Първа пролет мина и замина, а октомврийчето седи под карантина. Тема 6

• 20 211
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
И моят се бъди в 6:20- 6:30 ч. сутрин Simple Smile

И аз го приспивам на около 2 часа. Понякога издържа 2.15 часа, но е рядкост.
Също нощем се върти. Спи на една страна, по корем, само по гръб вече не спи или много рядко, ако е каталясал и заспал веднага.

Вашите бебоци до колко спят сутрин? Моят ранобудник в 6.20-30 е кукуряк. Аз едва гледам...

# 421
Скъса ми нервичките днес.. зъбче пробива - гледам побеляли са венците и драска на едно място. Отделно гледах, че сега има скок в растежа ии от седмица някъде е същински Сатана.. става на всеки час през нощта, през деня рев. Пюре не ще. Отделно нищо не му харесва - на пода не иска, в кошарата не иска, на терасата не иска, в леглото не иска... направо в чудо се видях днес. За капак днес тъъъкмо го бях приспала след 1 час мъки и мъжът ми реши да звънне на звънеца като се прибира от работа. Кучето скочи да лае, малкият се стресна и сега пак рев.

# 422
Скъса ми нервичките днес.. зъбче пробива - гледам побеляли са венците и драска на едно място. Отделно гледах, че сега има скок в растежа ии от седмица някъде е същински Сатана.. става на всеки час през нощта, през деня рев. Пюре не ще. Отделно нищо не му харесва - на пода не иска, в кошарата не иска, на терасата не иска, в леглото не иска... направо в чудо се видях днес. За капак днес тъъъкмо го бях приспала след 1 час мъки и мъжът ми реши да звънне на звънеца като се прибира от работа. Кучето скочи да лае, малкият се стресна и сега пак рев.
Ох, ужас, аз по този повод изключих звънеца днес 😁

# 423
От три дни ставаме в 5ч сутринта,снощи се събужда на всеки час с мрънкане,през деня спим по 30мин три дрямки..постоянни опити за пълзене,придружени с постоянно недоволство че не става ..иска цялото внимание за него,погледна си телефона ядосва се,заговоря се с баща му ядосва се...

# 424
Мдам, ние също сме така два дни вече. От бая време не беше ревал, но си отпусна гласчето. Хич не иска да спи през деня, с 300 зора се приспиваме... гърда не иска, гушкане не иска - извива се назад и си гледка наоколо, в раницата не иска, на ръце не иска... Накрая на обяд се принудих да го повия като новородено и заспа. Мина се 1 час и звъннаха съседи на вратата и той ококори очи. А моят като не се е наспал става супер кисел, та до края на деня беше мрънкане и рев.
Вечер също приспиването е зор. Вчера заспа в 20:00 и се събуди в 21:30 и до 12ч какво ли не опитахме и няма. Накрая го оставих в кошарата сам да се приспива, той пък взе че се надигна и седна. После си седи и се кефи... Нашата кошара е под ъгъл заради рефлукса и беше въпрос на време да се научи да сяда, но сега няма спирачки. Иначе не седи много стабилен. През деня като го сложа на килимчето за игра и веднага де обръща по корем и започва да се върти в кръг хаха. Опитва се да пълзи, ама като жабче и още не му е светнало, че трябва да се избутва с краката като дърпа с ръцете. Напъва се, ядосва се, ама не му хваща цаката 😀
Вашите бебенца вече казват ли ба-ба, да-да и т.н? Моят хубавец само “пърди” с език и най-новото е едно супер пискливо Аааа. Понякога има някое агаа, адааа, ама рядко. Чудя се дали трябва да се притеснявам?

# 425
Jorito99 и моето момче е по абсолютно същия начин по отношение на говора. И аз се чудих, дали на този етап има място за притеснение.

# 426
Добро утро от 05:30 😳 малката се събуди готова за игра рано, рано. Тези дни денем сънят е ужасен, по 30 минути някъде, беди се с рев, че ѝ се спи, а не може да се отпусне нещо. Явно е някакъв период като чета и за дрегите бебета. Днес от 12:00 ще има live във фб в страницата на нани, нани бебе за съня, дано е полезно.
Малката седи и само това иска да седи и гледа, слагам я на прозореца в столчето и е спокойна 😁
Вчера опита банан и тиква добре ги прие, не като пащърнака, не ѝ допадна 😁 не я виня де.
От 5 месец плаче с мама, мама и като е гладна амм, амм. Но аз съм сама с нея по цяял ден и не спирам да ѝ говоря, чета приказки или я нося в слинга и пея и танцувам и предполагам това оказва влияние.
Как сте с косопада, вече не ми се омазнява косата, но все още имам по-силен косопад, явно нищо няма да помогне само си дадох парите Sad

# 427
Добро утро и от нас!
И ние днес сме на крак от 6.17:laughing:
Голямо мрънкане май пак ще е днес. Сега съм го сложила да спи и си мрънка нещо.
През нощта се буди към 4-5, стана ми лошо като видях часовника. Но някак склони да заспи пак. Явно наистина е период, дано да минава бързо.
Аз до днес, откакто се в родил, все ставам през нощта, за да се цедя. От днес обаче спирам, не мога повече. Аз като стана в 4,30 примерно, после до 6 не мога да заспя и той малкия се буди. Много малко часове сън ми се събират и до обяд съм като парцал...

