E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Злати, благодаря за кафето и пожеланието.
"Възрастта не ти пречи да се влюбиш, но любовта до известна степен ти пречи да остарееш." Жана Моро

# 631
Привет

Злати днес изглежда ще бъдем дежурни.....

Както снощи писах, направих стопкадри от разговора на Есма със Сюрея на пейка пред болницата....

Защо този момент е много специален за мен....за да направя стопкадри....
Всеки човек греши и султанката не прави изключение...
Есма не се оправдава за своите грешки....За да признае човек собствените си грешки сам, без някой да иска това от него е осъзната неоходимост, сила....Есма не иска прошка, тя признава грешката си...което я издига над общото ниво...Или както казва поговорката „ С битка много няма да постигнеш, отстъпвайки ще получиш повече от колкото си очаквал“

Много интересен отново беше разговора на Адем с психоложката....Дали това, което Адем каза за Фарук е осъзнато мнение или внушение от Джан, не мога да преценя.....Но ми се струва, че в желанието да отмъсти, Адем не се опита да опознае Фарук.....Той го иска жив, за да продължи войната, за да му покаже, че той Адем е победител....Но дали тази победа ще го удовлетвори.....Дали когато победи ще бъде щастлив....Това предстои да видим......
А до тогава Адем с манипулации и интриги ще се бори за пировата си победа.....

Хубав ден и само положителни емоции

# 632
  • Плевен / София
Време е за кафе пауза....и сладичко...

https://www.youtube.com/watch?v=E5eU7PZZ5_c&list=RDCMUC7xHX8 … 6SmQ&index=13
Значи Фарук се срамува докато руши, а Адем сигурно се гордее разрушавайки семейството, в което не е бил приет.
Облаците над Боран се сгъстяват отново, Фарук отново ще скрие факти от миналото и пак Сюрея ли ще е виновна?

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 20:42 от gostenka68

# 633
  • Пловдив
Фарук е много точен в отношенията, но не му одобрявам това, че премълчава селективно някои неща. Сега като лъсне любовницата му, пак ще съжалява. Защо не каза на Сюрея все пак по някакъв начин, като се сдобряваха.

# 634
Скрит текст:
Привет

Злати днес изглежда ще бъдем дежурни.....

Както снощи писах, направих стопкадри от разговора на Есма със Сюрея на пейка пред болницата....

Защо този момент е много специален за мен....за да направя стопкадри....
Всеки човек греши и султанката не прави изключение...
Есма не се оправдава за своите грешки....За да признае човек собствените си грешки сам, без някой да иска това от него е осъзната неоходимост, сила....Есма не иска прошка, тя признава грешката си...което я издига над общото ниво...Или както казва поговорката „ С битка много няма да постигнеш, отстъпвайки ще получиш повече от колкото си очаквал“
Да, за да признаеш грешката си, първо трябва сам да я видиш. За да започнеш да се оправдаваш, някой друг ти я показва. Иска се голяма сила на характера, да видиш и да признаеш. Есма я има тази сила. Тя отиде на крака и при Адем, за да си признае грешката. Но... Адем вече се е наел, предвкусвайки победата, нищо не може да го спре.
Много интересен отново беше разговора на Адем с психоложката....Дали това, което Адем каза за Фарук е осъзнато мнение или внушение от Джан, не мога да преценя.....Но ми се струва, че в желанието да отмъсти, Адем не се опита да опознае Фарук.....Той го иска жив, за да продължи войната, за да му покаже, че той Адем е победител....
Според мен, това е мнението на Адем за Фарук.  Когато го слушах, си мислих - Как добре описва себе си, но не знае. Не, не е осъзнато мнение. За да е осъзнато, той трябва да е опознал Фарук, да види и положителното и отрицателното. Не може да описваш един човек само с черни краски. Но... Адем трябва да има такова мнение за него, за да може съвестта да му е чиста, когато започне отмъщението си.
 дали тази победа ще го удовлетвори.....[Дали когато победи ще бъде щастлив....Това предстои да видим......
А до тогава Адем с манипулации и интриги ще се бори за пировата си победа.....
Хубав ден и само положителни емоции
Такива победи, победи постигнати по подмолен и задкулисен начин, могат да донесат удовлетворение в самото начало. Но те никога не даряват такъв победител с щастие. Абсурдно е при Адем да се появи дълготрайно щастие, че е успял да извоюва тази победа. Да, предстои да видим. Може да видя тържеството му, но съм вътрешно убедена, че последствията, ще го залеят като лавина. Но не щастливи последствия. Всеки си плаща.
Значи Фарук се срамува докато руши, а Адем сигурно се гордее разрушавайки семейството, в което не е бил приет.
Облаците над Боран се сгъстяват отново, Фарук отново ще скрие факти от миналото и пак Сюрея ли ще е виновна?
Допускам, че Фарук ще скрие факти отнасящи се до Гюзде и не е проблем да скрие тези факти, при условие, че Гюзде наистина е окончателно в миналото. Но... е видно, че като агент на Адем, тя ще бъде представител на фирмата за кетъринг и ще се налагат чести (макар и делови) срещи с Фарук. Делови от негова страна, но допускам, че нейното поведение, няма да спре до чисто деловото. Акиф не току, така отговори на нейното Здравей, с Здравей - Дано да е за добро.
Сюрея и първия път не беше виновна, тя само допусна грешка, че изчезна яко дим, без никакъв разговор. Не знам как ще постъпи сега, но и сега няма да е виновна, ако Фарук скрие откъде познава тази жена. Тя може и да е минало, но вече ще е персонаж в настоящето и ясно се вижда какъв. Как само помоли Фики да я заведе в конака, за да видела Фарук. (Единствен той от семейството нямал нищо против да го наричат галено, затова и аз си позволявам.) Но няма да мога да запазвам хладнокръвие, когато гледам как се прави на шеф. Чудесна игра на актьора - никак не му отива този стол на Фикрет, ама никак.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 07:18 от Claire100

