👶Още мъничко остана, да нарека се с гордост юнска МАМА - 🌞Тема 14 месец Април

• 88 646
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета,
Чудесни коремчета имате 😊.
Днес за първи път на няколко пъти ясно видях очертано краченце, което много натискаше и се изпъване в дясно на коремчето ми. Малко е странно чувството и доста болезненичко, дори малко се стреснах. Последните дни моята бебка също е доста активна. Притеснявам се да не реши да се обърне, че сега главично си е добре.
Момичета, имам въпрос относно интимността с половинките, позволена ли е още, до кога, при вас как е? Позволявам си темата, защото е след 00:00 часа 😁.

# 136
Позволена е, ама съм с ниска плацента и преди месец прокървих, от тогава ме е страх и доста рядко ни се случват нещата

# 137
Airgirl, чела съм до 8ми месец и след това е добре да се спре, от други форуми съм попадала на инфо че някои двойки си правят секс до края. Но и знам че може да предизвика контракции/предполагам заради оргазъм/. И навсякъде пише нали да бъдем внимателни, за да не се налага да ходим до спешния. Дано съм била полезна, но аз бих питала АГ все пак те знаят всичко и знае как се развиват нещата при теб, тя би дала преценка дали е окей. 😊

# 138
Стига да нямаш забрана и да ти е комфортно, абсолютно си е ок. Аз иначе съвсем бих изперкала Grinning

# 139
Добро утроо от мен.Относно течението...аз имам бяло течение по няколко пъти на ден и много се дразня, като усетя че се намокрям ама какво да се прави..превръзчица и аз не слагам защото ми спарва. А относно интимността ами то е малко смешно защото съм много тромава и той така ме поддържа като някоя баба аз залитам хахаха ..

# 140
Добро утро!
В новата ни тема видях красиви майки с вече пораснали коремчета и отново вкусни рецепти.
Момичета имам нужда от съвет. Онзи ден  седях с гръб към една балконска врата и не съм усетила, че от там духа. В момента между пелшките изпитвам остра пулсираща болка. Понякога не мога да си поема въздух. Мажа се с волтарен сутрин и вечер преди лягане. Снощи и парацетамол пих, че до 3ч. не можех да си легна по никакъв начин! Знае ли някоя от вас нещо друго, което мога да правя, за да облекчи малко болката? Снощи съм ревала от болка, а преди съм имала бъбречни кризи и знам какво е силна болка.

# 141
  • София
Lozi, много неприятно. За жалост аз от тия неща не разбирам. Знам, че неща с арника в състава много помагат, а арниката е натурален продукт.
Пиша, за да ви кажа, че съм в Щерев да си пусна излесдванията преди ендокриноложката утре.
 Тук на входа посреща мъж, облечен от горе до долу в защитно облекло и въоръжен с безконтактен термомтър. Той отваря и едната, и другата врата, ти не пипаш. Пускат само по един, без никакви продружители. Монтирали са плексигласни прегради на регистрацията. Егати стриктната организация. Единственияг минус е, че преди мен има 11 човека за лабораторията... а уж дойдох по-късно, за да не хвана тълпа...

# 142
Лози, не мога да помогна много аз. Вчера и мъжът ми си прецака кръста, а пък аз имах болки, та и двамата бяхме цял ден на дивана. Той се маже с диклак и пие невробекс, но не знам това дали е ок и за нас.
Ето и една снимка от мен, 32 седмица , утре влизам в осми месец Heart
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 10:55 от Аmélie

# 143
Амели ама каква си финна мама - завидях ти Heart

Майка ми ми звънна сутринта, че нейна съседка й казали, че в Чернобил имало горски пожар и има радиация и да не сме излизали навън. Е кажете... това вече нормално ли е... Гледах новините - и да имало е пожар ама сега тая радиация дали ще стигне и до БГ... пфууууу

# 144
Ето и една снимка от мен,тук в 31 седмица и 3 дни,а от днес съм точно в 32 седмица.Само 5.5 кг качени,ако пак не съм отслабнала,но в болницата не ме мерят.Аз тръгнах от 65 и трябва да се радвам,че не качвам,че не ми трябват кг. Grinning

