E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен / София
Скрит текст:
Ох, майката на Бурджу ме втрещи....нормално е тя да се омъжи за 10 г. по млад мъж....но е ненормално бившият и съпруг да се ожени за жена на неговата възраст.....Той е бил 20 и повече години по голям от нея и сега за компенсация отиде в другата крайност....добре, че поне не се ожени за връстник на дъщеря си.....
Фарук и той ....гузен, негонен бяга....много спорихме по време на онлайна за Гюзде...аз лично си мисля, че Фарук е кривнал.....в какво състояние и защо няма да задълбавам, но.....факт е, че го е страх от появявянето и.....
Адем ми идва да го удуша.....Отплати се на Сюрея с намирането на Фарук и сега я подлага на стрес до дупка....нито на една от бременностите и Сюрея не успя да се наслади спокойно до край....
Не знам дали има жена, която обича съпруга си, и да не се разстрои от едно макар и еднократно кривване. Разстрои, е меко казано. На мъжете това е пределно ясно. Въпреки теорията, че при такива забежки мъжът не влага чувства. Просто си боли. Разбира се, че Фарук ще се страхува, и най-големият му страх е от реакцията на Сюрея. Разбирам страха му, точно както разбирам и кривването му, но никога не съм разбирала, поддаването на изнудване. А Гюзде си го изнудваше. Щом като един човек започне да изнудва, той няма спиране докато... истината не излезе наяве. Такава е природата на изнудвачите. И тях ги разбирам, те са си такива, това могат. Повтарям се - не разбирам когато изнудвания се поддава. Фарук почти се поддаде.
В тази серия освен епизода с Гюзде, наблегнаха на Бурджу, младият и съпруг и всеобщото впечатление, което оставя. Тя не се вписва в тази среда, но няма как. Навремето Гарип залитнал по младо, дългокрако и си направили дъщеричка. Всъщност толкова силно наблягат на въздухарството й, че този и съпруг в пъти и приляга повече, отколкото Гарип.
Лошото е, че ще поддаде и Боран тръгват към краха си.....Въобще грозна история е тази с Гюзде....и премълчаването на Фарук отново ще нарани Сюрея....

# 661
Добро утро Hug
Събудих се в ранни зори и приготвих кафето....Coffee

По БТВ в 4,30 сутрин излъчват Невестата - изглежда са започнали отскоро, защото в днешния епизод Фарук и Сюрея сключиха брак....Още в началото, Фикрет е настроен егоистично спрямо Фарук...С голяма злоба говори за брат си....

Гости, Claire100 по принцип не съм ревнива и не мисля, че в случая Фарук е изневерил на Сюрея....За мен това е една моментна случка.....Между другото може би съм забравила или не съм обърнала внимание когато сме гледали онлайн, но снощи разбрах, че навремето  Гюзде е работила в офиса на Боран в Истанбул.....Това означава, че те са се познавали от преди.....Предполагам срещата в бара е била случайна, или отново Адем има пръст в тази работа.....След този случай, повече не са се срещали....А сега знаем защо се появи Гюзде и кой е инициатора....
Знаем, че Адем търси под вола теле...Така намери Гарип, но нещата тръгнаха в друга посока....Сега използва Гюзде, но в крайна сметка не само Боран ще загубят, а ще загуби и той.....Когато отмъщението е водещо, печелиш едно, но губиш друго......
На този етап Фарук се поддаде на изнудването, но не се е съгласил да работят с Гюзде....Но както винаги Фикрет ще се направи на голям шеф и ще сключи договора, без да е съгласувал въпроса с Фарук.....по спомени, мисля, че Адем ще подкрепи Фикрет за сключването на договора....макар, че вече не  е във фирмата, но ще си преследва интереса....
Омъжването на Сирен за Бокач за мен е за брой серии, които са нужни на екипа да запълнят времето до края на втори сезон.....т.е. несериозна работа.....и малко забавление......

Хубав ден и само положителни емоции Hug

# 662
Добро утро! Hug

Да намина и аз докато гостите не са станали! Wink

Ани,благодаря за ранното кафенце и пожеланията! Hug

Ани,Гости,Claire100 ,благодаря ви за коментарите за ИН! Flowers SunflowerFlowers TulipFlowers Rose

Еркан ще бъде гост в програмата HaberGlobal в четвъртък от  21:00 ч.Ще отговаря на 40 въпроса...

