Първа пролет мина и замина, а октомврийчето седи под карантина. Тема 6

• 20 295
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Калибра, ползвам пуфис 4+ . Не го стягам .

# 211
Ние още нямаме 6 месеца , на 21-ви ги правим ,но съм харесала тази торта

Нашето лице и тяло успяхме да оправим и да стане отново меко и гладко ( както трябва да е една бебешка кожа ) с душ олиото на Uriage , мляко и балсам за тяло на La roshe Posay ... до сега мислех ,че Мустела е хубава козметика ,но вече съм на друго мнение ... най-вече балсама -препоръчвам Blush

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 07:39 от katerina680

# 212
Момичета, добро утро! Черпя ви за имения си ден!

А малката тази сутрин ме събуди с музикален поздрав - пуснала си мечето и му пее, а аз на сън чувам музика и си викам "оле, само да не се събуди детето" 😄😄😄

# 213
Ние още нямаме 6 месеца , на 21-ви ги правим ,но съм харесала тази торта

Нашето лице и тяло успяхме да оправим и да стане отново меко и гладко ( както трябва да е една бебешка кожа ) с душ олиото на Uriage , мляко и балсам за тяло на La roshe Posay ... до сега мислех ,че Мустела е хубава козметика ,но вече съм на друго мнение ... най-вече балсама -препоръчвам Blush

Може ли да ми кажеш къде ги гледаш тортите.

# 214
Черпим ви за нашата половин годинка...🎉👶💙...колко бързо лети времето!

# 215
Страхотни торти Simple Smile Честит имен ден. Честити месечинки. Бъдете здрави и щастливи.
Вчера и моето момиче стана на половин годинка, много бързо лети времето Simple Smile Тортата ми се е получила и то понеже половината я направи мъжът ми 😁 почерпихме и комшийте даже. Не можахме да го отпразнуваме заради карантината, но важното е да сме здрави. Малката получи релефни книги и много им се радва и ги пипка.
Някоя мама беше питала защо захранваме толкова бавно - аз лично тъй като СЗО препоръчва кърмене до 6 месец и тогава захранване, смята се, че на 6 месеца храносмилателната система на бебето е готова за храна, а и ред други причини поне за мен и мъжът ми Simple Smile
Малката е почнала да заспива по-рано още в 21:00 е труп, но в 06:00 се е наспала вече, нещо много рано ми идва това ставане, но вечер никак не можем да изместим къпането и заспиването, че тя едвам издържа. Ще видим сега с новата месечинка дали ще промени нещо в режима си.

# 216
Честит празник на всички с имен ден и на всички бебета родени днес!
И ние чакаме таткото да докара нашата торта, която е поръчвана абсолютно на сляпо и нямам идея какво ще донесе Grinning
Колко бързо минаха 6 месеца. Тези дни ще търся темата в която сме започнали да раждаме, искам да си припомня каква емоция беше тогава и как чакахме Grinning
По късно ще пусна снимка и аз на тортата изненада, дано става за нещо Simple Smile

# 217
Честит празник на всички празнуващи!:kissing_heart:
BMR, поръчвам зеленчуци от Моравско село. Някоя от вас ги беше препоръчала тук и реших и аз да ги пробвам. Много ми харесват, а онзи ден видях техни зеленчуци и в ХИТ маркет, така че ще взимам и от там, когато ходя.
И аз захранвам бавно, защото започнах преди 6м и целта ми беше чак когато стане на 6 вече да има заместен обяд със зеленчуци и след това ще продължавам с жълтък и месо.

# 218
Ето го и Дарио на 6 месеца. Тортара бива......

# 219
Абе ей красотички и бебета и торти ...да са ни живи и здрави пък всичко отминава..

# 220
Прекрасни Дарио и Емо ! Да са ви живи и здрави ! 🤗

# 221
Ех, момчетата в групата големи сладурковци. Simple Smile

# 222
Честит празник момичета и честита 1/2 годинка на празнуващите !!!

Благодаря за предложенията, ще направя някакви промени...може би да намалим дневния сън, за храненето, ако изяде повече от 90грама на едни път задължително или повръща или просто му изтича от устата и за това не давам и по повече.
Иначе вечер преди да заспи интервалът от последната дрямка му е около 3 часа и просто започва да си мрънка за сън и няма как да го държа по до късно.
Ще видим тези дни.

# 223
Сладурковциии. Да са ви живи и здрави! Много да ви радват. Страхотни тортички и още по-страхотни сладурковции 😘😘😘

# 224
Сладки малки мъжее,цун. Да са живи и здрави и много безгрижно и щастливо детство. Ние мами да ви се оплачаа вече 2-ри ден ревееееееееем и нИщееем пюре !!! Ядем си млякото и товааа е,оставям я пак за малко (на 21 прави 6 месеца) и почнам след време на ново да и предлагам. Види ли лъжицата затваря устата и самоо мънкааааа. Охх нз предавам се.... ако ви пусна клипче голяяма драма е стане ли обяд...Хахах, тя не проявява интерес и към нашата храна само като вдигаме чашата да пием ни гледа но пак не търси с ръце или уста. Дайте мнение ?!? И плодовете отказва абее всичко....

Аз торта ще поръчвам също,ще пусна снимков материал и аз скоооро : )))

Общи условия

Активация на акаунт