E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 475
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, момичета. Сега изгледах отново последните два епизода, защото нямах възможност да ги проследя особено внимателно. Честно казано, малко избързвам да пиша, защото не си дадох време да ги осмисля, но те така или иначе са прелюдия към предстоящи катаклизми.
Искам да ви помоля за малко разяснение, как вие сте видели подробностите, които явно ми убягват. Специално внимание обърнах на това как Ипек се сдоби с клипа. Преди това ми направи впечатление, че сценаристите леко ни сугестираха, ако случайно някой от нас не се е досетил, кой от героите действа подмолно и прави подли номера, като привършиха разговора между Гарип и Есма на вечерята - той каза (в случая в друга връзка, разбира се) "Ние с теб не сме от онези с подлите номерца, нали?" В следващия кадър продължиха с вечерята на братята, точно с момента в който Ипек забеляза пин кода на телефона на Адем. Връщах няколко пъти, но не видях тя да има пръст в размяната на телефоните на Адем и Фикрет, но определено ни обърнаха внимание върху този момент.
След това в спалнята на Фикрет и Ипек, Фикрет поиска да обсъдят развода, но бебето ги прекъсна. Реално някой изпрати клипа на Адем, но клипът действително случайно, попадна в ръцете на Ипек, нали съм разбрала правилно? Тя си го препрати и го изтри от телефона на Адем?
Как се досети, че това е телефона на Адем и го отключи без да се замисли?!

Сюрея наистина действа импулсивно. Отиде с гръм и трясък да поиска обяснение от Фарук, но не му позволи да  ѝ обясни. Ще ми е интересно да видя как ще се развият нещата в този случай.

След това сбогуване с всички, Джан ще "излезе" ли от сериала?

Тържеството на Есма беше много трогателно... как само натри/ще натрие носа на Къймет!
Тук ще вметна, че Ипек е достойна дъщеря на майка си.
Как пък Къймет, поне малко не се трогна от съдбата на сестра си, как поне малко не се загрижи, как веднъж не я посети... отплеснах се, извинете ме.

Скрит текст:
Здравейте момичета,

Ани, Сюрея е припряна, спор няма, действа импулсивно,  допуска грешки...но и тя като Фарук го прави от желание да защити близките си и без злоба и омраза. За разлика от Фикрет и Ипек.
След време Фарук ще каже нещо на Адем,  което просто ще го остави с отворена уста....
Лек ден.
Много съм заинтригувана!!! Нямам търпение да разбера за какво става дума.

# 526
Здравейте, къде мога да изгледам сериите от тази седмица? БТВ плюс не отваря в чужбина.
За филма Завинаги ми е питането

# 527
Връщах няколко пъти, но не видях тя да има пръст в размяната на телефоните на Адем и Фикрет, но определено ни обърнаха внимание върху този момент.
След това в спалнята на Фикрет и Ипек, Фикрет поиска да обсъдят развода, но бебето ги прекъсна. Реално някой изпрати клипа на Адем, но клипът действително случайно, попадна в ръцете на Ипек, нали съм разбрала правилно? Тя си го препрати и го изтри от телефона на Адем?
Как се досети, че това е телефона на Адем и го отключи без да се замисли?!
Не, няма пръст в размяната, а и защо и е телефона на Адем? Допускам, че когато чу сигнала от СМС-а, си е помислила, че Фикрет получава СМС. Но след като го прочете, видя, че е обръщение към Адем: "Адем ти не вярваш, че Фарук иска да ти устрои клопка...", дадоха, че леко се замисля и тогава отключи телефона. Все пак това е компромат срещу Фарук.

# 528
  • София
Да, значи не съм се объркала, че наистина случайно попадна на клипа. Усъмни ме това, че все пак без усилие отключи телефона. След това, ако не се лъжа си помисли нещо от рода на "Есра вече не ми се пречка", а Фикрет  точно преди това отново повдигна въпроса за развода. Мисля, че очакваше съобщение от Есра, но се натъкна на компромата. Вече е по-спокойна относно Есра и надеждите които таи да го разубеди. Той май вече склони, въпреки подлата и постъпка на следващия ден...
Напоследък съм много, много разсеяна. Изобщо не съм в кондиция. Затова реших да си сверя часовника с вас.

