E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Привет! Hug

Ани Hug Гости Hug,честита ни годишнина! Hands Plus1Hands Clap

И аз като Гости,се включих първо в темата за ''Памуковата принцеса'' и после след  като свърши се прехвърлих в тази!

Има инфо за сериала с Еркан...от 25 май започват да снимат още 4 епизода!Ако се вдигне рейтинга ще има 2-ри сезон,ако не - финал!

Хубав следобед!

# 481
Гости не съм много сигурна, но мисля, че сме някъде на 45 епизод......Трябва да свърши пикника, така, че сигурно сме някъде по средата....

Злати мерси за инфото Hug

# 482
  • Плевен / София
И аз си мислех, че сме на 45 оригинален епизод, но не бях сигурна Kissing Heart

# 483
Добро слънчево майско утро

Снощния епизод мога да го нарека "Затишие пред буря" Повече от присъстващите бяха доволни, забавлявали са се истински...Но.....имаше и недоволни.....

Снощния момент създава усещането, че вървим към финал...Такова чувство имах, когато гледахме оригинала....Но, мисля, че точно по това време обявиха, че ще има трети сезон и стана меко казано обрат.....Наистина до края на сезона нямаха време да развият цялата история, но да стигнат до финала на сезона такъв какъвто го показаха, има моменти, които на мен ми изглеждат излишни........и измислени.....Но това е мое мнение и не ангажирам никого с него.....

Желая на всички приятен и усмихнат ден и да бъдем здрави Flowers Four Leaf CloverHeart

# 484
  • София
Благодаря за припомнянето за пръстена на Есма! Някак бях останала с усещане, че трябва да има по-дълбока история.

Снощи много мъчно ми стана за Борджу. Ужасно е да осъзнаеш, че не си обичана. Не знам как ще се съгласи все пак да правят сватба. Защо ще си го причинява?

# 485
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани, благодаря за красиво поднесеното кафе....Heart
"Животът е като кафето. Можеш да слагаш още и още захар, но ако искаш да го подсладиш, трябва да завъртиш лъжичката. Нищо не се случва, когато няма движение." Алекс Занарди
От утре започвам работа
Скрит текст:
на терен както се казва...до 24,05 в Плевен, а после отивам вече в София...дано да няма повече карантини....

Относно снощната серия....Хората не напразно са казали...."Много хубаво, не е на хубаво...."
Усмихнат и спокоен ден момичета....

# 486
  • София
Добро утро, дами!
Скрит текст:
Привет

Гости   много се забави с кафето....изпих го в ранни зори.....
Днес също имаме празник - рожден ден на темата....На 11.05.2009 година
Скрит текст:
Кралева 66 е пуснала първата тема...Тогава все още бяхме под емоциите на Son Bahar и искахме да гледаме Beyaz Gelincik и Sessiz Firtina, които по-късно бяха излъчени по нашите телевизии под имената "Памуковата принцеса" и "Тиха буря" За принцесата с помощта на Ети пуснахме нова тема, защото сериала беше много дълъг.....
През годините темата се променяше, включихме и Хатидже Шендил и Йозджан Дениз, защото за двамата актьори нямаше теми във форума и започнахме да гледаме сериали и филми и с тяхно участие....
Началния колаж в първата тема беше....

Колажа е от дизито....Тогава не знаехме да правим колажи, да режем снимки, гифчета...
С времето се научихме и темата стана хоби на много от нас и място, където да се разтоварваме и да си почиваме.....

Нека и за в бъдеще темата да бъде място за отмора и приятно занимание в свободното време.....
Скрит текст:
Хубав ден и седмица и да бъдем здрави Hug

ПП Злати писали сме едновременно... За индийския сериал са отделили много време...час и половина, а епизодите им са по половин час...така, че могат да ги намалят, а да увеличат времето на "Черната роза"....защото индийските сериали са малко блудкави...Има и хубави, но този специално е малко досаден....
Честит празник, с малко закъснение, и от мен! 💐 Темата наистина е много пипната и мераклийска. Личи си, че е правена с любов и кеф. Благодаря, че ни приехте (новите, които се включихме за "Завинаги").
Скрит текст:
Привет

Гости   много се забави с кафето....изпих го в ранни зори.....

Днес също имаме празник - рожден ден на темата....На 11.05.2009 година Кралева 66 е пуснала първата тема...Тогава все още бяхме под емоциите на Son Bahar и искахме да гледаме Beyaz Gelincik и Sessiz Firtina, които по-късно бяха излъчени по нашите телевизии под имената "Памуковата принцеса" и "Тиха буря" За принцесата с помощта на Ети пуснахме нова тема, защото сериала беше много дълъг.....
През годините темата се променяше, включихме и Хатидже Шендил и Йозджан Дениз, защото за двамата актьори нямаше теми във форума и започнахме да гледаме сериали и филми и с тяхно участие....