# 635
  • London
Джан замина ли си? Аз хванах днес много малко....  видях я тази Гьозде, доста поувехнала за да е конкуренция на Сюрея. Та докато тя в била в Прага ли са се виждали на онова парти или?

Аз наистина вече нямам възможност да гледам, просто сме навън, мъжа вече има друго работно време и си идва по-рано покрай вируса. Та изобщо сериали и телевизия са ми мисия невъзможна в 18:00 часа….  Та ще е хубаво да чувам по нещичко оттук.

Хубави стоп кадри. И аз съм си казвала такива неща със свекървата на по чашка.... 

# 636
Добро утро Hug

Време е за кафе...

Гости, svetlana manoleva, Claire100  благодаря за споделеното Hug

Това с любовната история на Фарук с Гюзде е втория момент след болестта на Ада в който не повярвах. Скалъпена история за нуждите на сценария.....
Не повярвах, защото видях в какво състояние беше Фарук, когато Сюрея замина без да разговарят за Прага....Ако беше вярно още тогава щяха да ни подскажат.....Но макар и скалъпена историята, Адем ще се възползва най-правилно, за да постигне пъкления си план.......
Има още една причина....Точно по времето на тези епизоди, екипа получиха разрешение да направят трети сезон и умишлено бавеха развитието, за да постигнат кулминация в края на втори сезон и зрителите да очакват с интерес третия.....
Фарук ще си признае прегрешението, но ще видим до къде ще стигне цялата работа.....
Адем, когато откри Фарук се обади на Сюрея, за да й благодари, че само тя от семейство Боран е била на негова страна и го е подкрепяла....С намирането на Фарук излезе, че благодарността на Адем завърши....както се казва "пито-платено" и сега  ще причини страдания на Сюрея....

До по-късно девойки Hug

# 637
Добро утро! Hug

Ани Hug Гости Hug и на всички останали благодаря за споделеното от вчера и днес!  Flowers SunflowerFlowers RoseFlowers Tulip

Утре се навършва 1 година от финала на ИН!

Желая ви щастлива събота! Flowers Four Leaf Clover

# 638
Добро утро!
Това с любовната история на Фарук с Гюзде е втория момент след болестта на Ада в който не повярвах. Скалъпена история за нуждите на сценария.....
Не повярвах, защото видях в какво състояние беше Фарук, когато Сюрея замина без да разговарят за Прага....Ако беше вярно още тогава щяха да ни подскажат.....Но макар и скалъпена историята, Адем ще се възползва най-правилно, за да постигне пъкления си план.......
Има още една причина....Точно по времето на тези епизоди, екипа получиха разрешение да направят трети сезон и умишлено бавеха развитието, за да постигнат кулминация в края на втори сезон и зрителите да очакват с интерес третия.....
Фарук ще си признае прегрешението, но ще видим до къде ще стигне цялата работа.....
Адем, когато откри Фарук се обади на Сюрея, за да й благодари, че само тя от семейство Боран е била на негова страна и го е подкрепяла....С намирането на Фарук излезе, че благодарността на Адем завърши....както се казва "пито-платено" и сега  ще причини страдания на Сюрея....

