спазваме.

# 14 671
Цитат
Скрит текст:
Много добре знам кой е Тесла. Но не разбирам вашето самочувствие за да си присвоите това име.
Съжалявам не е по темата.
Аз пак те питам отново кое не ти е ясно или с кое не си съгласна в изчисленията ми. Защо и как съм стигнал до изводите до които съм стигнал, с кой от изводите базиращи се на изчисления не си съгласна. Просто кажи и ще ти обясня, ама ти не казваш а бягаш по тъча.

Не благодаря, знам да чета, мога да анализирам и предпочитам други източници на информация.

# 14 672
Отдавна се знае, че сериозните пушачи са предпазени от коронавируса. Пушенето е един от сигурните начини с които може да се предпазим от корона вируса. Но става въпрос само за сериозното пушене, най-малко по кутия цигари на ден иначе няма полза. Защо това е така.
От сериозното и здраво пушене, по вътрешната част на белите дробове и трахеята се образува една слуз която е абсолютно отровна за всякакви микроорганизми. Тя съдържа никотин, катрани и още хиляди знайни и незнайни отрови образували се от горенето на тютюна. Тази слуз покрива плътно клетките на белия дроб и вируса просто няма как да я пробие за да стигне до клетките и да ги зарази. От една страна, чисто механично катрана в белия дроб пречи на вируса да стигне до клетките, а от друга страна отровата на натрупания катран и никотин убива самия вирус.
Така че, пушачите могат да са спокойни. Много трудно могат да се разболеят от коронавирус и то само ако не са страстни пушачи. Страстните пушачи пък изобщо няма от какво да се притесняват. При тях много по-голяма е вероятността да умрат от рак на белия дроб, отколкото от коронавирус.
След като ще пробват никотинови лепенки явно не става дума за белите дробове, а за никотина в кръвта.

# 14 673
[video][/video]
Гответе се за години в изолация, гответе се за световно правителство. Не си правя майтап, нещата отиват натам.
и аз нещо такова разбрах, но може и да е от затруднението ми да схвана какво говореше този човек
Изглежда ИП ще се удължи, пари не ни трябват - имаме си в банките. За. ....години напред
Много бързаш. И това ще стане, но не още. Може би нашите внуци или правнуци.
Новото нормално ще е до края на годината. После започват финансовите кризи.

# 14 674
новото е ново до един момент. после става актуалното нормално.

# 14 675
Цитат
Скрит текст:
Много добре знам кой е Тесла. Но не разбирам вашето самочувствие за да си присвоите това име.
Съжалявам не е по темата.
Аз пак те питам отново кое не ти е ясно или с кое не си съгласна в изчисленията ми. Защо и как съм стигнал до изводите до които съм стигнал, с кой от изводите базиращи се на изчисления не си съгласна. Просто кажи и ще ти обясня, ама ти не казваш а бягаш по тъча.

Не благодаря, знам да чета, мога да анализирам и предпочитам други източници на информация.
Ясно, не можеш да посочиш къде е грешката в изчисленията ми, разбрах те.

# 14 676
новото е ново до един момент. после става актуалното нормално.

Който има реален принос за икономиката ще изкрета, останалите ще чакат по-светли дни на някоя друга планетка

# 14 677
Оная мисирка Ива не пропусна пак да зададе тъп въпрос.
"Ако пак ви покани БСП ще отидете ли?" - "Къде да отида?"  
Мълчание.
"Ами ако искат да питат за ИП." - " Ами те не гледат ли сега?"
Много ми харесва как ѝ влиза в тона и на тъпи въпроси отговаря с тъпизми. Joy
Гответе се за години в изолация, гответе се за световно правителство. Не си правя майтап, нещата отиват натам.
Това може да стане само у нас. Другите не са толкова търпеливи. А и не са свикнали да си купуват храната с купони. Във Франция и САЩ вече започнаха с протестите.

И какъв ще е резултатът?
Ще изчезне КВ ли?

# 14 678
и аз нещо такова разбрах, но може и да е от затруднението ми да схвана какво говореше този човек
Изглежда ИП ще се удължи, пари не ни трябват - имаме си в банките. За. ....години напред
Ъъъ,кой си има пари в банките? Спестяванията на хората ли ще национализира?
Държавата последно нямаше и искаха да вземат заем.
Добре, че не гледам този брифингов цирк.

Тесла, Flowers Hibiscus
Пиши си и не се впечатлявай, на мен ми допадат твоите изчисления. Търпението ти също ми харесва, както и способността да си признаеш, ако си сгрешил.
В крайна сметка това е форум, всеки може да сподели своите впечатления, изчисления и размишления, нали?

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 22:08 от Анонимен

# 14 679
Относно какво е казал Мутафчийски за вътрешноболничните зарази - беше видимо ядосан от въпросите и не даде конкретика. Каза, че било проблем на медиците, които не спазвали предпазните мерки по предписанията.

# 14 680
Оная мисирка Ива не пропусна пак да зададе тъп въпрос -
Мълчание.
Това може да стане само у нас. Другите не са толкова търпеливи. А и не са свикнали да си купуват храната с купони. Във Франция и САЩ вече започнаха с протестите.

И какъв ще е резултатът?
Ще изчезне КВ ли?

Не бе, дева, как не се усещаш значи. Децата им няма да ядат от кофите както се заформя у нас.

# 14 681
дайте линк към това чудо вечерното

# 14 682
# 14 683
  • При семейството си
Скрит текст:
Оная мисирка Ива не пропусна пак да зададе тъп въпрос.
Мълчание.

И какъв ще е резултатът?
Ще изчезне КВ ли?
[/quote]

Не, КВ няма да изчезне, но и нима някой си е мислил, че ще изчезне с месец-два-три локдауни, извънредни положения, карантини или както и да ги наричат.
Готвят ни всички за новото „нормално“, за новите реалности, никой не ни спасява от КВ вече или поне не, както ние си го представяме.

# 14 684
Ъъъ,кой си има пари в банките? Спестяванията на хората ли ще национализира? - в момента точно the sky is the limit. вероятно имаше предвид кредити да се теглят на килограм, но крайния ефект е същия. активите на човека стават активи на един друг човек.

Тесла, Flowers Hibiscus
Пиши си и не се впечатлявай, на мен ми допадат твоите изчисления. Търпението ти също ми харесва, както и способността да си признаеш, ако си сгрешил.
В крайна сметка това е форум, всеки може да сподели своите впечатления, изчисления и размишления, нали? - уж.

Общи условия

Активация на акаунт