Claire100 снощната серия беше лежерна и приятна. Пикника ще продължи с още забавни моменти. За мен Фарук е искрен в отношенията си с Адем. Във Фикрет отново виждам завист, този път в отношението на Фарук към Адем. Каквото и да направи Фарук, Фикрет е недоволен. Дали е от чувство за малоценност, или неудовлетвореност, че винаги е втория брат.......Но Фикрет иска да води бащина дружина. Това му желание напълно кореспондира с мечтата на Ипек да бъде султанката на конака Боран. Фикрет и Ипек се състезават сами със себе си...., за да бъдат водещите.....
Гости - споделям мнението ти за промяната при героите.
При Есма и Адем промяната става непринудено, ненатрапчиво.....И при двамата любовта променя приоритетите им. Докато при Ипек промяната ми е изкуствена, неубедителна.....Така мисля, но не натрапвам на никога мнението си...само го споделям на клавиатурата....
Хубав ден и слънчево настроение

ПП Злати

Нека бъде все така, усмихната, чаровна и талантлива 

Няма сериал в който да няма подслушване и да не се плетат интриги от научените тайни на героите....

''Моят живот'' е от 12,30 ч.,а ''Черна роза'' от 15 ч.!М/у тях има индийски сериал! Да им сменят часовете,нали!