Колажа е от дизито....Тогава не знаехме да правим колажи, да режем снимки, гифчета...
С времето се научихме и темата стана хоби на много от нас и място, където да се разтоварваме и да си почиваме.....

Нека и за в бъдеще темата да бъде място за отмора и приятно занимание в свободното време.....

11 години си е сериозен период от време да правиш теми и да събираш актуална информация за тях....Аз се включих от времето на Памуковата принцеса и
помня времената в които се спореше много, но никога не е имало засегнати....Цяло изкуство е да спориш, без да засягаш отсрещната страна.....Влизаме в пубуртета, може би това е причината....
Скрит текст:
Да се почерпим ли....

Много ми хареса болднатото, дано повече хора го прочетат и се замислят. 🌺🌺🌺
Това за пубертета е... много яко, хаххахха.

Фикрет милият е изтъкан от чувство за малоценност, ревност и завист (може би, завист не е точната дума), а Ипек не се отказва да го подкокоросва, дори и сега, във фазата на настоящите им отношения. Сега пак е нещастен и пак не получава достатъчно съчувствие от семейството. Беше единственият който приемаше Адем, сега и Фарук, а покрай него и останалите започнаха да го приемат. Това го подразни много - по изражението на лицето му си пролича, още когато Фарук каза, че го е поканил на традиционния семеен пикник. Предполагам, че това ще доведе до още реакции и постъпки от негова страна.
Честно да ви кажа, за мен Есра вече започва да прекалява. Ще му пише, няма да му пише; ще му се обади, няма да му се обади... Като си прекратил едни отношения "най-благородно", които бяха и са довели до драстични последици в живота на други хора, ми стой си настрана! Какво го преследва по ъглите. Той, макар и трудно, прие решението и. В случая, според мен, той реагира добре. Знам, че му е трудно, но в ситуацията постъпи както е редно. Аз лично, принципно, съм против развитието на подобни отношения, преди да са приключили окончателно предходните. Ипек може да е всякаква, но Фикрет и Есра си правеха планове преди да е приключил бракът, по време само на намерения.
Сега, ако беше финалът на филма щеше да е добре. Казвате, че сегашният момент е някъде по средата на филма... Ама, какво още има да се случва!? Явно от зор (заради рейтинг) са измислили още един сезон. Дано не стане голяма боза.

# 487
  • Плевен / София
Добро утро, дами!
Скрит текст:
Скрит текст:
Привет

Днес също имаме празник - рожден ден на темата....На 11.05.2009 година
Скрит текст:
Кралева 66 е пуснала първата тема...Тогава все още бяхме под емоциите на Son Bahar и искахме да гледаме Beyaz Gelincik и Sessiz Firtina, които по-късно бяха излъчени по нашите телевизии под имената "Памуковата принцеса" и "Тиха буря" За принцесата с помощта на Ети пуснахме нова тема, защото сериала беше много дълъг.....

Скрит текст:

ПП Злати писали сме едновременно... За индийския сериал са отделили много време...час и половина, а епизодите им са по половин час...така, че могат да ги намалят, а да увеличат времето на "Черната роза"....защото индийските сериали са малко блудкави...Има и хубави, но този специално е малко досаден....
Честит празник, с малко закъснение, и от мен! 💐 Темата наистина е много пипната и мераклийска. Личи си, че е правена с любов и кеф. Благодаря, че ни приехте (новите, които се включихме за "Завинаги").
Скрит текст:
Привет

Днес също имаме празник - рожден ден на темата....На 11.05.2009 година Кралева 66 е пуснала първата тема...Тогава все още бяхме под емоциите на Son Bahar и искахме да гледаме Beyaz Gelincik и Sessiz Firtina, които по-късно бяха излъчени по нашите телевизии под имената "Памуковата принцеса" и "Тиха буря" За принцесата с помощта на Ети пуснахме нова тема, защото сериала беше много дълъг.....

11 години си е сериозен период от време да правиш теми и да събираш актуална информация за тях....Аз се включих от времето на Памуковата принцеса и
помня времената в които се спореше много, но никога не е имало засегнати....Цяло изкуство е да спориш, без да засягаш отсрещната страна.....Влизаме в пубуртета, може би това е причината....
Скрит текст:
Да се почерпим ли....

Много ми хареса болднатото, дано повече хора го прочетат и се замислят. 🌺🌺🌺
Това за пубертета е... много яко, хаххахха.

