Става въпрос за жена на 24г. Бях хапнала ориз, който беше развален, вкиснат престоял 24+ часа на стайна температура. След това се започна едно разстройство 2 дни и тамън се стабилизирах и реших да изям доста на брой смокини и пъпеш и пак стана една, кашести изпражнения и болки в стомаха около 2 дни. На щадяща диета съм картофи, ориз, пил. Филе банани и оризов грис. Горе долу е това менюто ми. Нещо съм си разбъркала червата или някаква инфекция получих не знам, също така направих пилешка супа основно от нещата, които избройх по-горе, но пак прекалих с количеството и днеска ходих сигурно 5 пъти до тоалетна, но не разстройство просто си ходя, лек дискомфорт усещам в стомаха си днес. Иначе последните два дни бях много добре забравих изобщо, че ми е имало нещо, но с тази супа ми се разкараха червата явно. Аз каквато съм паника реших да ида на гастро, той ме погледна на ехограф и по симптоми абсолютно нищо не открива каза да пия омнибиотик 10 и хапчета за спазми и ако съм нямала резултат до седмица да съм си пуснела калпротектин и ако това не помагало гастро и колоноскопия, макар че той каза, че няма нищо сериозно за този момент. Просто както казах аз съм си паника и то голяма 😆 от около 12-3 дни съм така червата ми нещо са се разстроили защото 5-6 дни съм добре после пак 1 ден дискомфорт и така. Иначе нямам кръв в изпражненията или нещо такова дори и болки нямам силни и често просто реших да пиша ако някой се е сблъсквал с нещо подобно. 🤗