E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
    Привет, момичета!

Влизам, за да честитя рождения ден на темата. Мисля, че имах известно участие в нея още по време на Памуковата принцеса. Тук прочетох, че бил дълъг сериал. Позабравила съм това. Може би защото не съм усетила как е минал. Защото беше хубав, качествен сериал. С хубав сценарий. Нещо, което сега липсва. Едно хубаво изключение от сегашната ситуация е "Истанбулската принцеса". Сериал, който с удоволствие следя и сега на малкия екран. Макар, че тази накъсаност на сериите и  дублажа взимат от качеството. Но това са дребни неща на фона на хубавия сценарий и превъзходната игра на актьорите. Всъщност те винаги играят превъзходно, какъвто и да е сценария.

Видях, че има "реплика" на едно изказване, от където цитирам това изречение:

"  Когато той беше до Адем всички скочиха, но когато Фарук застана до Адем нещата се обърнаха на 180 градуса."

Ами, както и съфорумката с "репликата"  се е изказала достатъчно ясно, мотивите в действията на Фарук и Фикрет са съвсеееем различни! Прекрасен актьор е Бадемджи, та затова този Фикрет ми е толкова противен! Правила съм "плахи" опити пред себе си да намеря някакво оправдание, но не успях.

Та, честит рожден ден на темата, момичета. Да сме живи и здрави. С благодарност към Мама Ан и нейният неуморен труд да я вписва, оформя, разкрасява!

# 496
Здравейте любими мои момичета.
Ани, богиня си за рождения ни ден. Бях забравила месеца - май, добре, че ти ми го напомни. Безкрайни благодарности за напомнянето.  Спомняш ли си как ти се обадих по телефона и ти казах, че съм изгледала "Перла" без да пиша и съм изписала 2 големи тетрадки със  записки и колко харесвам   актрисата, която игра  Пънар и заради Пънар започнах да гледам Бахарата. И ти се учудваш  как така съм  се сдържала и не пиша в  темата.  Ти ме окуражи и аз  започнах.  До тогава пишех  на момичетата, които работеха в БГ Мама и офиса им  беше в кв. Бъкстон блок № 56.
И така, като почнахме с  теб, Кралева, Мелина Мел,  Дила Ханъм,   Ети  80,  Ванчето от   Разград, имаше една дама от  Стара Загора, забравих й името - тя ни разказваше за подполковник Калитин, който е спасил Самарското  знаме, но е бил заклан от един турчин и имаше  картина за него от Ярослав Вешин в историческия музей в Стара Загора.  Та тогава научих  целия сериал наизуст - Бахарата, че Кралицата ме питаше за снимките и репликите. Тогава са влюбих в   Гарип  Тюркер  и до сега си го харесвам.
Боже, как мина  времето ??......  Къде отидоха  годините  ни ??.....  Искам си ги обратно!!.....
Жалко.....
Младите момичета, не пропускайте нищо  хубаво от  живота.  Живейте го с пълни шепи, раздавайте се, но помнете  че хората се женят  на  младини, за да имат опора на старини.  в  живота е така.
Простете, че се увлякох......
Приятна вечер......   Целувки........

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 19:43 от sisi55

# 497
Криси радвам се, че рождения ден на темата стана повод отново да си с нас Hug Добре дошла отново и ще ни бъде приятно да сме отново заедно Hug

Сиси - записките ги знам....и цялата история около включването ти във форума....Приятни спомени Hug

Claire100 чудесен детайлен анализ на снощния епизод Hands Plus1

Може би за някои сцените на Адем и психоложката да са скучни, но на мен много ми харесват. Имам желание отново да направя стопкадри от някои моменти, но не искам да се натрапвам......
Тази вечер серията започна много позитивно, но в края започна бурята. Предстоят тежки епизоди....

Емир с любимата си....

