COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 449 804
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 14 865
Четенето с добавен драматизъм си е част от 'мерките'.

# 14 866
Защо пък да не е част от мерките. Те някой хора разбират само от турски сериал.

# 14 867
  • София
Мутафчийски прехвърля отговорността на Баце. Усети се, че след време него ще го псуват. Не мисля, че сега ще има пик. Ще дойде слвд отпускането на мерките след 13 май

# 14 868
  • BG
Добро утро с 90 нови случаи.
 Журналистите ни са срам за гилдията. Не си ли записват, питат едно нещо по няколко пъти, аз ако бях нямаше да издържа

# 14 869
Днес една посетителка ще идва в офиса и пита за мерките за защита, които нашата фирма била предприела.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 08:53 от Notaris

# 14 870
То ПИК, Марица и БгонЕр ако са журналистика....аз вече не гледам....но предполагам, че още те са звездите на брифинга.

# 14 871
 Журналистите ни са срам за гилдията. Не си ли записват, питат едно нещо по няколко пъти, аз ако бях нямаше да издържа
Добро да е!
Айде, спретнаха ни пика за след Цветница!
Нямаше ли “ние ви казахме, ама вие сте си виновни”?

# 14 872
  • София
Марица нито ги знам, нито чета, обаче те задават адекватни въпроси.
Иначе и аз се хващам за главата като почнат да питат едно и също, ми да слушат малко бе.

# 14 873
  • София
Не съм го гледала, бях направо скапана, а дали да го гледам на запис се чудя.

не чух нищо да казват за шофьорите в ГТ. Хайде да речем, че веригите магазини са частни фирми, ама ГТ е обществена услуга, трябва да се вземат мерки там.

# 14 874
Брифингът е информативен, доволна  Simple Smile

# 14 875
Така с риск да обидя може би някой тук. Май в България ще се докараме не толкова от разхайтен народ, а от такъв медицински персонал...

# 14 876
  • София
Да, и на мен това ми направи впечатление, доста смислени неща говорят като изключим обичайното хокане на народонаселението.

Брях! Само един положителен от 450! а тези хора са в мешавицата. Ха, дано, това звучи добре!

# 14 877
Замислих се , слушайки един брифинг, тези хора не си ли подготвят въпросите. Ако са наясно какво точно питат, нека зададат ясно и стегнато разбираем въпрос. Правят увод към въпроса 2 минути, размива се същността и накрая не можеш да разбереш какво питат. Не са всички така, но... Брифингът не трябва да трае 30 или повече минути. Трябва да е кратък според мен.

# 14 878
Добро да е!
Айде, спретнаха ни пика за след Цветница!
Нямаше ли “ние ви казахме, ама вие сте си виновни”?
Разбира се, че имаше, да не мислиш, че ще изпуснат възможността. Също така Мутафчийски не може да вземе решение какво правим със следващите празници и като го питаха ще затварят ли пак София, имаше едно мрън мрън мрън. Този човек е просто говорител. Нито е специалист, нито би могъл да предложи адекватни мерки. Той предлага това, което шефът му каже.

# 14 879
Така с риск да обидя може би някой тук. Май в България ще се докараме не толкова от разхайтен народ, а от такъв медицински персонал...
както си предполагах, проблемът може би се корени в събиранията на групички по време на почивка. Другото е работата на няколко места на един лекар.

Общи условия

Активация на акаунт