COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 481 702
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 22 710
Тази статия чудесно онагледява как всичко около вируса е преди всичко медийна истерия. Много се радвам, че все повече хора го осъзнават.
Докато умират хора от непознат вирус, без да има лекарство и васкина за него, за мен не е медийна истерия.
Не зная този материал с какво е успокоителен.
При наличието на вирус.
При това професорът е физик и няма никакво понятие какво е това вирус!

# 22 711
Много голям купон, а всичките са за глоби - без маски.
В едно градче от селски тип с предимно такова население доскоро е било така, докато маските навън бяха задължителни. На тумби, без дистанция , без маски. Глобили ги масово и улиците опустели както и почнали да ходят с маски...
Ми тук Джули и разни други тръбят за нарушени права.
Има мерки. Неспазването на мерките е скепено със санкции. Когато разумът не работи, има глоби. Дано контролът да е на ниво, само това ще стресне нарушител. То на самосъзнание разбрахме колко се разчита.

# 22 712
  • Bulgaria
Четирима от Дом за хора с умствена изостаналост в Кюстендилско са с коронавирус.
https://nova.bg/news/view/2020/05/06/287145/%D1%87%D0%B5%D1%82%D … 1%80%D1%83%D1%81/

# 22 713
  • София
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/597078
Къде са тръгнали тези хора бе...Сигурно пак ББ,генерала и други са им виновни....За какво самосъзнание говорим??Какви мерки,кви 5 лева....Да спят на летището сега..
Аз като казвам, че глада е по - силен от всеки вирус, вие скачате. Ами това е положението.

# 22 714
  • При семейството си
Къде са тръгнали тези хора бе...Сигурно пак ББ,генерала и други са им виновни....За какво самосъзнание говорим??Какви мерки,кви 5 лева....Да спят на летището сега..
Аз като казвам, че глада е по - силен от всеки вирус, вие скачате. Ами това е положението.

В случая посредническата фирма е за...да си търси държавата поне разходите, които ще направи за обслужването и прибирането им.

# 22 715
  • Bulgaria
И в Кърджали започва работа лаборатория за PCR тестове

https://www.actualno.com/kardjali/i-v-kyrdjali-pochva-rabota-lab … news_1459806.html

# 22 716
Това е слабоумие не е глад

# 22 717
  • Bulgaria
1778 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб, към 17 ч., днес, 6 май. През днешния ден са доказани още 20 нови случая - в областите: 4 в Перник, 2 във Враца и 14 в София. Лабораториите продължават да работят.

353 са лицата с потвърден COVID-19, настанени в лечебни заведения. От тях 38 са в интензивни отделения и клиники.

По отношение на общата картина: 863 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 915 на жени.

191 са медицинските служители, при които е потвърдена коронавирусна инфекция.

Към 17.00 часа, регистрираните случаи по справка, предоставена от Националния оперативен щаб, са в областите както следва: Благоевград – 62; Бургас – 48; Варна – 26; Велико Търново – 25; Видин – 161; Враца – 12; Габрово – 7; Добрич – 13; Кърджали – 13; Кюстендил – 77; Ловеч – 2; Монтана – 20; Пазарджик – 47; Перник – 23; Плевен – 171; Пловдив –79; Разград – 1, Русе – 15; Силистра – 5; Сливен – 55; Смолян – 38; София – 774; Стара Загора – 39; Хасково – 26; Шумен – 4, Ямбол – 35.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са общо 84. В областната болница във Велико Търново е починал мъж на 67 г. Пациентът е страдал от диабет, хронична бъбречна недостатъчност и хронична сърдечна недостатъчност. В МБАЛ Ямбол е починал 70-годишен мъж, който е страдал от хронична обструктивна белодробна болест.

# 22 718
  • София
Отишли са да работят, не на екскурзия, че да ми говорите за слабоумие.

# 22 719
  • София
От тези 1778 не се казва колко са излекувани, колко са починали Бог да ги прости и колко са без симптоми.
Значи, аз имам приятели, които са ползвали един много добър психолог.
Ще взема номера и мога да го предоставя на всеки. Разбира се на ЛС.

# 22 720
Излекуваните не ги ли броим вече?
1778 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб, към 17 ч., днес, 6 май. През днешния ден са доказани още 20 нови случая - в областите: 4 в Перник, 2 във Враца и 14 в София. Лабораториите продължават да работят.

353 са лицата с потвърден COVID-19, настанени в лечебни заведения. От тях 38 са в интензивни отделения и клиники.

По отношение на общата картина: 863 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 915 на жени.

191 са медицинските служители, при които е потвърдена коронавирусна инфекция.

Към 17.00 часа, регистрираните случаи по справка, предоставена от Националния оперативен щаб, са в областите както следва: Благоевград – 62; Бургас – 48; Варна – 26; Велико Търново – 25; Видин – 161; Враца – 12; Габрово – 7; Добрич – 13; Кърджали – 13; Кюстендил – 77; Ловеч – 2; Монтана – 20; Пазарджик – 47; Перник – 23; Плевен – 171; Пловдив –79; Разград – 1, Русе – 15; Силистра – 5; Сливен – 55; Смолян – 38; София – 774; Стара Загора – 39; Хасково – 26; Шумен – 4, Ямбол – 35.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са общо 84. В областната болница във Велико Търново е починал мъж на 67 г. Пациентът е страдал от диабет, хронична бъбречна недостатъчност и хронична сърдечна недостатъчност. В МБАЛ Ямбол е починал 70-годишен мъж, който е страдал от хронична обструктивна белодробна болест.

# 22 721
Отишли са да работят, не на екскурзия, че да ми говорите за слабоумие.
Сигурно ли е, че са работили? Или са "работили" .
Питах днес по- рано за заниманията на тези женички. Никой нищо не каза.
Докато не излезе достоверна информация, че са били наистина труженички  /ТРУ-женички на Тру да/, не смятам не само да ги съжалявам, но и да ги обсъждам в общата статистика жертви.

# 22 722
  • София
Излекуваните не ги броя особено, а са важни заразените и реално болните.  Ако правилно помня, от вчера сутринта до днес след обяд в София са нови 30 човека. Откъде дойдоха като бройка? Дали са някои от последните самолети от чужбина или са вътрешно разпространение?

# 22 723
Само от днес - 14 нови случая в София.
Тези заразени циганки  се върнаха и кацнаха в София. От летището до автогара София са пипали и сеели зараза. После в автобуси до Хасково. И аз обърках имената им, но факт е, че лъжат. И се домъкват най-нагло в България да точат здравната и социалната ни система без грам принос към нея. Докато майки с малки деца са в неплатен отпуск, защото няма детски градини.
"Биомет" е преустановил всички линии от началото на ИП до 10 май. Няма автобуси София -Варна от 50 дни.

# 22 724
едит

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 15:55 от Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт