От близо и далече Априлчето се връща вече.

• 9 582
  • 249
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви момичета! Hug  bouquet
Заповядайте на тортата

и наздраве...

# 196
  • София
    Честит Рожден Ден, Бъжева!
  Бъди все така жизнена, лъчезарна, обичана и грижовна майка и съпруга, и с професионално удоволетворение!

Бъжева, мерси за почерпката   bouquet
   Milka-Mihaela, важното е да е жизнено детенцето. Не се тревожи. Ние сме в същата категория. Бързо да се оправяте. Тази ваксина често дава такъв резултат.
  jujka, пробвай по-честичко да му предлагаш да си хапва. Макар и по-малки количества.
  Ваня, радвам се, че Емко е здравичък  Peace. Уел, не трябва ли скоро да ражда или аз съм пропуснала  newsm78

По въпроса за 1/2 майчинство по време на работа съм питала в НОИ. Казаха ми, че се полага. Това беше през септември. Мисля, че по-добре да се запита отново.

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 16:31 от Dori

# 197
 jujka ,михаела правеше същото и си реших проблема така-постелях един стар чаршаф на земята,сложих й малка масичка отгоре и постепенно се научи да яде сама.е цапа малко по-вече ама е нормално Laughing.пробвай така може и при вас да се получи!мишка днес вече е по-добре и много се радвам и да ви се похваля че вече имаме 16 зъбчета Joy

# 198
  • Бургас
Честит Рожден Ден, Бъжева! baloni

Следвай мечтите си и те ще сбъднат  smile3525

# 199
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЪЖЕВА! на патерица, защото вчера не успях да пиша от двете щерки
Желая ти здраве, щастие, много усмивки и сбъднати мечти!
Благодаря ви на двете с Дори за информацията. Като видях снимката се сетих, че вече съм го гледала  и съм си го заплюла за лятото това място.
По въпроса за майчинството не съм компетентна. Не смятам скоро да започвам работа, или поне не това, което работех до сега. Надявам се да превърна хобито си в професия. Grinning
За проблема на Лазарчо също нямам мнение. Мартина е на другия полюс все й се яде. Иначе идеята на milka-mihaela ми се струва разумна.
Все забравям да пусна снимки. Ето малко от лятото. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64513
Хубав ден на всички!

# 200
  • София
   Imam problem s kirilitcata i molq za izvinenie  smile3525

Shoshi, mnogo sa porasnali shterkite ti  smile3501. Sladki gospojichki  4470. Gledam hubava vila si imate i dvorche  Peace.
  Milka-Mihaela, bravo za zubchetata  Hug.

Mnogo usmivki i toplina v surtcata vi

# 201
    Здравейте, момичета Heart Eyes

Около седмица компютъра ни беше с вируси нацвъкан Sick, много съм разсеяна и ей чак кога влизам да си споделя Blush

Честито бебе на Машинка, да й е жива и здрава момата с красиво име  bouquet

Бъжева, душичко, честито на патерици- много мъдрост, щастие и любов ти пожелавам от сърце Heart Eyes

Шоши, пожелавам ти най- скоро да си вадиш пари от хобито Hug Неви и Марти са красиви госпожици, страхотна вила си имате, а какви пейзажи само Flutter

Жужка, и Али има периоди, в които ми отказва да се храни, преди я гонех с лъжицата, но сега съм я оставила тя да ме води, вече знам, че когато някой зъб излиза апетита й пада, пък и те вече си имат вкусови предпочитания и мераци за самостоятелност, може би е само период Peace

Ване, как е Емко Heart Eyes

Бяхме предния ден на консултация- 12,500 кг и 81 см, за лятото е дръпнала към 10 см, но в Димитровград се намери една позната да ми каже под формата на шега няколко пъти, че Али била ниска Shocked Както и да е, важен е тонуса на детето Hug

Дамаянти, като се подредите, ще трябва виртуално да ни поканиш в дома си Blush

Отдавна и аз не съм пущала нови снимки, трябва да го направя Whistling Все повече се държи като голям човек и снощи с баща й водехме интересен разговор, след който се оказа, че аз третирам Александра като бебе, а той я възприема като голям човек Embarassed Целува ни за лека нощ, отговаря ми на въпроси с въртене на глава Heart Eyes, в момента е на тема тати, май още не са се разтъжили след 2 седмици отсъствие Heart Eyes

В понеделник откриват училището на Капанов в Бургас и аз съм от първия випуск Blush

Момичета, живейте всеки ден сякаш е последния, не заспивайте с лошо настроение, не спирайте да казвате на близките си "Обичам те", вярвайте, че всичко е възможно щом го желаете днес и сега  bouquet

Целувки

# 202
  • у дома с любимите си хора
Да се включа и аз.Изменението за майчинството ще влезе в сила от януари догодина.Така че сега заплата + 1/2 майчинство.

# 203
  • Толбухин
Добро утро
Аз разредих влизането във форума защото сестрами си дойде за 10 дни и сме заедно по цял ден.
Днес племенника ми има рожден ден става на 7 г.

А това са снимките от Кюстендил всички те са домашни.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=68588

# 204
EM4O, да ти е жив и здрав племенника  bouquet
И весел празник на цялото семейство Hug

# 205
  • София
ЕМ4О, да ти е жив и здрав племеника! Весело изкарване със сестра ти!
Наде, успех на курса. Сега, като запиша второ ниво ще съм по-компетентна и ще разрешим всичките ти проблеми. Wink
А вилата и на мен си ми харесва, само дето спират водата понякога и с тия чушки и домати цялото лято на мама е ангажирано. Sad

# 206
  • София
     Добро утро 

Наде, повече да нямате вирусни нападки  Peace Късмет с фризьорството и да кажеш как е минало
  Ем4о, гледам добре ви се е отразило в Кюстендил и Емко голямо мъжле станал Party. Честит рожден ден на племенника ти, на петерички . Да ви е здравичък и хубави неща да му се случват  Hug

Пуснаха ни парно и ще е по-топличко вкъщи .
  Насладете се на есента

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 10:39 от Dori

# 207
  • Paradise
Здравейте, майчета и зайчета,
ние сме болни.
Вече се възстановява Макси, но беше доста зле миналата седмица. Вдигна 41 градуса темп., в чудо се видях...
Пие Аугментин, че го боляха ушичките (май бяха възпалени).
Горкото нямаше никакъв апетит, добре, че поне айрян пиеше. С него изкара цялата седмица.
Утре приключваме с антибиотика. Дано сезакрепи, че откакто сме се върнали в Сф, все нещо има Confused

И ние имаме парно вече....

# 208
  • Толбухин
Добро утро
Вчера се явявах само на листовки и вече съм на половина шофьор,другата седмица съм на кормуване.Стискайте палци.

# 209
  • София
Добро утро!
Какво става, студено ли ви е? Никакви ви няма.
Дори, на купон в есенната гора ли ни приканваш? Как подскача това човече...
Пипинце, хайде времето се пооправя, чака ме ви да се разходим заедно, стига сте боледували.
Мартина с всеки изминал ден става все по-забавна. Така ни разсмива, забавлява и освежава всички, че направо не искам да си мисля колко скучно щеше да ни е без нея. Каката влиза в пубертета и е много трудна. Колкото и да ме ядосва обаче Мартина се грижи да си взема дневната порция смях. Grinning
ЕМ4О, ще се справиш! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт