Влизам, за да честитя рождения ден на темата. Мисля, че имах известно участие в нея още по време на Памуковата принцеса. Тук прочетох, че бил дълъг сериал. Позабравила съм това. Може би защото не съм усетила как е минал. Защото беше хубав, качествен сериал. С хубав сценарий. Нещо, което сега липсва. Едно хубаво изключение от сегашната ситуация е "Истанбулската принцеса". Сериал, който с удоволствие следя и сега на малкия екран. Макар, че тази накъсаност на сериите и дублажа взимат от качеството. Но това са дребни неща на фона на хубавия сценарий и превъзходната игра на актьорите. Всъщност те винаги играят превъзходно, какъвто и да е сценария.
Видях, че има "реплика" на едно изказване, от където цитирам това изречение:
" Когато той беше до Адем всички скочиха, но когато Фарук застана до Адем нещата се обърнаха на 180 градуса."
Ами, както и съфорумката с "репликата" се е изказала достатъчно ясно, мотивите в действията на Фарук и Фикрет са съвсеееем различни! Прекрасен актьор е Бадемджи, та затова този Фикрет ми е толкова противен! Правила съм "плахи" опити пред себе си да намеря някакво оправдание, но не успях.
Та, честит рожден ден на темата, момичета. Да сме живи и здрави. С благодарност към Мама Ан и нейният неуморен труд да я вписва, оформя, разкрасява!
Добре дошла отново и ще ни бъде приятно да сме отново заедно 

, пожеланията и коментарите!

)