# 428
И аз се цедях, но спрях вече, не ми се занимава нощем да се цедя. Понякога става да яде, друг път цяла нощ спи, но някак се регулираха нещата с кърмата. Иначе като се разсъня и по 1 час не мога да заспя и тя се събуди.
Добро утро и от нас!
И ние днес сме на крак от 6.17:laughing:
Голямо мрънкане май пак ще е днес. Сега съм го сложила да спи и си мрънка нещо.
През нощта се буди към 4-5, стана ми лошо като видях часовника. Но някак склони да заспи пак. Явно наистина е период, дано да минава бързо.
Аз до днес, откакто се в родил, все ставам през нощта, за да се цедя. От днес обаче спирам, не мога повече. Аз като стана в 4,30 примерно, после до 6 не мога да заспя и той малкия се буди. Много малко часове сън ми се събират и до обяд съм като парцал...

# 429
Аз никога не съм се цедила нощем. Даже имам има-няма 10-15 цедената за почти 7 месеца. Но мисля да приключвам с кърменето вече, защото тя почна много да си играе и да ме дърпа, да се разсейва. 7 месеца като направи и ще спирам, направо чак не мога да повярвам, че ни се получиха нещата за толкова дълго време. 😊

# 430
Добро утро от 05:30 😳 малката се събуди готова за игра рано, рано. Тези дни денем сънят е ужасен, по 30 минути някъде, беди се с рев, че ѝ се спи, а не може да се отпусне нещо. Явно е някакъв период като чета и за дрегите бебета. Днес от 12:00 ще има live във фб в страницата на нани, нани бебе за съня, дано е полезно.
Малката седи и само това иска да седи и гледа, слагам я на прозореца в столчето и е спокойна 😁
Вчера опита банан и тиква добре ги прие, не като пащърнака, не ѝ допадна 😁 не я виня де.
От 5 месец плаче с мама, мама и като е гладна амм, амм. Но аз съм сама с нея по цяял ден и не спирам да ѝ говоря, чета приказки или я нося в слинга и пея и танцувам и предполагам това оказва влияние.
Как сте с косопада, вече не ми се омазнява косата, но все още имам по-силен косопад, явно нищо няма да помогне само си дадох парите Sad

Кърмиш ли? Моя косопад започна в дена в който ми дойде цикъла за първи път това беше още декември месец и началото на януари имах цели 5 грама кърма и спря. Тогава започна един косопад направо ми ставаше лошо като видя имаш чувството че ще оплешивея. Това продължи от януари до март. Гледах да не се реша много за да не я опъвам и да пада. Миех я по често отколкото преди. Питах фризьорката ми и тя каза че няма да оплешивея но ще си се мъкна докато се регулират хормоните. Слава богу вече спря. Горе долу 3 месеца беше косопада и вече го няма да чукна на дърво. Нищо не помага за следродилния косопад. Но ще отмине. От колко време е при теб?

# 431
BMR ей така стават убийства на мъжете Grinning и после - умрял от корона вирус, а той просто звъннал в неподходящ момент Grinning

И при мен е голямо мрънкане, по дял ден е недоволен от нещо. Иска някой да го носи, мен вече ме болят бъбреците и мисля, че е от носенето.
А снощи беше АД, сложих го да спи, легна си, заспа си и след 20 Мин направо истеряса... не нога да го успокоя с нищо. Не иска цица, мята се, крещи с пълна сила. След това същото го направи още няколко пъти до към 2 часа и заспа...... какво беше това чудо!?!?
Венеца му е станал леко като вълна, на места подут, на места не, обаче не е толкова зачервен и не се напипва зъб.
По колко време седяха на вашите венците така преди да се види че тръгва зъб?

# 432
Да, кърмя. Почна да пада от края на 3 месец и сега малко намаля, но още капе. Simple Smile

Кърмиш ли? Моя косопад започна в дена в който ми дойде цикъла за първи път това беше още декември месец и началото на януари имах цели 5 грама кърма и спря. Тогава започна един косопад направо ми ставаше лошо като видя имаш чувството че ще оплешивея. Това продължи от януари до март. Гледах да не се реша много за да не я опъвам и да пада. Миех я по често отколкото преди. Питах фризьорката ми и тя каза че няма да оплешивея но ще си се мъкна докато се регулират хормоните. Слава богу вече спря. Горе долу 3 месеца беше косопада и вече го няма да чукна на дърво. Нищо не помага за следродилния косопад. Но ще отмине. От колко време е при теб?

# 433
Хахаха ще ме умориш 😂😂 направо ми идеше да го убия. Скарах му се и после аз бях виновна, че съм била зла 😫😂😂

За зъбчето, при нас така беше подуто и не се еиждаше нищо и изведнъж от вчера се показа и започна да драска. Още не е пробил, но съвсем ясно се вижда.

BMR ей така стават убийства на мъжете Grinning и после - умрял от корона вирус, а той просто звъннал в неподходящ момент Grinning

И при мен е голямо мрънкане, по дял ден е недоволен от нещо. Иска някой да го носи, мен вече ме болят бъбреците и мисля, че е от носенето.
А снощи беше АД, сложих го да спи, легна си, заспа си и след 20 Мин направо истеряса... не нога да го успокоя с нищо. Не иска цица, мята се, крещи с пълна сила. След това същото го направи още няколко пъти до към 2 часа и заспа...... какво беше това чудо!?!?
Венеца му е станал леко като вълна, на места подут, на места не, обаче не е толкова зачервен и не се напипва зъб.
По колко време седяха на вашите венците така преди да се види че тръгва зъб?

# 434
За детматита: мажа с биодерма атодерм и ефекта е много добър.
И на мен много ми капе косата, Все още кърмя и нямам цикъл. Мислех, че ще ми дойде много по- рано, но няма изгледи засега. На вас дойде ли ви вече?
Иначе за храненето и при нас се случваше с рев, но забелязах, че като е акала преди това и е доста по- спокойна По време на хранене.

Общи условия

Активация на акаунт