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240555%2F96 … pl_wall_-58520450

Приятна сряда на всички !

# 663
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани, Злати, благодаря за кафето и пожеланието...
Ани, ние с теб не сме ревниви, но Фарук и Сюрея са такива....той я ревнува от сцената, от мъжете, които се появяват покрай нея.....а за Сюрея важи същото....тя веднага усети, че нещо се е случило....и Фарук не си помага , като се прави на ударен...но то си му е за главата....
"Най-хубавото нещо, което може да ти се случи, е да имаш до себе си човек, който ще продължи да те търси, дори когато самия ти си загубил себе си." Роберто Пелико
Хубавото на любовта им е, че преодоляват трудностите и продължават заедно....

Спокоен ден момичета...

# 664
Гости, Claire100 по принцип не съм ревнива и не мисля, че в случая Фарук е изневерил на Сюрея....За мен това е една моментна случка.....Между другото може би съм забравила или не съм обърнала внимание когато сме гледали онлайн, но снощи разбрах, че навремето  Гюзде е работила в офиса на Боран в Истанбул.....Това означава, че те са се познавали от преди.....Предполагам срещата в бара е била случайна, или отново Адем има пръст в тази работа.....След този случай, повече не са се срещали....А сега знаем защо се появи Гюзде и кой е инициатора....
Знаем, че Адем търси под вола теле...Така намери Гарип, но нещата тръгнаха в друга посока....Сега използва Гюзде, но в крайна сметка не само Боран ще загубят, а ще загуби и той.....Когато отмъщението е водещо, печелиш едно, но губиш друго......
На този етап Фарук се поддаде на изнудването, но не се е съгласил да работят с Гюзде....Но както винаги Фикрет ще се направи на голям шеф и ще сключи договора, без да е съгласувал въпроса с Фарук.....по спомени, мисля, че Адем ще подкрепи Фикрет за сключването на договора....макар, че вече не  е във фирмата, но ще си преследва интереса....
Здравейте,
За мен има разлика между ревност и обида. Това е мое мнение, мислила съм върху ревността. Според мен, тя е страх да не бъдеш изоставен от партньора заради друг/а. Ревността си е болест, като една от основните причини е сниженото самочувствие, от което се поражда и сравнението коя/кой е по-за другия/та. Не знам защо се върнах на историята с Бегюм. Когато Фарук намери Сюрея в Прага и тогава тя му каза, че не може да си представи как ще живеят тепърва. Бегюм ще бъде в живота им, ще се налага да се срещат заради сина им, и тя самата не знае как ще преживява това. Всъщност така започна и да се получава - Бегюм изпращаше посред нощите мили СМС-и придружени с едва ли не "семейни снимки" - тя Фарук и Емир.  Фарук заведе Емир на училищно мероприятие, но впоследствие и Бегюм реши да замине и Сюрея научи.
Всяко вмешателство в едно семейство отвън, с намерение лична изгода, си е един вид агресия. Колкото мила и възпитана да беше Бегюм, в нея се породиха надежди за бъдещ живот с Фарук и макар и за кратко, започна да навлиза в семейството на Фарук и Сюрея. Няма място за сравнение с Гюзде. Едната преследваше любовта си и бащата на детето си, другата - интереса си. Целта на Гюзде е различна, но и тя нахлу в семейната крепост, заради своите си облаги. А това си е болка за другата страна. В случая за Сюрея. Същото, но спрямо Фарук се случи и с Джан.
Аз лично бих ревнувала от Бегюм, имало е много силна любов и Фарук е преживял изключително тежко раздялата и не се знае, дали старата любов не би пламнала отново. Пък и от древността се носи поговорката "Старата любов ръжда не хваща".  Но бих била обидена от случката с Гюзде. И не защото той е имал забежка с нея, а защото тази забежка е станала по време на брака.

# 665
Злати, Гости, Claire100  Hug

Цитат
За мен има разлика между ревност и обида.

В случая с Гюзде наистина е по-правилно  Сюрея да е обидена.....
Сюрея избяга в Прага, поради премълчаната тайна от Фарук, макар, че случая с рисковата бременност, да го оправдаваше до някъде....Няма да задълбавам по въпроса, защото сме го коментирали....
Но не мога да сравня постъпките на Фикрет с тази на Фарук. Фикрет и Ипек са женени и макар Ипек да беше в конака, Фикрет тичаше да се успокои при Есра....Докато заигравката на Фарук е била по време, когато бяха разделени....Не, че одобрявам случилото се, но има доза извинение.....

Арас Булут и Аслъ Енвер в рекламата на DE FACTO

# 666
  • Пловдив
Гости

Цитат
Ти да видиш...а някой я смятаха за размъкната и не знам още каква...а това си било елегантен стил...

Точно Hands Plus1

Вижте повече тук...

https://krasota.rozali.com/modni-saveti/boho-stil-kak-da-go-postignem.html

Интересно какво ще кажат за модната дизайнерка Юлфет.....

Ужас Scream

Понеже съм от тези, които смятат стила на Сюрея за "размъкнат". Може да си е стил, който даже се нарича еди-как си, но лично на мен не ми допада. Отделни попадения са ѝ добри - например елечето, полата, сакото, но как ги съчетава. Разбирам, че това е умисъл на стилистите, за да подхожда на бохемския ѝ темперамент и човек на изкуството, но...Въпрос на мнение. Сватба например, всички жени са се облекли като дами, Сюрея е сложила хубава рокля, а косата завъртяла на чоко. Или пък слага 2 различни обеци. Веднъж беше с някакви странни обеци, тръгваха ѝ от ухото и извиваха в диадема обхващайки ѝ главата.

# 667
Добро утро Hug

Снощи изпуснах 1/3 от епизода...Сирен и преследвача на богати жени Бокач са забавлявали компанията....

Акиф отново без вина, виновен....От разговора им с Гюзде разбирам, че се познават, от което следва, че са били колеги в офиса в Истанбул.....Ако Фарук е имал някакви симпатии към нея, нищо не му е пречило тогава да има любовна афера.....
Ненавиждам хора, които се продават за пари....И по-често дамите са гадни в това отношение....Мъжете налитат на бой, докато жените са много подли....Казвам го със съжаление, защото става въпрос за нежната част от обществото.....
Срещата е станала случайно, защото Акиф се упрекваше, че той е накарал Фарук да излязат да се разсее малко.....Но кой е направил видеото и как е попаднало в Адем, мисля, че не се изясняваше.....
Относно стайлинга на дамите в сериала....не се впечатлявам много от начина на обличане на героите....Ипек кибичи по цял ден вкъщи и е облечена и гримирана като за прием.....Но тоалетите не могат да скрият колко е подла интригантка и манипулаторка.....
Какво стана с болестта на Ада....ThinkingThinkingThinking Дори не споменават за нея......А Ипек е толкова разтревожена, че не спира да прави интриги......

Хубав ден и слънчево настроение.....Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover

# 668
Добро утро! HugHeart

Ани Hug,благодаря за кафенцето с пожелание и на всички за коментарите! Flowers SunflowerFlowers RoseFlowers Tulip

нова...

Приятен ден! Flowers Four Leaf CloverNature Sunny

# 669
Сирен и преследвача на богати жени Бокач са забавлявали компанията....

Акиф отново без вина, виновен....От разговора им с Гюзде разбирам, че се познават, от което следва, че са били колеги в офиса в Истанбул.....Ако Фарук е имал някакви симпатии към нея, нищо не му е пречило тогава да има любовна афера.....
Ненавиждам хора, които се продават за пари....И по-често дамите са гадни в това отношение....Мъжете налитат на бой, докато жените са много подли....Казвам го със съжаление, защото става въпрос за нежната част от обществото.....
Срещата е станала случайно, защото Акиф се упрекваше, че той е накарал Фарук да излязат да се разсее малко.....Но кой е направил видеото и как е попаднало в Адем, мисля, че не се изясняваше.....
Относно стайлинга на дамите в сериала....не се впечатлявам много от начина на обличане на героите....Ипек кибичи по цял ден вкъщи и е облечена и гримирана като за прием.....Но тоалетите не могат да скрият колко е подла интригантка и манипулаторка.....
Какво стана с болестта на Ада....ThinkingThinkingThinking Дори не споменават за нея......А Ипек е толкова разтревожена, че не спира да прави интриги......
Хубав ден и слънчево настроение.....Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover
Да, що се отнася до подмолността приемам, че е присъща на голяма част от жените, но забелязвам, че и на много от мъжете не им е чужда. Поне в този сериал като че ли са равнопоставени. Преследвача, (ще добавя и използвача) на богати жени Бокач, даже увеличи бройката мъже, възползващи се от недостатък, който би трябвало да е присъщ на жените. И той се продава за пари. Ярко подмолния Адем, се обърна към жена, защото чрез нея може да бъде изнудван Фарук. Но съм убедена, че и мъж би приел тази задача, ако му се плати достатъчно. Просто Гюзде беше много удобна - изнудване на Фарук, а от там и драма в семейството му.
Всъщност малко са персонажите в сериала, които не са се опирали на подмолността - при някои е еднократно, при други от време на време, а при трети си е направо начин на живот. Продажници има и при двата пола, и в различните социални и йерархични слоеве на човечеството.
И аз да се изкажа за тоалетите. Всъщност стила на Сюрея е моят стил. От спортен стил, преминах на Бохо. Не само ми е удобен, но ми дава възможност за разнообразни, небрежни съчетания, без да губя време пред гардероба изпълнена с мисли какво да облека. Дрехите говорят за човека. Не много разбира се, но се ужасявам, ако ми се наложи да се съобразявам с това, че на различни мероприятия, трябва да обличам определени, различни тоалети. Бохо-то ме спасява.

