E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Добро късно утро Hug

Claire100 снощната серия беше лежерна и приятна. Пикника ще продължи с още забавни моменти. За мен Фарук е искрен в отношенията си с Адем. Във Фикрет отново виждам завист, този път в отношението на Фарук към Адем. Каквото и да направи Фарук, Фикрет е недоволен. Дали е от чувство за малоценност, или неудовлетвореност, че винаги е втория брат.......Но Фикрет иска да води бащина дружина. Това му желание напълно кореспондира с мечтата на Ипек да бъде султанката на конака Боран. Фикрет и Ипек се състезават сами със себе си...., за да бъдат водещите.....
Гости - споделям мнението ти за промяната при героите.
При Есма и Адем промяната става непринудено, ненатрапчиво.....И при двамата любовта променя приоритетите им. Докато при Ипек промяната ми е изкуствена, неубедителна.....Така мисля, но не натрапвам на никога мнението си...само го споделям на клавиатурата....

Хубав ден и слънчево настроение Hug

ПП Злати Hug

# 466
Claire100 снощната серия беше лежерна и приятна. Пикника ще продължи с още забавни моменти. За мен Фарук е искрен в отношенията си с Адем. Във Фикрет отново виждам завист, този път в отношението на Фарук към Адем. Каквото и да направи Фарук, Фикрет е недоволен. Дали е от чувство за малоценност, или неудовлетвореност, че винаги е втория брат.......Но Фикрет иска да води бащина дружина. Това му желание напълно кореспондира с мечтата на Ипек да бъде султанката на конака Боран. Фикрет и Ипек се състезават сами със себе си...., за да бъдат водещите.....
Гости - споделям мнението ти за промяната при героите.
Така мисля, но не натрапвам на никога мнението си...само го споделям на клавиатурата....
MAMA-AN За мен завистта си е завист, независимо от какво е предизвикана. Въпреки, че и аз търся причините, за мен е важно, че Фикрет постоянно се стреми да е контра. Напълно съм съгласна, че не може да се примири с водещата позиция на Фарук. Има и трети, има и четвърти братя - тяхната завист би трябвало да е много по-голяма, тъй като ако зависи само от поредния номер, вероятността те да бъдат водещи е много по-малка. Осман си живее в неговия свят, Мурат може и да се бунтува, но това е срещу порядките на консерватизма, без да показва болезнено желание да е лидера в семейството.  Докато при Фикрет, това му желание си е направо болестно.
Доколкото съм разбрала, Сюрея е била една на майка и татко, Ипек - също е една. Разбира се, животът им е различен. Но дали различният живот е мотив, едната да няма претенции за Султанство, а другата да жадува за това?
При Есма и Адем промяната става непринудено, ненатрапчиво.....И при двамата любовта променя приоритетите им. Докато при Ипек промяната ми е изкуствена, неубедителна.....
Що се отнася до промяната, аз съм приела, че човек не се променя. Същността му си остава. Но ако има промяна в поведението и отношението към другите, това идва от разширяването на мирогледа му, чрез прозирането и приемането на истината. Ето - Адем започва да вижда неща, които са били потулени от него. Той е израснал в омраза към баща си, защото е бил заблуждаван, че не е бил желан от него, а от там намразва цялото му семейство, което е било обградено с бащино внимание. Още си спомням първата му поява в сериала и думите му, пропити с омраза и желание за мъст.
Есма също. Тя е била в неведение за живота на съпруга си. Може и да не го е обичала, но го е уважавала и ценяла. В момента, в който научава истината, може и да запазва външно самообладание, но нейният свят се срива. Абсурдно е да се затича с любов към "другото семейство" на съпруга си. Та те самите влизат в дома й, излъчвайки неприязън - особено Адем, който не може да прикрива чувствата си.
А Ипек - каква истина трябва да прозре? Че желанието и да е Султанка в конака и е фикс идея. Че тя би имала стойност само ако Е... с някаква си там титла! Тези "истини" не се виждат. Такива хора живеят в собствените си илюзии.

