Първа пролет мина и замина, а октомврийчето седи под карантина. Тема 6

• 20 219
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Здравейтее маменцааа, при нас заспиването също е ужасно трудно,спии й се обаче не се предава и ревеее ядосвааа се,мъчим на ръце,количка,люлкаа все някъде се предава ама се препотявам докато я успя.През деня често 40 мин я успивам и дремва 30 мин и се събужда,
гледайки ме като бухал...
Ръцете нон стоп са ни в устата,бодитата все са мокри. На дупе стои подпряна някъде сама не може още пада,има време към 7 месец ще се задържат и сами.

С пюретата и кашите никак не върви,отказва все още и за това не я мъча да не и създам някаква травма от тая лъжица и никога да не прояде.... И аз си се чудя защо всеки ден се мъча да готвя,пък масълце пък да е топличко,мерак голям имам така се радвам,че й готвя вкусничко домашно пюренце и тя като ми стисне малката устичкаааааа и почне да ми ръмжи инатливоо ии ми се плаааче...

# 406
И при нас е мъка днес заспиването. Свикна навън да спи и неможе да се отпусне и е голям рев. Едвам заспа на спалнята докато цока. Мъчиме пюретата изяжда 3-4л.и почва едно кращене и мрънкане едвм на обяд 100гр да изяде а следобяд хич не ги харесва плодовите и кашите. А в началото ги ядешв. Зъби ли го мъчат незнам. Дано утре дойде килимчето да се търкаля по земята че няма мърдане от него.

# 407
При нас днес е нещо ужасно! Още със ставането се почна един рев млъква като види шишето и после пак. Само докато яде мълчи през останалото време само реве. Какво ли не пробвах носене, музика, играчки накрая му пуснах и baby tv, но пак рев. Спи му се а не заспива цял ден реве. Не знам на какво се дължи. Няма температура, яде си както преди дали са зъби или просто научи че ваксините са вече разрешени 😀😀не знам. Дано поне вечерта да спи.

# 408
Моят покрай празника два дни видя малко повече хора, вълнуваше се и днес цял ден е киселяк. От бая време не беше ревал от недоспиване, но днес си пусна медното гласче с големите сълзи. На обед, за да заспи и да спре да реве, се принудих да го повия като новородено, но пък спа цели два часа и ако не го бях събудила още можеше да откара.
Сега го уча да ака на гърне, дори мисля че вече с това го асоциира, защото като го сложа и започва да напъва. Обаче на пишкането в гърнето още не съм му хванала цакат. Като го сложа и не му се пишка и почва да се смее и да опъва пилето... Мъжка му работа!

# 409
Днес и аз купих гърне. Ще видим от кога ще я слагам, тя ака винаги по различно време.

При нас сега на дневен ред е обръщането, докато спи. Аз не мога да се наспя, защото постоянно съм нащрек. Няколко пъти я заварих по корем, забила нос в чаршафа, с биберон и така спи. Понякога се усеща и си слага главата настрани, но иска ли да се обърне по гръб започва едно мрънкане и трябва да стана да я обърна, защото сама не може.

Иначе вече почти стои стабилно седнала. Понякога само решава, че ще полегне рязко назад и ако няма възглавница или нещо меко, ще си удари главата. Иначе си седи и се занимава. Но не може сама да седне от легнало положение, трябва аз да я сложа.

# 410
И ние с нашето момче сме по цял ден на гърнето😁 През около 1 час го слагам, понякога и по - малко. Стои си седнал без упора, в количката като е легнал се изправя и си сяда, но от пълзенето сме далеч, както и не може да седне сам ако не е в количката за да се набере😁

# 411
Мами,
И при нас днес е голям зор. То и вчера беше, но днес повече. Голям рев, голямо нещо. Така и не разбрах защо.
Иска да покорява все по-голям периметър от хола, а аз го връщам като видя и явно много се ядосва. Такъв игнор към играчките, не го интересуват въобще. Само гледа нещо ново да намери и да го наръфа.
Сега спи в количката, че от сутринта спа два пъти за по 20 минути... Явно не му бяха достатъчни.
От другата седмица започваме с месата. Каза първо да дам пиле, пуешко и заек. Взех бурканчета на плазмон с пуйка. Вие какви купувате?

Хубав ден от нас Simple Smile

# 412
За месото ни каза педи пиле и пуйка хипп, заешко на гребер или плазмон, да бъде една трета от порцията. На плазмон нашата госпожица ги приема много добре, изглежда са й по-вкусни.

# 413
Явно всичко бебета са я ревящ период 😁
Снощи я приспивах 3 часа... не се беше случвало откакто почнах да спазвам схемата за будуване в началото на януари..
Сутринта спа 2 пъти по 10 мин. После 1 час, сега пак заспа, да видим докога.. Иначе почти пълзи и според мен това я превъзбужда 🙄🙄

# 414
Схемата от семинара ли, каква е с две думи?

# 415
Схемата от семинара ли, каква е с две думи?

Ето я моята схема:

# 416
Моята дъщеря я приспивам на 2 часа някъде. Общо взето след всяко хранене има дрямка, без предпоследното - тогава я оставям будна до къпането. Ако я приспивам на 3 часа, както е по-схемата, ще е много кисела.

Напоследък откри спането настрани и по корем и явно й е много удобно, като се разбуди само се обръща настрани и пак си заспива.

Опитва се да пълзи, свива крачетата в коленете и после надига дупе нагоре. Много е смешна, очаквам скоро да ме изненада.

# 417
Нашата госпожица заспива на час и нещо. После иска да съм до нея, иначе се буди. Голямо спане удря, докато е хапнала и почва да се прозява.

# 418
Аз вече от седмица давам пуешко през ден но по много малко. Сложила съм бурканчето(хип) във формички за лед и слагам по едно кубче. Като количество месо е малко но искам да става по-бавно. Свършт ли кубчетата ще дам пилешко тогава ще увелича количеството.

# 419
И аз го приспивам на около 2 часа. Понякога издържа 2.15 часа, но е рядкост.
Също нощем се върти. Спи на една страна, по корем, само по гръб вече не спи или много рядко, ако е каталясал и заспал веднага.

Вашите бебоци до колко спят сутрин? Моят ранобудник в 6.20-30 е кукуряк. Аз едва гледам...

Общи условия

Активация на акаунт