Фикрет милият е изтъкан от чувство за малоценност, ревност и завист (може би, завист не е точната дума), а Ипек не се отказва да го подкокоросва, дори и сега, във фазата на настоящите им отношения. Сега пак е нещастен и пак не получава достатъчно съчувствие от семейството. Беше единственият който приемаше Адем, сега и Фарук, а покрай него и останалите започнаха да го приемат. Това го подразни много - по изражението на лицето му си пролича, още когато Фарук каза, че го е поканил на традиционния семеен пикник. Предполагам, че това ще доведе до още реакции и постъпки от негова страна.
Честно да ви кажа, за мен Есра вече започва да прекалява. Ще му пише, няма да му пише; ще му се обади, няма да му се обади... Като си прекратил едни отношения "най-благородно", които бяха и са довели до драстични последици в живота на други хора, ми стой си настрана! Какво го преследва по ъглите. Той, макар и трудно, прие решението и. В случая, според мен, той реагира добре. Знам, че му е трудно, но в ситуацията постъпи както е редно. Аз лично, принципно, съм против развитието на подобни отношения, преди да са приключили окончателно предходните. Ипек може да е всякаква, но Фикрет и Есра си правеха планове преди да е приключил бракът, по време само на намерения.
Сега, ако беше финалът на филма щеше да е добре. Казвате, че сегашният момент е някъде по средата на филма... Ама, какво още има да се случва!? Явно от зор (заради рейтинг) са измислили още един сезон. Дано не стане голяма боза.
Аз лично бях удовлетворена от финала на втория сезон на ИН....Семейството макар и сринато финансово остана заедно....Третият сезон не е боза, но лично за мен започна зле и добре, че се взеха в ръце СЦ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 488
Аз пък донякъде разбирам Фикрет. Не оправдавам много голяма част от постъпките му, но го разбирам. Фарук е авторитетът в семейството. Мъжката фигура. Есма му гласува доверие за всяко негово решение. А Фикрет реши ли да направи нещо, то към него се подхожда с недоверие. Отделно Ипек изигра огромна роля за лоши решения в живота му. Когато подклаждаш един огън, той се разгаря. Тя не спира да рови. Няма любовта на Сюрея и Фарук, няма братската подкрепа, няма благословията на майка си. Когато той беше до Адем всички скочиха, но когато Фарук застана до Адем нещата се обърнаха на 180 градуса.

# 489
Здравейте! HugHeart

Благодаря ви за коментарите!

Ани Hug,
Скрит текст:
Като гледах започва да става горещо при вас!При нас покрай морето сме добре! 

Гости Hug
Скрит текст:
Дано намалеят още заболелите!

На 20 юни Йозджан ще изнесе рецитал в хотел BVS Bosphorus в Бодрум....

Аслъ Енвер, която се раздели със спортиста Керем Тунджер преди няколко седмици, получи от него голям букет цветя в знак на помирение. Въпреки това актрисата веднага изпрати подаръка обратно.(инфото е от Контакта,а превода мой)

Приятен вторник! Flowers Four Leaf Clover

# 490
  • София
Аз пък донякъде разбирам Фикрет. Не оправдавам много голяма част от постъпките му, но го разбирам. Фарук е авторитетът в семейството. Мъжката фигура. Есма му гласува доверие за всяко негово решение. А Фикрет реши ли да направи нещо, то към него се подхожда с недоверие. Отделно Ипек изигра огромна роля за лоши решения в живота му. Когато подклаждаш един огън, той се разгаря. Тя не спира да рови. Няма любовта на Сюрея и Фарук, няма братската подкрепа, няма благословията на майка си. Когато той беше до Адем всички скочиха, но когато Фарук застана до Адем нещата се обърнаха на 180 градуса.
Да, именно. Точно това имам предвид и аз. А, това много го дразни Фикрет и съответно го кара да ревнува и да се чувства непълноценен.
Само бих добавила, че Фарук е авторитет и му гласуват доверие, но в същото време му търсят и отговорност, за разлика от на останалите братя на които някак по-лесно им се разминават гафовете.
Скрит текст:
Например, Есма много лесно прости и омаловажи нападението на Фикрет срещу Гарип. Преди това Мурат го нападна с юмруци... Единият бил млад и буен, другият нещастен/имал проблеми - все оправдания. За мен това е недопустимо, най-малкото заради възрастовата разлика между тях.
Сигурна съм, че на никого от семейството, нито на някой от нас зрителите не би ни хрумнало, че Фарук би постъпил така. Той го играе най-улегнал, най-уравновесен. Доста се култивира и покрай съпругата си.

# 491
Привет момичета Hug

Много неща сте споделили, за което много благодаря Hug

И при мен имаше много колебания относно Фикрет - често му съчувствах, но винаги когато съм го подкрепяла, той прави някой гаф...Затова и с Криси си имахме закачка, тя казваше "твоя" Фикрет.....
По отношение на семейството - майката и братята, не упреквам за нищо Фарук. Когато е починал Февзи, Есма го е натоварила с отговорности, за които той може би не е бил готов. Но така е по традиция при комшиите, най-големия син застава начело на фамилията....От една страна Есма, която се бърка в живота на всички, от друга страна още трима братя, всеки със своя характер....Трябва да има твърда ръка, която да ръководи не само бизнеса....Дали Фарук е искал да изпълнява тази роля.....ами не е....Вместо да се грижи за жена си и сина си, Фарук много често ги пренебрегва за сметка на майка и братя.....Особено за Емир.....Понякога Фарук няма време да обърне внимание на сина си с който се запозна когато момчето беше на 10 години....Нямаше време да опознае сина си.....всичко се случваше в крачка......

Гости
Скрит текст:
Да ти е спорна работата Hands Pray Трябва да се научим да живеем с вируса и дано повече хора да са отговорни Hands Plus1

Злати
Скрит текст:
При нас е така - през зимата най-студено, през лятото най-горещо и постоянно едни ветрове...и зиме и лете.....

# 492
Да, когато приключи серията и аз си казах – серия като за финал.
Според мен, сближаването на Фикрет с Адем и това на Фарук с Адем, има доста различни мотиви. Фикрет се обедини с Адем като сговорна дружина срещу брат си. Фарук подаде ръка първо от благодарност, тъй като Адем се намеси, когато майка му реши, че трябва да убива и второ, да се сключи мир между Адем и цялото му семейството. В началото Адем обяви война на семейството, но се целеше във Фарук и Есма. На него му беше ясно, че те са стожерите на това семейство.  А те бъдат ли „смазани“, останалата част на отмъщението, е почти безпроблемна. Много лесно привлече Фикрет към себе си и то не от любов към него, а като средство - знае, че крепостта се превзема отвътре.
В стаята, когато Адем изказа признателността си към Фарук, че го е допуснал до семейството, Фикрет не можеше да прикрие недоволството си, но Адем се усети и му каза, че него обича най-много. Тогава лицето на Фикрет светна и се появи самодоволна усмивка.
Някъде бях чела - Уважение не се иска, то се печели. Същото бих казала и за доверието. Какво е направил Фикрет за семейството си, за фирмата, за да заслужи доверие? Може и да е направил нещо, но да съм пропуснала.
Фарук действа за благото и на семейството, Фикрет търси собственото си благо.
Ипек си е Ипек – съвсем невинно попита "Каква ли е целта на Фарук"… за сближаването с Адем. За нея – действия от благодарност някак си, са недопустими. За да направи някой нещо различно, то едва ли не трябва да е с някаква цел, а ако е подмолна – още по-добре.

# 493
  • София
Скрит текст:
Да, когато приключи серията и аз си казах – серия като за финал.
Според мен, сближаването на Фикрет с Адем и това на Фарук с Адем, има доста различни мотиви. Фикрет се обедини с Адем като сговорна дружина срещу брат си. Фарук подаде ръка първо от благодарност, тъй като Адем се намеси, когато майка му реши, че трябва да убива и второ, да се сключи мир между Адем и цялото му семейството. В началото Адем обяви война на семейството, но се целеше във Фарук и Есма. На него му беше ясно, че те са стожерите на това семейство.  А те бъдат ли „смазани“, останалата част на отмъщението, е почти безпроблемна. Много лесно привлече Фикрет към себе си и то не от любов към него, а като средство - знае, че крепостта се превзема отвътре.
В стаята, когато Адем изказа признателността си към Фарук, че го е допуснал до семейството, Фикрет не можеше да прикрие недоволството си, но Адем се усети и му каза, че него обича най-много. Тогава лицето на Фикрет светна и се появи самодоволна усмивка.
Фарук действа за благото и на семейството, Фикрет търси собственото си благо.
Ипек си е Ипек – съвсем невинно попита "Каква ли е целта на Фарук"… за сближаването с Адем. За нея – действия от благодарност някак си, са недопустими. За да направи някой нещо различно, то едва ли не трябва да е с някаква цел, а ако е подмолна – още по-добре.
Целият пост е точно в десетката! Напълно споделям мнението ти (отново).

# 494
  • Плевен / София
Ипек си е Ипек....тя винаги ще иска да надцаква Сюрея.....

https://www.youtube.com/watch?v=k__j90R__L0

Общи условия

Активация на акаунт