# 145
Добро утро и от мен Nature High Brightness
Относно темата с течението и аз говорих с АГ и тя ме увери, че ако е безцветно или леко бяло е напълно нормално за периода на бременността. Само ако има някакви дискомфорти и промяна в цвета , тогава трябва да се провери.
Относно интимността току-що прочетох нещо доста смешничко: "Съвети към бременните през 31 гестационна седмица
Имайте предвид, че когато правите любов и изпитвате оргазъм, това влияе върху бебето. Някои бебета са тихи и може да усетите от време на време някое ритмично движение, но други по–енергични решават да се присъединят към буйното парти и да се забавляват заедно с вас, като започват да правят салта, да раздават крушета и ритници. Не се притеснявайте, това не вреди на бебето! Единствения недостатък е, че коремът ви си има собствено мнение и наемателят му приема вашите действия за игра, на която отговаря."
Да споделя за мен, че вчера не съм получавала болки, каквито имах предните дни, надявам се всичко да си е окей Simple Smile Вчера с ММ бяхме и малко на бебешорски пазар, та сега съм доста доволна и заредена положително.
Усмихната и слънчева седмицаа, през която аз планувам почистване на откритата ни тераска, да си изнеса цветенцата иии да си правя разходки на слънчице Smile поне това позволява ситуацията

# 146
Добро утро ,

Лози намажи се с арника, случвало ми се е преди , нещо ужасно е това което изпитваш в момента.Дано те отпусне по - бързо.Арниката можеш да я мажеш по - често от 2 пъти дневно.

Леле какви сте ми финни мами Heart
Течение и аз имам рядко и по малко , но знам че е ок .
Ласките с ММ напоследък ги ограничих , нещо не ми много комфортно с тоя корем , иначе проблем нямам .

# 147
Бонжур 😊☀️💐

Лози, ММ скоро си беше контузил гърба, в частта между плешките и ме караше да го мажа с Волтарен. Прочетох листовката преди това и пишеше, че не е препоръчителен за бременни в третия триместър и въпреки че го мазах с ръкавица, пак се бях притеснила, та питах АГ и тя ми каза, че понякога дори го предписва на бременни. Това което искам да ти кажа е, че по-добре ще е да спреш да се мажеш с този Волтарен и да купите нещо друго за мазане от аптеката, нещо с Арника както и другите са предложили, или се консултирай с АГ кое е безвредно за бременни 😉 Пробвай да си сложиш на гърба грейка или от тези торбичките с костилките, а след това ТМ да те масажира за да отпусне мускулатурата.

Лелееее, момичетата, имам чувството че не съм виждала по-хубави мамчета от вас... Ех, да можехме и на живо да се гледаме, разхождайки се в това хубаво време ☺️

Дриймче, не мисля че може да стигне чак до тук тази радиация, така че не го мисли и това, защото иначе ще се побъркаш 😝 То и да искаме не можем да излизаме навън, така че сме на сигурно 😄

# 148
За тия болки в гърба, питайте лекар, но аз съм пила Милгамма 100 ако не се лъжа, не Н, а по-малката дозировка, но тя е витамин Б, отпуска нервите.
За радиацията не мисля, че има за какво да се притесняваме, все пак Чернобил е избухвал, сега е само остатъчна някаква радиация, поне мое мнение, те бяха почнали туристи да пускат в Припят, едва ли е толкова страшно.

# 149
Здравейте момичета !

Много красиви коремчетата на красиви мами. Прекрасни сте!

Някоя от вас води ли си ЖК в Токуда?
Не ми вдигат за записване на час, а на централната Регистратура ми казаха, че вече записвали часове за ЖК.
Трябва да взема вече болничен 45 дни в края на месеца. Знаете ли какво точно се носи при лекаря, само амбулаторен лист ли? И също така един болничен за 45 дни ли е?

Относно течението, и аз имах някакво по-странно течение и се оказаха гъби и бактерии. Бях на Флажил 10 дни и преди това Гиназол.
Сега се чудя как да възстановявам и без това изчезналите ми лактобацили.
Доволна съм от Нарине Лейди и го поръчах, дано успее да ми възстанови вагиналната флора навреме.

Опитах да прикача и аз една снимка с коремче, но не успях нещо .. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт