COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 486 151
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 20 610
Скрит текст:
Какво стана сега. Починалата днес лекарка (лека и пръст) изобщо не е била болна от коронавирус. Имала е вирусна пневмония, но не е била от Ковид 19, а някакъв друг вирус. Доказано е с два отрицателни ПСАр тестове. Изобщо по начало е нямала Ковид 19.
Нещата вече наистина отиват към вица:
"Сестра пишете - Пациента почина от коронавирус
Докторе, ами тези огнестрелни рани по гърдите?
Пишете ги - придружаващо заболяване"

Изписана е след две отрицателни проби, т. е. се е смятало, че е излекувана.
Забавно е нали?!?
Не, тя изобщо поначало е нямала НИТО ЕДНА ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА за корона вирус. Предполагало се е че има корона вирус и затова са и направени тестове, но и двата направени теста са били отрицателни. Няма положителен тест за корона вирус. Нямала е корона вирус поначало.

A тук пише, че била една от първите заразени в Центъра за спешна медицинска помощ.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/oshte-edin-lekar-pochina-ot-koronavirus.html

# 20 611
Labrex,бъркаш двата случая на починали медици.Статията е за починалата от снощи,лекар в спешна помощ в София.

Права си, май ми стана много инфото и омешах нещата.......Simple Smile

# 20 612
И сега на кого трябва да вярваме, че нещо се обърках. Имала ли е, нямала ли е да вземат да се уточнят най-после. Никой от нас не е колега, познат или лаборант изследвал пробите за да знаем. Всеки черпи инфо от медиите.

# 20 613
  • Mostly in my mind
Скрит текст:
Какво стана сега. Починалата днес лекарка (лека и пръст) изобщо не е била болна от коронавирус. Имала е вирусна пневмония, но не е била от Ковид 19, а някакъв друг вирус. Доказано е с два отрицателни ПСАр тестове. Изобщо по начало е нямала Ковид 19.

Забавно е нали?!?
Не, тя изобщо поначало е нямала НИТО ЕДНА ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА за корона вирус. Предполагало се е че има корона вирус и затова са и направени тестове, но и двата направени теста са били отрицателни. Няма положителен тест за корона вирус. Нямала е корона вирус поначало.

аз разбрах ,че двата отрицателни теста са след като е оздравяла от ковид. след това се влошава...сега възниква въпросът, щом  е била отрицателна, защо казват, че е е починала от коронавирус?

# 20 614
И сега на кого трябва да вярваме, че нещо се обърках. Имала ли е, нямала ли е да вземат да се уточнят най-после. Никой от нас не е колега, познат или лаборант изследвал пробите за да знаем. Всеки черпи инфо от медиите.
Ами всеки си избира на какво да вярва.
Статията на Кура не мога да видя откъде е

# 20 615
  • Пловдив
Мисля си за починалата лекарка от Сливен - Бог да я прости , защо не е тествана досега ?
Работи на първа линия, съпругът също, чак сега са тествали и него , а тя е имала симптоми от десетина дни.
Защото е в Сливен. Повтарят се нещата от Видин, откъдето сестри писаха, че им искат пари за тестове.

# 20 616
  • на пъпа на Златията
==
Не ми звучи добре на мен, особено за дистанционното обучение, не съм за връщане на училище по време на пандемия и ако смятат така да се продължва по-добре нулева следваща година, всичката сме я втасали да напъваме децата по компютрите по цял ден
==
Има решение на всичко .
Стига да се мисли.
Детските градини , училището да е  за няколко блока,  например
Да се отделят   например помещения   за един клас например  в жилищния квартал ,  на местоработата ти , ..Защо е необходимо да се правят тия огромни училища ??  Това за най малките  и да кажем до 8-ми клас . Докато децата  се възпитат на самостоятелен живот и подготовка .
Но на първо време университетите могат да минат на  електронно обучение.
Аз съм учила задочно например  . По 15 дни  лекции  на семестър да ти кажат  от къде какво да учиш , Изпита по скайп . Нали съм била на устен изпит . Все  ме слуша преподавателя.
Дали ще съм физически там  или не  , какъв е проблема . Ако са ти необходими практически занимания в съответното производства да се  организират кабинетите.  -  с необходимите мерки .
Не стига че училището им подготвя кадри без пари ами да се понапънат малко  работодателите и да дадат пари за обучение. 
Инвестиции за  здравеопазване ,
Трябва много неща да се децентрализират . Работодателят ти да ти осигури детската градина .

