COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 479 561
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 16 230
Сега ще се окаже, че нададеният вой до небесата не беше за разходките в парковете, а за пейките и детските площадки. И се задава вой номер 2 по темата. Smile

Ооо, да. Точно това се оказа, че е 😂. Искрено се забавлявам вече хахахах
Охх, добре, че ви е забавно. Аз адски много се нервирам на това мрънкане и оплакване. Прави се нещо - Уааа, тормозят ни, репресират ни(?!), тероррр! Не се прави нищо - Ааааа, оставиха ни на произвола, предатели, далавераджии, никой не мисли за народа!
Винаги съм знаела, че няма угодия, но това надмина и най-смелите ми очаквания!
Сега ще и ги надхвърля очакванията ти. Не стига, че живея вече като робот, дезинфекция, работа, вкъщи, ама на не попадам графата на тия с разрешените разходки. Та ще мрънкат хората и така ще е докато се обслужват само конкретни интереси.

# 16 231
  • София
Леле колко мрънкащи майки, коя иска да седи на пейка, коя на детето й е жизнено необходимо да се пусне по пързалката, коя иска да има двупосочно движение, че другото не я устройва. Вие наистина ли сте толкова зле или се правите. Не ви ли е страх за децата ви???? По-важно ли е да се спусне понпързалката или да е здраво? Толкова ли ви е плитък акълът?? Осъзнайте се малко.

# 16 232
  • Другата България
Скрит текст:
Аз не разбрах, само за родители с деца ли са отворени парковете между 9:30ч и 18:30ч, ако е така аз пак ще мрънкам?! Тези без деца и кучета какво сме?

Тези от НОЩ, защо не вземат да се разболеят вече, дано ги сменят с някои с повече разум!:rage:RageRage
Оставам безмълвна!!!!
Ооо. СВЕЩЕНА ПРОСТОТА
Мълчете си тогава! Явно, простата сте вие!

От 2 месеца ми опяват колко заразен и смъртоносен бил този вирус, наложиха безумни ограничения, но не и важни.
Един заразен и болен не познавам, т.е. не вярвам във всичко това.
Скрит текст:
Спазвам ограниченията заради другите, не заради мен. Уважавам страховете на хората, ама на обикновените хора, а не на тези, които ми обясняват по цял ден колко били загрижени за моя живот, те са лицемери!
Joy Ето тази логика е не за смешките, а е за архивите!
Гениално, "щом аз не съм видяла нещо, то следователно не се е случило!"
Ако това са "сложните хора", горко ни като нация!
Мрънкащите против мрънкащите са повече. Преброите се.
Ко речИ?

# 16 233
Лъвица Вие деца имате ли? И ако да, може ли да ми обясните, по какъв по точно начин да обясня на две годишно дете, което писка за всичко, че там не може? Каквото и да обяснявам, ще вдигне врявата и ще трябва да я прибера с крясъци от там. Аз не бих си подложила детето на това.

Скрит текст:
Цитат
Аз как да обясня на 2 годишната си дъщеря, че може да се разходим, ама не може да иде там и там, защото Баце забранява.
Това е добър въпрос за утрешния брифинг, надявам се някоя мисирка да го зададе. Yum

И аз си мисля, че трябва да се зададе. Напрактика не ми е забранено, но детето като писне, ще ми отиде разходката. По добре да не ходя там, за да не я дразня. Ако съм сама пък, ми е забранено. Не че имам зор да ходя в някой от големите паркове, но това е поредната недоизмислена заповед.

# 16 234
  • София
Детето ви не разбира защо не трябва да играе с други деца и да пипа катерушките - това е разбираемо.
А вие разбирате ли?

# 16 235
слушах по бтв, баце каза за други градове, кметовете да си го мислят (че нали БГ не е София, макар че отдавна се опитваме да го обясним е адски трудо за възприемане засега).

# 16 236
  • София
Аз не разбрах, само за родители с деца ли са отворени парковете между 9:30ч и 18:30ч, ако е така аз пак ще мрънкам?! Тези без деца и кучета какво сме?

Тези от НОЩ, защо не вземат да се разболеят вече, дано ги сменят с някои с повече разум!:rage:RageRage
Оставам безмълвна!!!!
Ооо. СВЕЩЕНА ПРОСТОТА
Мълчете си тогава! Явно, простата сте вие!

От 2 месеца ми опяват колко заразен и смъртоносен бил този вирус, наложиха безумни ограничения, но не и важни. Един заразен и болен не познавам, т.е. не вярвам във всичко това. Спазвам ограниченията заради другите, не заради мен. Уважавам страховете на хората, ама на обикновените хора, а не на тези, които ми обясняват по цял ден колко били загрижени за моя живот, те са лицемери!
Първо проклехте някакви хора да се разболеят. После - аз не съм го виждала тоя вирус, значи не съществува. Ето заради такива като вас в Китай буквално затваряха цели блокове. И за информацията аз познавам починал от този вирус. И не, не е заради рептилите, 5G или планетата Нибу

# 16 237
Лъвица Вие деца имате ли? И ако да, може ли да ми обясните, по какъв по точно начин да обясня на две годишно дете, което писка за всичко, че там не може? Каквото и да обяснявам, ще вдигне врявата и ще трябва да я прибера с крясъци от там. Аз не бих си подложила детето на това.