# 498
Може би за някои сцените на Адем и психоложката да са скучни, но на мен много ми харесват. Имам желание отново да направя стопкадри от някои моменти, но не искам да се натрапвам......
Тази вечер серията започна много позитивно, но в края започна бурята. Предстоят тежки епизоди....
Първо, Честит Рожден Ден на темата. Благодарение на тази тема, започнах да схващам правилата и порядките в този форум. Всъщност нахлух в нея, като варварин в цивилизация. Без едно Здравейте, а камо ли да поискам да участвам.
MAMA AN и Gostenka – в  началото на участието ми, бях впечатлена от вашите коментари. След това забелязах и разсъжденията на mimeime. А кога се впечатляваме? Когато нечие мислене, се доближава до нашето. Нямах никаква представа, че сте от самото начало на създаването на темата, нямах и представа, че и за създаване на темите си има някакви изисквания… Но, бързо се съвзех и се надявам дисциплината ми да е напреднала.
За днешната серия няма какво да коментирам. Не че ако се отплесна, няма да направя напоителен анализ, но малко почивка.
Вижда  се, че войната започва. А как ли би бил изграден един сериал, само със сцени подобни на вчерашните?
Една от фразите на психоложката, след като Адем каза, че терапията може би трябва да спре, беше – „Навиците не си отиват лесно“. Тогава се сетих за стоп кадрите на MAMA AN и си мислих, че ще е добре и аз да кача нещо. Но нито мога да правя стоп кадри, нито знам откъде. Писането ми е достатъчно многословно, може и без кадри от моя страна.
Лично за мен в сцените с психоложката няма и грам досада. Както MAMA AN беше споменала преди време, не се знае до каква степен могат да повлияят на Адем, но ние или някои от нас, могат да се замислят. Аз поне се замислям.

# 499
Добро утро Flowers Hibiscus

Claire100 очаквах да започна деня с коментара ти за снощния епизод....но понякога човек няма муза да разсъждава на клавиатурата....
Всички сме се учили на правилата във форума - някои по-отдавна, други по-късно. Всички сме допускали грешки, но момичетата са ни помагали да се справяме. Тук във форума се създават много трайни приятелства, които понякога излизат от рамката на виртуалното....Освен за случващото се в сериалите си споделяме и лични радости и болки, а споделената радост е двойна....споделената тъга по-бързо отлита....Така става в едно семейство.....

Снощи разбрахме, че след приложеното лечение на Ада, вече няма нищо страшно.....Лечението ще продължи, но не се налага трансплантация....
Видяхме реакцията на Фикрет и Ипек.....след като доктора каза, че няма нужда да планират братче или сестриче на Ада......Няма да коментирам този момент. Всеки сам за себе си да прецени......
В турските сериали няма нищо случайно, а режисьорите и перфектната игра на актьорите ни показват  без думи случващото се.....оставят въпроса отворен, всеки сам да преценява, какво искат да ни кажат.....

Хубав и приятен ден и да бъдем здрави

# 500
Добро утро! Hug

Ани Hug,благодаря за Coffee , пожеланията и коментарите!

Криси Hug,радвам се,че намина в темата! Wink

Сиси Hug Claire100 Hug

Хубава сряда на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 501
Claire100 очаквах да започна деня с коментара ти за снощния епизод....но понякога човек няма муза да разсъждава на клавиатурата....
Да, така е. Дали липса на муза или умора, или нещо друго си казват думата.
Снощи разбрахме, че след приложеното лечение на Ада, вече няма нищо страшно.....Лечението ще продължи, но не се налага трансплантация....
Видяхме реакцията на Фикрет и Ипек.....след като доктора каза, че няма нужда да планират братче или сестриче на Ада......Няма да коментирам този момент. Всеки сам за себе си да прецени......
В турските сериали няма нищо случайно, а режисьорите и перфектната игра на актьорите ни показват  без думи случващото се.....оставят въпроса отворен, всеки сам да преценява, какво искат да ни кажат.....
Забелязах реакцията на Фикрет и Ипек, когато лекарят им съобщи, да не бързат за братче или сестриче. На Фикрет ченето му висна, при Ипек се появи лека усмивка. Поне за Ипек съм сигурна, че появата на второ дете е силно желателна. Така тя затвърждава позициите си в семейство Боран. Нищо, че от време на време напомня на Фикрет за развода и как видите ли, вече го приела. Допускам, че това е просто промяна на тактиката и. За мен Ипек е по-предсказуема. Тя знае какво иска, има ясна цел и ще я преследва, използвайки всички средства. Точно затова в предишната серия обърнах внимание на думите и за Фарук – "Защо постъпва така, какво цели?" При нея действията и постъпките и са обмислени, спонтанността не е силната и черта. Стратегия и тактика! Фикрет е объркан, той даже и да иска да надделее над брат си, няма ясни позиции. Повече действа хаотично, необмислено, емоционално. Ще видим.