Така мисля, но не натрапвам на никога мнението си...само го споделям на клавиатурата....
Не приемам мненията ти като натрапване. Ти разсъждаваш върху поведението и... се питаш Защо? Всъщност, приела съм форумите, точно като - всеки да сподели мнението си и да се обогати от мненията на другите. Да, има мнения, които се доближават до нашето виждане, има и такива, които предизвикват съпротивата ни. За натрапване ще дам само един пример, а има много... когато прочета: "Какво и/му харесвате на..." Това кара да се влезе в зоната на обясненията, а не на разсъжденията.

# 467
  • Плевен / София

https://www.youtube.com/watch?v=T8PHiivpr9s
На някои им излязоха криви сметките....

https://www.youtube.com/watch?v=rTVxJyxSvRU
С удоволствие си изгледах отново 45 турски оригинален епизод и се насладих на обяснението на тейзето за "Ян и Ин"....
Драмата за болестта на Ада е голяма...разбирам болката на Ипек...но когато Сюрея тръпнеше, че може да загуби детето си.....загуби го....Ипек засмяна до уши ходеше да купува бебешки дрешки....Сега е голямо престъпление Сюрея да излезе на сцената и да подкрепи една благотворителна кауза....Мисля, че проблема на Ипек е друг...тя не понася мисълта и гледката , когато Сюрея е център на внимание пеейки....Фарук я ревнуваше от сцената, но го преодоля, а Ипек според мен не успя....Изключвам това, което ще видите във финалната серия....

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 20:33 от gostenka68

# 468
Минах да сложа снимка на актрисата, която играе ролята на младата Есма в Невестата....

Claire100, Гости благодаря за споделеното Hug

Тази вечер нямам муза да размишлявам на клавиатурата...По.добре да замълча в такива моменти....

Добро утро Nature High BrightnessFlowers Four Leaf CloverCoffee

Днес Аслъ Енвер - Сюрея от Невестата има рожден ден
С пожелания за  здраве, радост, любов и успехи, в кариерата и живота Flowers Four Leaf CloverHeartCake Нека бъде все така, усмихната, чаровна и талантлива

Да се почерпим и ние със сутрешната доза кафе Coffee

Приказен ден Hug Да бъдем здрави Hands Plus1

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 09:07 от MAMA-AN

# 469
Добро утро! HugCoffee

Честит рожден ден на Аслъ....TadaBirthday Balloon

С пожелания за здраве,щастие и още успешни роли! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Слънчева неделя на всички! Hug

ПП

Ани Hug,видях че поста ти е последен и бързах да намина,но докато пиша си редактирала поста си....

# 470
  • София
mimeime - никой няма да научи за тайната на Осман....и Сюрея няма да разбере.
Скрит текст:
Преди сме се чудили дали не трябваше по някакъв начин Есма или Фарук да подскажат на Сюрея...много разсъждавахме, но не стигнахме до правилно решение, всичко беше в сферата на ако кажат, ако премълчат.......Но според мен правилно постъпиха Есма и Фарук....Дори тази вечер когато Сюрея непринудено прегърна Осман, той веднага се втренчи във Фарук..., но Фарук само с поглед го успокои....все едно му каза няма проблем...
Но предстои Бурджу да си спомни какво се случи в тоалетната на ресторанта...Този момент ще бъде интересен...
За подслушването - това е национална черта на комшиите Stuck Out Tongue Winking Eye Няма сериал в който да няма подслушване и да не се плетат интриги от научените тайни на героите....
Акиф ще вкара Фарук в голям проблем.....следващата седмица ще се разиграва голяма драма...
Много се радвам, иначе би било наистина гавра с героите.

Една лека, приятна серия. Добри намерения и усмивки. Но… тук там, показваха зародишите за предстоящи битки или война. Дали  чрез грешни постъпки, или чрез преднамерени действия, може да очакваме, разклащане на мира.
Фикрет – сърдит, когато брат му не приема Адем. Фикрет – сърдит, когато брат му приема Адем. Фикрет обича да бъде сърдит. Всъщност има нещо общо между него и съпругата му. И в двамата недоволството е почти постоянен спътник.
Не знам, сигурно пак ще настръхна спрямо Адем, но сега изпитвам състрадание към него, за целия му живот – особено детството.
Не е първото дете израсло без баща, но е от тези, при които чрез побой и лъжи са насаждали в него озлоблението му. Майка му буквално го е подготвяла като едно средство, чрез което да отмъсти за собственото си страдание.
И да… при Адем трансформацията, ще е трудна, но не и невъзможна. Докато много ми е чудно, как ще стане трансформация в Ипек.