# 529
Привет момичета Hug
Напълнихте ми душата Hug
Злати с новите снимки на Аслъ - голяма сладурана е извън снимачната площадка....Дано да й провърви и в личен план....

Claire100

Цитат
Никой не обича предателите, но мафиотите ги наказват.
Съгласна съм с всичко написано в поста, но цитирам само едно изречение.....защото тръгнахме от предателите....
За Адем, Фикрет е малко лекомислен и глуповат /това Адем го каза на майка си още в началото на сериала, че братчето му Фикрет е малко глуповат....т.е., не е мое мнение....../
И Фикрет доказа многократно, че е готов да предаде брат си Фарук, семейството си, за да бъде начело на фирмата, а от там и в семейството.....Това не убягна на Адем - тайните заговори още преди Адем да получи акциите, след това преотстъпените акции от Фикрет за да влезе Адем в управителния съвет с уговорката, че двамата ще отстранят Фарук от ръководството на фирмата....признанието на Фикрет, че ако може да избира, би избрал Адем за роден брат, пред Фарук....Писмото, което открадна от майка си.....Сигурно има и други неща за които в момента не се сещам.....Всичко това, за Адем бяха доказателства, че на Фикрет не може да се разчита , както казваш, утре Фикрет може да предаде и Адем....., но пък  го използва и ще го използва, за да постигне целта си.....а Фикрет до последно няма да се усети...

mimeime и аз мисля, че Ипек очакваше Фикрет да е получил съобщение от Есра.....в този случай не я заподозрях Stuck Out Tongue Winking Eye

Здравейте, къде мога да изгледам сериите от тази седмица? БТВ плюс не отваря в чужбина.
За филма Завинаги ми е питането

Незнам как да ти помогна. Напиши нв чичко гугъл Истанбулска невеста с български субтитри 45 или 46 епизод  и виж къде ще ти се покажат епизодите - ще се ориентираш, че епизодите са над 2 часа.

Аз ги гледам тук, но не зная дали се отваря в чужбина....
45 епизод:
https://vbox7-mp3.info/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9-vbox … D1%83%D0%B1..html

46 епизод:

https://vbox7-mp3.info/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9-vbox … D1%83%D0%B1..html

Ако се затрудниш пиши пак...Може би Гости ще помогне....

# 530
Благодаря ти много!
Отварят се.

# 531
Благодаря ти много!
Отварят се.

Радвам се Hug Ако имаш някакви затруднения, с общи усилия ще разрешим въпроса. Ще останеш доволна, защото ще чуваш гласовете на актьорите а и песните са преведени... Приятно гледане Hug

Аслъ Енвер: Не обичам женкарите!

Харесвам моногамните връзки. Винаги съм се стремяла да имам една единствена връзка в живота си. Но не се получи. Повечето ми връзки завършваха с фиаско, защото изневярата присъстваше навсякъде. Това е изповедта на Аслъ Енвер, когато става дума за взаимоотношенията й с мъжете.

Имам чувството, продължава своите откровения красивата актриса, че колкото повече се стремя да открия човека, с който да си принадлежим един на друг, толкова повече се получава обратното - поредната изневяра.

Аслъ Енвер имаше краткотраен брак с нейния колега Биркан Сокулу. Изневяра и разногласия водят до развод. След това, тя се запозна на снимачната площадка с Мурат Боз, с когото имаше връзка около четири години. Аслъ много се надяваше Мурат да й предложи брак. Но това не стана, Мурат няколко пъти е излизал с номера, че не бил готов за брак.

Аслъ Енвер иска да има дете. Тя вече е на 36 години и нейното огромна мечта е да стане майка. За това преди месец, тя се запозна с нов мъж. Новата тръпка на красавицата бе Керем Тунджери, известен баскетболист, но както стана ясно баскетболистът имал цял тефтер пълен с девойки, с които е общувал или и в момента поддържа контакт. А Аслъ отново стана страшно разочарована и послуша феновете си, като се раздели с Керем, с когото прекара едва един месец във връзка.