# 502
Сцената между Сюрея и Есма беше една от най - хубавите до сега в сериала. Много ми хареса промяната в Есма. Тя е инат, твърд човек, но прие Сюрея. Трудно приема и признава грешките си.

# 503
Привет
Да се разхладим и подсладим следобедно....

Claire100 - и двете деца на Ипек са заченати без любов....Първото стана след като Ипек дълго искаше време да приеме Фикрет за съпруг и Есма предприе мерки да се усамотят на вилата и там Фикрет упражни насилие....Второто зачеване видяхме защо се случи....Още Ипек преди да си тръгне от дома на Боран, каза на майка си, че ще излъже, че е бременна и кой може да го докаже. Този план пропадна и затова имам съмнения, че това е нов план....
Разкъсването на епизодите на дава пълна представа от случващото се....Ипек ще убеждава Фикрет, че е готова да се разведат, а тя сама ще отгледа децата си...Той ще има право да ги вижда,  да се грижи за тях...Но това предстои да го видим......

Сцената между Сюрея и Есма беше една от най - хубавите до сега в сериала. Много ми хареса промяната в Есма. Тя е инат, твърд човек, но прие Сюрея. Трудно приема и признава грешките си.

Много приятна сцена...Ще видим още такива моменти......
Есма ще помоли Сюрея да я нарича майко....Т.е. сама ще си отмени нареждането, което издаде, когато в първия ден Сюрея се обърна към нея с майко..... Дори ще поправя Сюрея, когато по навик й каже госпожо Есма.....Фарук ще се чуди какво е пропуснал.....А как ли ще реагира Ипек.......

Злати прекрасни цветя....жълти.....Днес Гости липсва, дано довечера се обади....

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 15:53 от MAMA-AN

# 504
  • София
Скрит текст:
Привет
Да се разхладим и подсладим следобедно....

Claire100 - и двете деца на Ипек са заченати без любов....Първото стана след като Ипек дълго искаше време да приеме Фикрет за съпруг и Есма предприе мерки да се усамотят на вилата и там Фикрет упражни насилие....Второто зачеване видяхме защо се случи....Още Ипек преди да си тръгне от дома на Боран, каза на майка си, че ще излъже, че е бременна и кой може да го докаже. Този план пропадна и затова имам съмнения, че това е нов план....
Разкъсването на епизодите на дава пълна представа от случващото се....Ипек ще убеждава Фикрет, че е готова да се разведат, а тя сама ще отгледа децата си...Той ще има право да ги вижда,  да се грижи за тях...Но това предстои да го видим......

Много приятна сцена...Ще видим още такива моменти......
Есма ще помоли Сюрея да я нарича майко....Т.е. сама ще си отмени нареждането, което издаде, когато в първия ден Сюрея се обърна към нея с майко..... Дори ще поправя Сюрея, когато по навик й каже госпожо Есма.....Фарук ще се чуди какво е пропуснал.....А как ли ще реагира Ипек.......