Така ги виждам -  Адем е озлобен от живота, който са му наложили, но Ипек си е злобна. А има голяма разлика между озлобен и злобен.
Claire100, разсъжденията ти много се доближават до моите. Flowers Cherry Blossom

Напоследък обстоятелствата около мен все се стичат така, че нито филма, нито темата мога да следя навреме. Затова се включвам със закъснение.
Хубав ден, момичета! Включвам се в традицията на темата с нещо красиво:

Скрит текст:

# 471
  • София
Малко встрани от основната сюжетна линия, искам да попитам вече гледалите сериала.
Има ли някаква история около пръстена на Есма? Все го заглеждам, когато го показват в много близък план по време на началните надписи и се чудя. Изпуснал ли съм нещо?

И още, дали има снимки на Ипек Билгин на младини. Чудя се дали си прилича с актрисата, която играе младата Есма. Вижда ми се, че е много сполучлив каст и си приличат много, но дали е така?

# 472
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честит рожден ден на Аслъ
Пожелавам и да е здрава , още много успешни роли и една истинска любов....

Малко встрани от основната сюжетна линия, искам да попитам вече гледалите сериала.
Има ли някаква история около пръстена на Есма? Все го заглеждам, когато го показват в много близък план по време на началните надписи и се чудя. Изпуснал ли съм нещо?

Когато Сюрея и Фарук бяха при златаря, за да си изберат сватбените пръстени Сюрея първоначално хареса един, но златаря каза, че не е подходящ, защото е направил на Есма Султан пръстен с камък, в който е вплетена силна енергия и с този пръстен ще си противостоят.....Така те си избраха пръстени с история, която ако единия умре....трябва и другия да го последва....
Ани,Злати.....благодаря за сутрешното кафе и пожеланията....

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 16:15 от gostenka68

# 473
Гости благодаря за сладкото изкушение - изглежда перфектно....
Скрит текст:
И аз днес кулинарствах.. Имах 3 ябълки, които бяха станали "картофени", но не ги обичам такива...бяха здрави и реших да ги оползотворя и направих кекс с ябълки и орехи. Много го харесвам....

Злати беше писала, че тази седмица ще свършва "Моят живот".... Защо не увеличат времето на Черната роза вместо да пускат нов сериал.....Thinking

И на мен като на mimeime ми харесват разсъжденията на Claire100

Цитат
Доколкото съм разбрала, Сюрея е била една на майка и татко, Ипек - също е една. Разбира се, животът им е различен. Но дали различният живот е мотив, едната да няма претенции за Султанство, а другата да жадува за това

И аз съм мислила по този въпрос....още в началото на сериала, когато беше годишнината на Февзи и Сюрея изпя песента, която се пее в такива случаи от тогава мисля по този въпрос. Сюрея е отгледана от леля си, която в много моменти в началото на сериала ме е дразнила с държанието си в чуждия дом....Но явно, че е възпитала в Сюрея ценности, които липсват при Ипек. Но като гледам какви ги върши Къймет, няма защо да се изненадвам...Шахап е далече от интригите на съпругата си и дъщеря си....Той например не знае, че Рейхан е сестра на Къймет и когато научи, ще напусне общия им дом....Освен ген, влия и средата в която човек расте и в какви ценности е възпитаван.....
Към края на сериала ще станем свидетели на нещо интересно от живота на Сюрея......

Снимки от рождения ден на Аслъ Енвер през 2017 година на снимачната площадка на Невестата....

Тортата от екипа на Невестата за Аслъ

И букет за рожденничката по време на карантина....

# 474
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Както се казва ...нова седмица, нов късмет...Най важното е да сме здрави....