Скрит текст:
Цитат
Аз как да обясня на 2 годишната си дъщеря, че може да се разходим, ама не може да иде там и там, защото Баце забранява.
Това е добър въпрос за утрешния брифинг, надявам се някоя мисирка да го зададе. Yum

И аз си мисля, че трябва да се зададе. Напрактика не ми е забранено, но детето като писне, ще ми отиде разходката. По добре да не ходя там, за да не я дразня. Ако съм сама пък, ми е забранено. Не че имам зор да ходя в някой от големите паркове, но това е поредната недоизмислена заповед.
Не всички деца са на 2 години все пак... А и ако бяха разрешени пързалките, вие бихте ли си завели детето там в момента? Инатите на двегодишните не са проблем на правителството. Поне сега имате възможност да го изведете на въздух

# 16 238
  • София

Скрит текст:
Цитат
Скрит текст:

Обясних ви, как да му обясните. Ако не може да му бъде обяснено по този начин, и реакцията му е да писка за всяко нещо, значи проблемът е другаде. А вие явно му позволявате да контролира вас с писъците си, вместо вие да контролирате него.

# 16 239
Не че имам точно инфо от "кухнята", но разбрах, че хлорохинът се давал само на най-тежко страдащи пациенти. За Хасан Адем рабрах, че така са го лекували, но каза със сулфат, който бил по-добър, но по-трудно се намирал. Иначе 2-3 антибиотика венозно, аспирин също, витамини.
Скрит текст:
Депутатът е минал през почти всички усложнения на коронавирусната инфекция и е бил с двустранна пневмония. Лекуван е с хролохин сулфат."Хролохинът е в две разновидности. Едната е сулфат, втората фосфат. В болницата имаха хлорохин фосфат, но щом стана ясно, че съм болен ми се обади Кирил Домучсчиев и ми каза, че е изпратил хлорофин сулфат, което е лекарството с по-малко странични ефекти, но се намира много по-трудно. Изключително съм му благодарен за този жест", каза още Адемов пред "24 часа"
Бързо оздравяване на г-н Адемов. Но не мога да не се възмутя от двойните стандарти и различното лекуване на специалните хора на властта и на обикновените граждани. Защото Домусчиев едва ли щеше да се размърда за някой дядо от Горна Малина, който бере душа, примерно.
За пореден път ни доказват, че ги е грижа само за собствените им кожи.

# 16 240
  • София
Леле колко мрънкащи майки, коя иска да седи на пейка, коя на детето й е жизнено необходимо да се пусне по пързалката, коя иска да има двупосочно движение, че другото не я устройва. Вие наистина ли сте толкова зле или се правите. Не ви ли е страх за децата ви???? По-важно ли е да се спусне понпързалката или да е здраво? Толкова ли ви е плитък акълът?? Осъзнайте се малко.
Детето ми не е от рисковите групи.

# 16 241
  • София
От всичко прочетено последните дни разбрах едно - за нищо не вярваме на щаба, но твърдо вярваме, че щом са казали, че са доставили облекла за всички медици - значи е така! Simple Smile

По мое мнение повечето лекари са също на 2 настроения, както и обществото - част от тях смятат, че се прекалява с истерията, друга част (предимно от интензивните отделения) се ядосват на разхлабването на мерките. Но това е сред моя кръг от познати, не е  представителна извадка. Всички не одобряват особено работата на щаба Simple Smile

# 16 242
Аз ако съм сама, ще се разходя и ще се прибера, това е. Няма да ми дреме дали има пейки. Тази заповед е изгодна за майките с бебетата, но не и за мен. Както и да е, аз по паркове не ходя, въпреки че вече ми е позволено, няма да отида. Но разбирам, защо е недоволството и то не е, защото не можели да си седнат и да си клюкарстват. Това и пред блока може да го правят, но е факт, че не го правят.

# 16 243
Който не може да се оправи с детето си-да не си причинява парк.
Аз не признавам пискане за всичко, ни на 2 годинки, ни на 12, ни на 22.
С или без Ковдид 19, затворени/отворени паркове и т.н.
Към момента майките с колички така или иначе на навън по улиците, не са се спирали, гледам ги всеки ден.

# 16 244
Сега ще се окаже, че нададеният вой до небесата не беше за разходките в парковете, а за пейките и детските площадки. И се задава вой номер 2 по темата. Smile

Ооо, да. Точно това се оказа, че е 😂. Искрено се забавлявам вече хахахах
Охх, добре, че ви е забавно. Аз адски много се нервирам на това мрънкане и оплакване. Прави се нещо - Уааа, тормозят ни, репресират ни(?!), тероррр! Не се прави нищо - Ааааа, оставиха ни на произвола, предатели, далавераджии, никой не мисли за народа!
Винаги съм знаела, че няма угодия, но това надмина и най-смелите ми очаквания!
Сега ще и ги надхвърля очакванията ти. Не стига, че живея вече като робот, дезинфекция, работа, вкъщи, ама на не попадам графата на тия с разрешените разходки. Та ще мрънкат хората и така ще е докато се обслужват само конкретни интереси.
На вас кога ви остава време за паркове, пък и все пак ходите и до магазина, не сте съвсме затворени като майките с деца - шегувам се. Но наистина би трябвало и само за възрастни да са разрешени, те са достатъчно разумни сами да се регулират.

Общи условия

Активация на акаунт