Злати прекрасни цветя....жълти.....Днес Гости липсва, дано довечера се обади....
Наистина много приятна сцена. Хем Сюрея си позволи да нахълта, без дори да почука; да повиши тон - реакцията на Есма беше много възвишена... как да не я разтопи! (А, и нас също Heartbeat)
Ани, възхищавам ти се, че помниш такива подробности и ти благодаря, че ни ги припомняш и на нас.
Е, как!
Сядам да гледам днешната серия с интерес. Дано ме вдъхнови, та да се включа в темата после. Приятно гледане на всички!

# 505
За съжаление и днешната серия приключи ,,епидемично,, в 21.45.

# 506
Извинявам се!!! В 20.45.ч.

# 507
За съжаление и днешната серия приключи ,,епидемично,, в 20.45.
Вече ми писна от тези извънредни новини, брифинги да ни отрязват епизодите...За жалост, ако утре вечер има епизод, защото пак може да ни пълнят главите с простотии, това, което отрязаха тази вечер няма да го покажат - поне така стана миналия път, когато резнаха епизода заради извънредни новини...

Да доразкажа това, което не видяхме. Всички Боран са на вечеря в дома на Дилара и Адем. Там ще стане ясно, че Дилара ще пее като солист, а Сюрея ще продуцира албума....Двамата братовчеди Адем и Ипек ще имат отношение по въпроса. Адем след кратко мълчание ще каже с половин уста "добре", а Ипек ще ухапе Сюрея, че Фарук не е въодушевен, че тя ще бъде продуцент на албума....
За Ипек отново ще повторя поговорката "Вълкът козината си мени, но нрава - не..." Нищо не може да спре Ипек да се меси в неща, които не са нейна работа....и да си дава мнението без някой да й го иска. Не спря да бълва отровата си върху Сюрея...Но ще допусне огромна грешка, когато самозабравила се, започне да заговорничи против Есма.....Разбира се Есма ще я сложи на мястото.....Ще видим как......

Поздрав....AŞK,,,,,,AMOR,,,ЛЮБОВ....

https://youtu.be/1LwH1zIv14Y

# 508
  • София
Филмът продължава.

# 509
Навиците не си отиват лесно.  Докато Фарук отстъпи на Фикрет водещата позиция в този проект, веднага му я отне, след като журналиста зададе въпрос, споменавайки името му, после втория, и... После по инерция продължи.
Но и тази серия беше само прелюдия към следващите събития. Нещо като подготовка. Адем започна да се самонавива, Мурат си тръгна обиден – Фарук спомена само тримата братя, Фикрет засегнат, че не можа да вземе думата. Е, тук има основание. Фарук не се усети, можеше да каже – Ще ви отговаря архитекта на този проект, но… навика много пъти е по-силен от природата.
Да доразкажа това, което не видяхме. Всички Боран са на вечеря в дома на Дилара и Адем. Там ще стане ясно, че Дилара ще пее като солист, а Сюрея ще продуцира албума....Двамата братовчеди Адем и Ипек ще имат отношение по въпроса. Адем след кратко мълчание ще каже с половин уста "добре", а Ипек ще ухапе Сюрея, че Фарук не е въодушевен, че тя ще бъде продуцент на албума....
За Ипек отново ще повторя поговорката "Вълкът козината си мени, но нрава - не..." Нищо не може да спре Ипек да се меси в неща, които не са нейна работа....и да си дава мнението без някой да й го иска. Не спря да бълва отровата си върху Сюрея...Но ще допусне огромна грешка, когато самозабравила се, започне да заговорничи против Есма.....Разбира се Есма ще я сложи на мястото.....Ще видим как......
За Ипек – да. MAMA-AN вече е написала мнението ми. Но си спомних и как накара да изгорят люлката, която Есма подготвяше за бебето на  Сюрея. Не знам защо се сетих за това. 
Винаги започвам да гледам филма по-късно, за да мога да избегна рекламите. Така стана и с извънредното прекъсване. Допуснах, че може да не продължат серията, превъртях набързо и успях да я догледам.

Общи условия

Активация на акаунт