Дали вчера някой е подарил балони на Аслъ за РД...

Спокоен ден....

# 475
Здравейте!

Гости ,за Coffee и пожеланието!

Цитат
Злати беше писала, че тази седмица ще свършва "Моят живот".... Защо не увеличат времето на Черната роза вместо да пускат нов сериал.....
Ани ,двата сериала ги дават в различни часове,няма как! Wink ''Моят живот'' е от 12,30 ч.,а ''Черна роза'' от 15 ч.!М/у тях има индийски сериал! Да им сменят часовете,нали! Smile

Аслъ е празнувала РД със семейството си и приятели!

още снимки и видео на линка....
https://vk.com/ask_icin?w=wall-87501705_12076

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 476
Привет

Гости   много се забави с кафето....изпих го в ранни зори.....

Днес също имаме празник - рожден ден на темата....На 11.05.2009 година Кралева 66 е пуснала първата тема...Тогава все още бяхме под емоциите на Son Bahar и искахме да гледаме Beyaz Gelincik и Sessiz Firtina, които по-късно бяха излъчени по нашите телевизии под имената "Памуковата принцеса" и "Тиха буря" За принцесата с помощта на Ети пуснахме нова тема, защото сериала беше много дълъг.....
През годините темата се променяше, включихме и Хатидже Шендил и Йозджан Дениз, защото за двамата актьори нямаше теми във форума и започнахме да гледаме сериали и филми и с тяхно участие....
Началния колаж в първата тема беше....

Колажа е от дизито....Тогава не знаехме да правим колажи, да режем снимки, гифчета...
С времето се научихме и темата стана хоби на много от нас и място, където да се разтоварваме и да си почиваме.....

Нека и за в бъдеще темата да бъде място за отмора и приятно занимание в свободното време.....

Хубав ден и седмица и да бъдем здрави Hug

ПП Злати писали сме едновременно... За индийския сериал са отделили много време...час и половина, а епизодите им са по половин час...така, че могат да ги намалят, а да увеличат времето на "Черната роза"....защото индийските сериали са малко блудкави...Има и хубави, но този специално е малко досаден....

# 477
  • Плевен / София
Привет

Гости   много се забави с кафето....изпих го в ранни зори.....

Днес също имаме празник - рожден ден на темата....На 11.05.2009 година Кралева 66 е пуснала първата тема...Тогава все още бяхме под емоциите на Son Bahar и искахме да гледаме Beyaz Gelincik и Sessiz Firtina, които по-късно бяха излъчени по нашите телевизии под имената "Памуковата принцеса" и "Тиха буря" За принцесата с помощта на Ети пуснахме нова тема, защото сериала беше много дълъг.....
През годините темата се променяше, включихме и Хатидже Шендил и Йозджан Дениз, защото за двамата актьори нямаше теми във форума и започнахме да гледаме сериали и филми и с тяхно участие....
Началния колаж в първата тема беше....

Колажа е от дизито....Тогава не знаехме да правим колажи, да режем снимки, гифчета...
С времето се научихме и темата стана хоби на много от нас и място, където да се разтоварваме и да си почиваме.....

Нека и за в бъдеще темата да бъде място за отмора и приятно занимание в свободното време.....

Хубав ден и седмица и да бъдем здрави Hug
11 години си е сериозен период от време да правиш теми и да събираш актуална информация за тях....Аз се включих от времето на Памуковата принцеса и помня времената в които се спореше много, но никога не е имало засегнати....Цяло изкуство е да спориш, без да засягаш отсрещната страна.....Влизаме в пубуртета, може би това е причината....
Да се почерпим ли....

# 478
Гости

Цитат
Влизаме в пубуртета, може би това е причината....

JoyJoyJoy може би........
Благодаря за почерпката Hug

Вчера, 10 май в Турция са чествали Денят на Майката...

Аслъ и Йозджан с майките си....

Ипек Билгин с дъщеря си...

# 479
  • Плевен / София
Ани, с тези накъсани епизоди забравям  докъде сме стигнали....До кой оригинален турски епизод...

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 15:16 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт