Болки в стомаха след операция/и

• 961
  • 2
  •   1
Отговори
Здр момичета изкам да кажа че бях на операционна маса уж заради киста ходех при много гинеколози и казваха че киста отидох в майчин дом платих на професор Костов да ме оперира тъй като се води професор гинеколог и той каза че киста но при проникване с лазер се останови зад маточен перитонит което не бе видяно от тях зад матката в балон от множество сраствания от множество операци (кисти) през корема се останови че тънките черва са ми в този балон и тогава вече ПР Костов вика Б.Славчив който ми отделя срасналите черва едно по едно и ги пренарежда с лазер в корема и ме закрепи иначе лошо... Та след 3 мес болките се върнаха в стомаха и аз намерих клиниката му отидох прегледа ме каза нямаш перитонит нито киста имаш течност в кухина за да се опитаме да я премахнем ще пиеш 3 мес Реголон пих ги вече ги свърших и започнаха да падат парчета като черен дроб с били неща в него и осещам болка в вуловата днес се пипнах и осетих в началото някакъв мехур тоест изменение четох гледах изображения пишеше опасни неща моля ви!!@
Ако някой знае нещо пишете ми много съм оплашена.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 16:49 от AnMary

# 1
Отиди на гинеколог.

# 2
  • София
Ти сега в цикъл ли си?

Общи условия

Активация на акаунт