E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 33 013
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Гости, още един поучителен момент....Когато се появи колежката на Сюрея и говориха за солистката, която е заминала за чужбина и Сюрея обеща, че ще отиде да я замести си мисля за този момент.....След като Есма каза, че дори да й е дъщеря, е щяла да постъпи по същия начин, Сюрея разбра....че Есма наистина така мисли.....Че причината е  разликата във възрастта.....че такова е възпитанието на Есма....че така разбира нещата.....
Това е причината и в реала млади и стари, когато живеят на едно място, да се разминават в мненията по някои въпроси...че един от двамата трябва да отстъпи...да даде време на другия да приеме това, което мисли за неприемливо......

mimeime

Скрит текст:
Съболезнования за майка ти Hands Pray Да бъде светла паметта й.
Загубила съм родителите си, свекърите си, но преди близо 8 години загубих и съпруга си. Не, че болката за първите е по-малка, но когато човек загуби другарчето си е много трудно.....На днешния ден, той беше именник и затова деня е труден за мен. Но  ми се обади дъщеря ми....и успя да разсее облачното ми настроение със спомени от именните дни.....със забавни случки......Едва тогава ми дойде желанието да вляза в темата и да поздравя....
С Гости, Злати, Сиси заедно сме преживяли този момент...Те бяха твърдо до мен и се стараеха да заместят доколкото е възможно празнината.....за което съм им много благодарна Hug

# 421
  • Плевен / София
Ани,
Скрит текст:
мир на праха му...
За повдигане на духа....

https://www.youtube.com/watch?v=50zrTlR2CRI&list=PLPN7B0T9Fs … PSblU&index=5

# 422
Здравейте мили момичета, желая ви много радости, много здраве и дълголетие.
От както дойде този вирус не съм  ходила на служба в църквите и манастира.  Ходя само  през  седмицата, когато там няма хора и съм  сама с  клисарката. Предупредена съм  от джипито и лекуващите лекари на ММ да  внимавам много да  не му занеса заразата, защото е  фатална на 100 %. Няма спасение за него.  За това ходя през дните, обикновено  през обедната почивка, паля свещички и плащам на клисарката за  литургия. Знам, че не е  същото, ама  умът трябва да върви напред.
Например, вчера през обедната почивка ходих  на църквата ни, запалих 8 свещички, нарекох ги за живи и мъртви, постоях съвсем  сама  в  църквата 15 минути и  отидох на работа.
Забравих - честит    Свети Георги Победоносец на всички. Нека светиите да ни помагат и изпратят ангелите да бдят над главите ни.
Днес бях доста ангажирана с личната  хигиена на ММ.  
Ани, скъпа, Златинче Любимата Гостенка, нашата Лу, Морското ми Бризче и останалите нови момичета.  Да сте живи, здрави и  винаги весели и засмени. Нека само обич и любов да  изпълват душите ви.
Ани, скъпа моя,  вчера в църквата помислих за именници от обкръжението ми, не се сетих за никой, само  за  твоя  любим Жорко.  Така, че в  свещичките за мъртвите го споменах ама не днес.  Мисля си, че и това  е духовна енергия, нищо, че не е от  днес. Важното е, че той  ни  гледа от  Небето и ни се радва.
Гостенче, един път ти звъннах на твоя  телефон, за да ти честитя Великден. Обади се една дама. Каза ми, че този телефон бил служебен и ти сега имаш друг. Нищо.  Тя беше  много любезна, много общителна,  много весела и засмяна.  Беше й приятно  че  живея  до Троянския  манастир.  Така, че обичта ни  я  има навсякъде.
Всичко хубаво. Приятна вечер. Много обич.  Целувки от  далеко.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 19:52 от sisi55

# 423
Сиси - ти никога не го забравяш - благодаря ти Hug
Скрит текст:
На лято, ако изчезне вируса ще ти дойда на гости, да ме заведеш в манастира...В дните на изолация съм си намислила, че трябва да посетя това свято място....
Гости за видеото Hug

Ох, тази вечер ми напира от вътре да пиша, да пиша, но слагам спирачката......Човек трябва да има воля дори да замълчи.....
А утре вечер няма да има епизод....Smiling Imp

Баде и Мурат....да им се порадваме още малко....

https://youtu.be/0TZu7UM_e2k

# 424
  • London
Не мога да стигна до темата от деца и разправии.

Ядосвам се на Фарук.... Изобщо не мисля, че Сюрея следва да обсъжда професионалните си начинания, че и да пита може или не, кога и тн. Дано си отстоява правата докрай.

