Отговори
# 120
  • София
Стига бе, Мецане, изведете се нанякъде на разходка, ще отворят планината вероятно. За учене имат цял живот.
Трябва да имат почивка и децата, и учителите. До 20-ти април.
Ex, тези титани на мисълта дето затвориха планините.... черни са ми направо! Завардили подстъпите към  планината откъм Негован за да нямало струпвания на хора в Стара планина... В Стара планина, моля ви се!!! Пуу, че се ядосах! Пак!
Много са ми лицемерни - планините завардили, а вчера пред НОИ, в Центъра на София, на 10 крачки от районното, опашка от 100 метра се вие, човек връз човек, ни 2 метра отстояние, ни нищо. Отишли хората в нужда, а наоколо ни един полицай, който да помогне да се въдвори ред.

Вътре обаче влизат по един, човек в скафандър мери температури, всички с маски и зад гишета. Навън - меле и народът оставен да се оправя, както може.

# 121
Планините ще отворят, парковете също, Фандъкова каза сега. Ама аз го казах пръв😀

# 122
  • софия
Браво бе! 9 страници нова тема! Пък аз се чудя къде се дянахте и реших, че всеки си е преминал в собствена вселена без да изпитва липси на форума...
отивам да чета! Ейййййййй как се радвам, че сте тук!

# 123
  • София
Стига бе, Мецане, изведете се нанякъде на разходка, ще отворят планината вероятно. За учене имат цял живот.
Трябва да имат почивка и децата, и учителите. До 20-ти април.
Ex, тези титани на мисълта дето затвориха планините.... черни са ми направо! Завардили подстъпите към  планината откъм Негован за да нямало струпвания на хора в Стара планина... В Стара планина, моля ви се!!! Пуу, че се ядосах! Пак!
Може да се страхуват от струпване на хайдути и партизани. Joy

# 124
  • София
Санака, и на мен това беше единственото което ми хрумна... опълчението ги притеснява Grinning

# 125
  • София
Да, вие къде сте хукнали баш да хващате Балкана Joy

Ние още нямаме официална информация за ваканцията. Дано да има...

# 126
Санака, и на мен това беше единственото което ми хрумна... опълчението ги притеснява Grinning
Според мен, по-скоро искат самите те да се скрият в балкана от разярените бг-мами.

# 127
  • София
Има официално, че няма да има ваканция.
При нас си беше решено така и преди МОН де, така че в ОТ си учим.

# 128
Има официално, че няма да има ваканция
Ами...аз и не помня още кои, си споделихме тук, че 4 дни около Великден са си достатъчни за ваканция.
Явно четат бг мама и се съобразяват с нагласите.
Само Нотарис е против, но не го отразиха.😃

# 129
  • София
Планините след Великден. А ние ще си имаме ваканция, 11-20 април. Което ни е добре дошло. че в средата на май моя го чакат две АР-та.

# 130
Планините след Великден.
А към средата на юли децата ще плачат: Искам на училищееее!
Но ние ще отсечем: Не, отиваме на море!😂

# 131
Боже, това и да то чуя, ще си помисля, че халюцинирам. У нас по вероятно е да мрънка за рождения си ден и после за море.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 21:17 от Fancy

# 132
  • София
Да, Фенси, и при нас така. Моето едното е родено през лятото. И аз се опитвам онзи ден леееко и внимателно да го подготвя за евентуално учене през лятото- "Тази година може и да имаш уникалния шанс да си празнуваш рождения си ден в училище". Няма да казвам как ме изгледа Joy

# 133
  • София
Да, Фенси, и при нас така. Моето едното е родено през лятото. И аз се опитвам онзи ден леееко и внимателно да го подготвя за евентуално учене през лятото- "Тази година може и да имаш уникалния шанс да си празнуваш рождения си ден в училище". Няма да казвам как ме изгледа Joy
Аз си го представих съвсем живо Animal Smile Cat Макар че моите директно се разреваха и въобще нямаха време да анализират.

# 134
  • София
Какво знаете вие за рождените дни по време на ИП! Ние утре сме канени на такъв. Ще се провежда е зуум и имаме набор от нужни пособия и лакомства. Интересно ми е какво ще се случи, явно имат някаква програма хората. Децата са много ентусиазирани.
Моята девойка има рд след 20 дни, не страда, че няма да има парти, само се пазари какво да поръчаме и ежедневно се сменят суши, лазаня, китайско, пица, ами дали ние да не си сготвим... И пак отначало

Общи условия

Активация на акаунт