Както стана известно, по случай 36-ия си рожден ден, Аслъ Енвер получи букет цветя от Керем Тунджери, но тя го върна. По този начин му показа ясно, какво е нейното отношение към поредния женкар в живота й. Аслъ много пъти е споменавала, че тя не е претенциозна и няма кой знае какви изисквания към даден мъж ,освен, той да й е верен. Но както се случва, и както е видно от връзките й досега, тя попада само на донжуановци, които не могат да бъдат само с една жена. Аслъ се пита дали все пак е възможно да намери мъж, който би бил само с една жена? Това е сложен въпрос и често кара добродушната Аслъ да изпада в мрачни състояния, които не продължават дълго, благодарение на веселия й нрав и интелекта, който притежава. Дано съдбата е благосклонна към нея и й осъществи мечтата и намери мечтания мъж.

Пожелавам й от сърце скоро да срещне моногамния мъж и да стане майка Hands Pray

# 532
  • София
И аз благодаря за линковете. Писахте, че е възможно да спрат излъчването на филма през лятото, което го намирам за страшна тъпанарщина. Тогава бих го догледала в интернет.
За статията също благодаря. Интересно ми е какви са актьорите в реалния живот. Чета с удоволствие. Честно да си кажа - очите ѝ имат такова излъчване, че не се съмнявам и в живота да е такава душица. ... или е мноооооооооооого добра актриса (което не изключва първото).

# 533
Добро неделно утро KissFlowers Four Leaf CloverSparkling Heart

Да споделим сутрешното си кафе с любимите ни хора CoffeeCoffeeCoffee

Вчера, докато търсих епизодите, видях, че сме започнали 47 епизод...Изгледах го.....Направо ми се взе акъла.....каква манипулаторка и интригантка е Ипек.....Дъщеря на майка си.......Цял живот Къймет се е състезавала с Есма, сега Ипек се състезава със Сюрея.....Много ме издразни Сюрея.....Стана ми жал за Фарук.......Сюрея направи грандиозен скандал на Фарук, който скандал ще  даде възможност на све фамилия да се нахвърлят върху него.....Разбира се това ще има неблагоприятни последствия за Фарук.......Адем цял живот се е занимавал с мръсни дела....Какво ли не направи, за да отмъщава на семейство Боран, но според Дилара, Адем е чист като сълза в сравнение със стореното от Фарук.....а Сюрея изглежда повече държи на сестринските си отношения с Дилара, отколкото на съпруга си.......Дилара винаги защитава Адем, макар да не знае нищо за черното му минало....За разлика от нея, Сюрея много бързо раздава присъди на Фарук......
Очакват ни тежки епизоди.....

Да си пожелаем прекрасен неделен ден, макар и облачен....но да ни е слънчево и щастливо в душите ни....Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover

# 534
Здравейте! HugFlowers Hibiscus

Ани,благодаря за Coffee,пожеланията и на всички за коментарите! HugFlowers Bouquet Чудесни постове! Hands Plus1

Приятна да ви е неделята! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 535
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Въпреки, че не винаги сме доволни от живота си, трябва да сме благодарни за всеки нов ден...
Ани, Злати, благодаря за кафето и пожеланията...

Ани, Съгласна съм, че Сюрея лесно обвинява Фарук, не винаги му вярва безрезервно...но това е защото не е " света" Сюрея" и нищо човешко не и е чуждо...греши, но и умее да се извинява от сърце и душа...
Спокоен ден...днес за първи път от два месеца ще излезем да пием кафе цялото семейство...😘

# 536
Гости
Цитат
но това е защото не е "света Сюрея" и нищо човешко не и е чуждо...греши, но и умее да се извинява от сърце и душа...
Точно Hands Plus1

Злати  снимките ми напомниха рождения ден на Есма....и "организацията", която направи тейзето....и как дамите бяха арестувани...JoyJoyJoy  Има и забавни моменти.....

Още един забавен момент...

# 537
Аз защо не го намирам този 47 епизод. Може ли пак линк?
Благодаря ви сърдечно!

# 538
Аз защо не го намирам този 47 епизод. Може ли пак линк?
Благодаря ви сърдечно!

Заповядай....

47 епизод:

48 епизод:

Приятно гледане Hug

ПП

Добро утро мамчета

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари

Приятен и забавен ден и спорна нова седмица

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 09:10 от MAMA-AN

# 539
Добро утро! HugHeart

Ани Hug Гости Hug

Благодаря за всичко споделено! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Бързам да намина,че от днес внучката ми е на гости! WinkKissing Heart