Къймет само едно дете ли имат? Това обяснява донякъде какви са сприхави с мъжа й покрай чадото.

Хубаво, че Фарук и Осман поговориха.

# 425
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 426
Добро слънчево утро

Цветно настроение за днешния ден пожелавам Flowers Hibiscus

Гости едва сега си пия кафето.....всички делници в последно време ми станаха почивни....не си поставям задачи...всичко е на самотек....

Днес съм нетърпелива да дойде времето на  "Черната роза" Очаква се Ебру да се замисли каква тайна витае в конака....и ще започне да разпитва....но явно, че никой няма да посмее да каже истината.....Според мен това трябваше да го направи Мурат....но той нямаше желание да го направи, а не че не му стигна времето....На мен това ми се вижда несправедливо....Ебру е преживяла загубата на първородния си син, или поне не показва мъката си...Ежедневните грижи и оцеляването на децата  са на преден план.....А колко по-уверена би била, ако знаеше, че Баран й е син.....

Пропуснали сме рождения ден на Фърат Танъш - нашия Адем - да е жив и здрав и още много творчески успехи Balloon

Хубав ден и да бъдем здрави Hug

# 427
Добро утро! Hug

Гости Hug Ани Hug,за Coffee , цветната картинка и пожеланията за деня!

Сиси Hug

Вчера доста сте коментирали! Wink Благодаря на всички! Hug

Имайте хубав ден и се пазете! Hug

# 428
  • Плевен / София
Ани, Злати HeartHeart Радвам се, че вчера и Сиси се "появи"...
„Сила е да не откраднеш когато си гладен и нямаш какво да ядеш.
Сила е да не таиш злоба, когато си предаден от скъп човек.
Сила е да подадеш ръка, когато самият ти се нуждаеш от подкрепа.
Сила е да бъдеш добър, сред вълци гледащи само към себе си.
Сила е дори да се усмихнеш, когато очите ти се пълнят със сълзи.
Сила е да избереш правилното, пред лесното.
Сила е да бъдеш непоколебим, когато всеки се бърка в живота ти.
Сила е да продължаваш да вярваш, когато всичко се разпада на парченца. Сила е да покажеш емоции, когато знаеш че ставаш уязвим.
Сила е да признаеш, че има и по-добри от теб и това да те мотивира, вместо да те прави завистлив.
Сила е да простиш. Сила е...” Елита Петрова

# 429
Време е за кафепауза Coffee

Гости прочетох публикуваното  за силата и веднага направих асоциация с нашите герои от Невестата....
Както много пъти съм казвала за Фикрет, тъкмо да му повярвам и той ме изненадва...Е, снощи не ме изненада, само потвърди съмненията ми....

Злати за теб съм приготвила чай.....

# 430
  • Плевен / София
Ани,благодаря за кафе паузата...имах нужда...Относно предходният ми пост..... точно за това го споделих.... Grinning
Искам и аз така да се разходя....

https://www.youtube.com/watch?v=T0wI3WZp5M4&list=PLPN7B0T9Fs … PSblU&index=6

# 431
Гости в момента всички имаме нужда от такава разходка...При мен обаче има една подробност....трябва да си намеря някой Гарип.....Stuck Out Tongue Winking Eye Задача с повишена трудност....Thinking

https://www.youtube.com/watch?v=kHX_eWCLhuI&list=PLPN7B0T9Fs … PSblU&index=9

# 432
  • Плевен / София

# 433
Тази вечер няма филм, защото има концерт....И ние да си направим концерт...

https://youtu.be/iFMP7PrfhPI

https://youtu.be/5ocZa3KWi_8

# 434

Общи условия

Активация на акаунт