Искам да ви помоля за малко разяснение, как вие сте видели подробностите, които явно ми убягват. Специално внимание обърнах на това как Ипек се сдоби с клипа. Преди това ми направи впечатление, че сценаристите леко ни сугестираха, ако случайно някой от нас не се е досетил, кой от героите действа подмолно и прави подли номера, като привършиха разговора между Гарип и Есма на вечерята - той каза (в случая в друга връзка, разбира се) "Ние с теб не сме от онези с подлите номерца, нали?" В следващия кадър продължиха с вечерята на братята, точно с момента в който Ипек забеляза пин кода на телефона на Адем. Връщах няколко пъти, но не видях тя да има пръст в размяната на телефоните на Адем и Фикрет, но определено ни обърнаха внимание върху този момент.
След това в спалнята на Фикрет и Ипек, Фикрет поиска да обсъдят развода, но бебето ги прекъсна. Реално някой изпрати клипа на Адем, но клипът действително случайно, попадна в ръцете на Ипек, нали съм разбрала правилно? Тя си го препрати и го изтри от телефона на Адем?
Как се досети, че това е телефона на Адем и го отключи без да се замисли?!
Сюрея наистина действа импулсивно. Отиде с гръм и трясък да поиска обяснение от Фарук, но не му позволи да ѝ обясни. Ще ми е интересно да видя как ще се развият нещата в този случай.
След това сбогуване с всички, Джан ще "излезе" ли от сериала?
Тържеството на Есма беше много трогателно... как само натри/ще натрие носа на Къймет!
Тук ще вметна, че Ипек е достойна дъщеря на майка си.
Как пък Къймет, поне малко не се трогна от съдбата на сестра си, как поне малко не се загрижи, как веднъж не я посети... отплеснах се, извинете ме.

Ани, Сюрея е припряна, спор няма, действа импулсивно, допуска грешки...но и тя като Фарук го прави от желание да защити близките си и без злоба и омраза. За разлика от Фикрет и Ипек.
Лек ден.

Чудесни постове!