# 20 617
Скрит текст:
Скрит текст:

Забавно е нали?!?

аз разбрах ,че двата отрицателни теста са след като е оздравяла от ковид. след това се влошава...сега възниква въпросът, щом  е била отрицателна, защо казват, че е е починала от коронавирус?
"Била е констатирана с коронавирусна инфекция, лекувана е в Окръжна болница, след което е изписана с 2 отрицателни теста. "

# 20 618
  • Mostly in my mind
Скрит текст:
Скрит текст:

Забавно е нали?!?

"Била е констатирана с коронавирусна инфекция, лекувана е в Окръжна болница, след което е изписана с 2 отрицателни теста. "
така де, това написах и аз. Simple Smile

# 20 619
Ако някой е тръгнал към Австрия, да предупредя, че страната в момента е отворила летището само за страните от Шенген. За страните от ЕС, които не са (България, Румъния, Хърватска, Кипър), не казват нищо освен, че не може. Ето как протича:  

Скрит текст:
На летището срещу 190 евро се прави PCR тест и след два часа излиза резултатът. Ако е отрицателен - няма карантина, ако е полжителен - не казват, все пак се отнася за чужди граждани. Пише вкъщи, че трябвало да стоят, но хотелът за вкъщи ли се брои, а и кой ще го плаща Thinking Другият вариант е да се предостави не по-стар от четири дни отрицателен тест за коронавирус.

Заминаващите също ще получават интернационални документи, които да ги освобождават от карантина, ако тестът е негативен. Ако се върнат до четири дни, няма да се налага друг тест.

На всички се препоръчва да си направят предварително запазен час. Confidence DNA Analysen GmbH прави тестовете и кани австрийците също да си направят при тях, цената е с десетина евро по-ниска от другаде. Брей.

# 20 620
Значи родителите на работа, децата при бабите, които ще ги разхождат през деня навън- безопасно за здравето на бабите. Родителите на работа, децата в ДГ, от която родителите ги взимат, недопускайки контакт с бабите - опасно за здравето на бабите. На маса в заведение може, в градския трнспорт никога не е забранявано, но на пейка в парка - не може. Логика...

# 20 621

Той и Домусчиев имаше отначало две отрицателни проби, пък после друго се оказа.
Но ако ви действа успокояващо - вярвайте си.

# 20 622
Ами всеки си избира на какво да вярва.
Статията на Кура не мога да видя откъде е
24 часа - https://www.24chasa.bg/novini/article/8533731

# 20 623
  • София
Пейките в парка - алфата и омегата на световната икономика.

A няйкой освен теб някога твърдял ли е, че пейките имат нещо общо с икономиката?
Просто се отменят тъпите забрани в опит да се намери тънката граница между предпазване от вирус и нормален здравословен живот. Похвално. Радвам се, че хора с все още трезви умове търсят тази граница, защото очевидно да живеем по мазетата няма как да стане.

Всяка глътка нормалност може само да мотивира хората, които могат да мислят и разсъждават, да имат сериозно отношение към нетъпите забрани. А онези, които не ги бива в мисленето, и с пейки и без пейки са си все на същия хал.

Но това няма смисъл да се обяснява на човек, чийто свят в последните два месеца явно се състои от понятията смъртоносен, зараза, геноцид, Мангъров, жертви, камиони и дотам.

# 20 624
Значи родителите на работа, децата при бабите, които ще ги разхождат през деня навън- безопасно за здравето на бабите. Родителите на работа, децата в ДГ, от която родителите ги взимат, недопускайки контакт с бабите - опасно за здравето на бабите. На маса в заведение може, в градския трнспорт никога не е забранявано, но на пейка в парка - не може. Логика...
Май само си чешеш пръстите. На теб ти липсва елементарна логика. Ако смяташ, че важността на градския транспорт е равна с тази на пейките имаш проблеми с поставянето на приоритети. Това с бабите си е личен избор, никой не ги кара да гледат деца. Като цяло постът ти е супер хаотичен и нищо не му се разбира.
Масата в заведението може да се "изконтролира", пейките в парка - не.

Общи условия

Активация на акаунт