До по-късно девойки Hug
Аз съм склонна да приема, че точно в такова състояние, Фарук е направил това. И то не като авантюра, а смъкване на напрежението. Сцените, които дадоха, показаха колко е бил пиян. Има едно състояние, в което разума вече е тотално изключил. И няма любовна история, има сексуално-нагонна история. Но напълно приемам и, че това е трик на сценаристите. Както беше и с болестта на Ада. Ако лекарят не беше наблегнал на жизнената нужда за Ада - второ дете, нямаше как да спрат Фикрет, да не се разведе. А Ипек е важен персонаж в сериала.
А що се отнася, че Гюзде не може да е конкуренция на Сюрея, защото е доста поувехнала, (ако се отнася до външното увяхване), все едно е да се каже, че Есма в никакъв случай не може да е конкуренция на Сирен, тъй като не е поувяхнала, а направо си е увяхнала спрямо нея.
В истинската любов конкуренция няма. В нея няма ПО, тя Е!
Гости беше написала една мисъл: "Възрастта не ти пречи да се влюбиш, но любовта до известна степен ти пречи да остарееш." Жана Моро Пречи да се остарее не на външно ниво, а вътре, в душата.

# 639
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря за кафето, споделеното за сериала и пожеланията...
Това, че Фарук е бил пиян за мен не е оправдание....за сега няма да кажа нищо повече....
Почерпете се...

Не усетих как мина година от финала на ИН, може би защото започнаха да го излъчват по ТВ.

# 640
Не, историята с Гюзде не е измислена ей-така от сценаристите - тя играе важна роля в плана за отмъщение на Адем и е била случайна, за една вечер. Само ме учуди факта, че има видеозапис, но може би през това време Адем просто вече е следил Фарук /не лично/. Реакциите на Сюрея, когато разбра, бяха малко разтеглени и за пръв път ми дойдоха в повече, но някак и сравнително бързо отминаха, но може и да съм пропуснала нещо.

Мисля, че следващите епизоди, които ще бъдат излъчени по нашата ТВ - следващата и може би по-следващата седмица /общо 2 оригинални/ са доста интересни. Аз започнах 54-ти оригинален, който вече е от 3-ти сезон, но от него изгледах за сега само 30 мин., та все още нямам мнение, но доколкото разбирам той ще се базира донякъде на книгата на психоложката. Вторият сезон завърши много добре, с неясно бъдеще за фамилията, но с тяхната сплотеност и носеше надежда и оптимизъм.... Какъв ще е третият и дали е бил необходим, ще видим.

Като цяло, до този момент, за мен филма е развлекателен, внушенията, които виждаме чрез постъпките на актьорите са сравнително базови, което не означава че са неправилни, може би в 3-тия сезон може да има и някакъв катарзис при някои от характерите - при Ипек вече започнаха, може би и при Фикрет, но те пък са тези, които допринесоха много за краха на семейството /финансовия, поне засега/.

ПП - дописвам се - аз не осъждам Фарук за "тази" нощ, но не ми се прави психологически анализ на подобна ситуация...