# 670
За сега няма да коментирам Сюрея...
Но от вътре ми напира да подхвана Адем...Уникален отмъстител, интригант и манипулатор...с една дума злобар....
"Отивам да обработя Фикрет и да се възползваме..."
На този етап направо ми се повдига от това чучело.... Но...както казват хората "Бог забавя, но не забравя..."
Явно, че злобата в това недоразумение е по майчина линия...С Ипек са си лика прилика....
Кога Сюрея е тичала да разпитва какви са им проблемите с Фикрет..Нима се е радвала, че са се разделили...Напротив, винаги е казвала, че нещата ще се оправят и ще се съберат....Сега Ипек като първа клюкарка ходи да разпитва прислугата и да надава ухо.....

Claire100 изчетох коментара ти, но в момента не мога да си събера мислите...Тази вечер епизода ми повлия зле.....

# 671
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Благодаря за коментарите...Яд ме е на Фарук и не ми се пише...

# 672
Добро утро и от мен Hug

Да ни е цветно и щастливо Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Утре е
Скрит текст:
Задушница - втората от трите задушници, наречена черешова....

# 673
Добро утро на всички ранобудници,
Да споделя впечатлението си от снощната серия. За малко планът на Адем да се провали, но има "добри" хора, които няма да позволят това.
Номера с изнудването не се получи. Фарук не успя да се поддаде.  Наложи се, да признае всичко. Първо циклона Санем започна да разплита възела, после другият циклон Сюрея го довърши.
Когато Адем разбра, че Фарук си е признал всичко, го нарече хитрец. Какъв интересен поглед върху честността.  
Видно Гюзде не е само средство за изнудването, тя е и участник в пъкления план на Адем. И така, след "хитростта“ на Фарук, Адем премина на план Б - Фикрет. Въобще защо ли си губи времето да се занимава с Фарук, след като има пионката Фикрет в ръцете си. Та той самият преди време каза на Фарук (по памет), че не му е необходим враг, след като има брат си.
Последните думи на Фарук към Акиф в серията бяха: "Идвам във фирмата, да се отървем от тази жена.“ Те бяха казани в момента, в който Адем обработваше или вече беше обработил Фикрет, като му внуши "добронамереното си приятелско мнение“ да не протака с подписването на договора.
Колко лесно податливи са хората като Фикрет - достатъчно е да им се каже, че са най-умни в семейството, че има опасност да дадат властта на брат си и те да действат в насока според както им диктуват, но, с пълната убеденост, че е по тяхна воля. Воля - нещото, което им е в недостиг, да не кажа липса.
ПП: Мислех си... Планът на Адем при всички обстоятелства, щеше да се изпълни. По-горе писах, достатъчен му беше Фикрет, а и Ипек предложи услугите си. Разкрития случай с Фарук и Гюзде, си беше необходим - да има малко драма със Сюрея. Много гладко и безметежно вървяха отношенията им.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 08:29 от Claire100

# 674
Ако Фарук беше на мястото на Сюрея не ми се мисли... Обаче очаква разбиране от нея... Гюзде просто го прави за пари и си гледа интереса. Адем потъва все повече и повече, дразни ме...
Като цяло харесвам стила на Сюрея, но има и лоши попадения на стилисти те. Определено и подхожда на героинята небрежното облекло, нямам търпение да я видя като майка.
Сериите са много интересни тази седмица, държат ме в очакване 😊

Общи условия

Активация на акаунт