# 641
Добро утро в последния ден на Май Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverNature High Brightness

Време е за събуждане и за  кафе Coffee

Злати, Claire100, Гости, jfjallen благодаря за споделеното Hug

Не осъждам и не считам, че "пиянската" история за изневяра....Дори не мисля, че е имало нещо повече от това, което се е случило в заведението....След като Фарук каза, че е трябвало да се обади на Гюзде, значи си спомня кога и къде са се виждали....Видяхме, че се почувства много гузен, но не, че не й се е обадил, а да не би Сюрея да влезе в този момент.....
Сигурна съм, че и за Гюзде случая е бил минал и заминал....Сега се появява, защото е потърсена от Адем и за услугата, ще получи много пари......
С грубоватата си фигура, Гюзде едва ли би привлекла вниманието на Фарук.....Просто е била в точното време на точното място, а не изключвам това да е била поредната акция на Адем и присъствието на дамата да не е случайно.....
В момента когато това се случва, Фарук и Сюрея са разделени.....Сюрея не стои вкъщи да го чака, а той ходи по барове и си забавлява с леки жени......
Не е и влюбване в колежката с която се среща ежедневно......
Така, че и на мен ми идва в повече реакцията на Сюрея и това, което ще се случи по-късно.......
А Адем е подлец, който не се спира пред нищо, за да постигне целите си.....С това много си приличат с Ипек.....
Адем разпространи снимките на Фикрет и Есра, той организира появата на бившия съпруг на Есра.... Сега действа по аналогичен начин.....И се чуди защо никой не му вярва и всички обвиняват него, когато се случи нещо.....и се прави на ощипана госпожица.....виждаш ли той много трудно се бил доверил на семейството на баща си, пък те го набеждават......И не само на Адем, това е  теория която развива и Дилара......Всички други са виновни, само Адем е чист като сълза......

Хубав ден и слънчево настроение Nature High Brightness

Поздрав....

https://www.youtube.com/watch?v=Vi8SW9CILUk&feature=youtu.be … MLF3fk-W2g5feAHqs

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 08:14 от MAMA-AN

# 642
Добро утро! Hug

Ани, благодаря за кафето и пожеланията! Hug

На всички за коментарите! Hug

Наминавам набързо,че съм с гости-дъщерята с внуците! WinkKissing Heart

Днес се навършва 1 година от финала на ИН....

Приятна неделя! Hug

# 643
  • Плевен / София
Не осъждам и не считам, че "пиянската" история за изневяра....
....В момента когато това се случва, Фарук и Сюрея са разделени.....Сюрея не стои вкъщи да го чака, а той ходи по барове и си забавлява с леки жени......
Не е и влюбване в колежката с която се среща ежедневно......
Така, че и на мен ми идва в повече реакцията на Сюрея и това, което ще се случи по-късно.......
А Адем е подлец, който не се спира пред нищо, за да постигне целите си.....С това много си приличат с Ипек.....
Адем разпространи снимките на Фикрет и Есра, той организира появата на бившия съпруг на Есра.... Сега действа по аналогичен начин.....И се чуди защо никой не му вярва и всички обвиняват него, когато се случи нещо.....и се прави на ощипана госпожица.....виждаш ли той много трудно се бил доверил на семейството на баща си, пък те го набеждават......И не само на Адем, това е  теория която развива и Дилара......Всички други са виновни, само Адем е чист като сълза......

Както и при онлайна, така и сега смятам, че емоционалната изневяра е по лоша от физическата....За да е гузен Фарук, за да го е "страх", че Сюрея може да влезе, значи все пак нещо се е случило през онази нощ....
Друг е въпросът, че тази пиянска нощ не се връзва с началото на сезона, когато всички казваха, че не са виждали Фарук и той е станал отшелник....
Ето ви една аналогична ситуация ....отново с Фарук....
Бъдещи събития...

https://www.youtube.com/watch?v=6gUb4OCfLXc&list=RDCMUC7xHX8 … 6SmQ&index=26
Ани, относно Адем, нямам какво повече да кажа....ти си казала това, което и аз си мисля....
Злати, днес денят ти ще бъде динамичен с гостите.... Grinning
От вас кафето и пожеланията, от мен закуската.... Kissing Heart

# 644
Злати чудесно е, че ни напомни за финала на Невестата...Очаквахме го с нетърпение....
В края на втори сезон направиха мини финал...може би да се застраховат, защото в киноиндустрията в Турция нищо не е сигурно....На мен много ми хареса този минифинал, но бях много доволна, че имаше трети сезон, макар, че започна с фалстарт, но екипа бързо се окопитиха и се получи добър трети сезон....Разкриха се неща, които ни вълнуваха, но не ни даваха отговор.....Настъпи осъзната промяна в някои от героите, при други промяната, която искаха да ми внушат, беше приспособяване, нагаждане.......

ПП - Гости,

Цитат
Ето ви една аналогична ситуация ....отново с Фарук....

Ако смяташ, че Фарук се е увлякъл по госпожицата секретарка и е изневерил на Сюрея, значи сме гледали различни сериали......

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 09:54 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт