От близо и далече Априлчето се връща вече.

• 9 581
  • 249
  •   1
Отговори
# 240
  • София
 shoshi, надявам се да сте прогонили болестите  Flowers Four Leaf Clover. Какво и даде за кашлицата  newsm12. При нас сиропчетата и чайчетата не помагат много  Weary
  wel, добре, че нямате проблем с яслите. А това със сополките е много странно. Ще чакаме снимки  photo
  Ем4о, честита книжка  smile3501. Безаварийно шофиране и да караш кола, каквато ти е по сърце  car003
  eli_nikol, късмет с шефовете  fingerscrossed. Пиши какво е положението.
  Доне, засега Алексчо борави и с двете ръчички. Като рита топка е с дясното крача. Веднъж беше с лявото. А защо да е рано, да си проличи дали Кико ще е левичар  newsm78.
  Вилиан, познатите ми майки, чийто деца са на ясла, не ходт на работа. Взимат си майчинство. Промените, за които си споменала, не влизат в сила през Януари 2007г. Пък и нас хващат ли ни.

Много късмет и приятна вечер  Flowers Sunflower 1dating

# 241
   Здравейте, сладинки Heart Eyes

Честито на ЕМ4О  bouquet Безаварийно шофиране и скоро да си имаш и собствена кола, ако си нямаш де Blush

Ели_Никол, пожелавам ти всичко с работата ти да мине гладко Peace

Уел, направо ме размисли с тази "интересна" хрема Thinking

Шоши, да се отчете как са хубавиците Heart Eyes

Доне, нИзнам от кога проличава, но Александра и тя често посяга с лявата и свеки изпитва някакви притеснения, за разлика от мен, незнам какво да ти кажа, освен, че уж било хубаво да се насърчава дясна да ползва, но незнам кое е правилно Embarassed

Дори, Алекс как е Hug

Целувки и хубав уикенд  bouquet

# 242
  • Кюстендил
Здравейте!Влизам само за малко,благодаря ви за пожеланията
УЕЛ,честит ти син,пожелавам ви само щастие,здраве,радост и успех в живота
Мирела постояно си сменя настроенията спрямо бебето-ту я целува,ту я бие,ту я гали,направо е страшно,но пък поне не ревнува(е само от баща и)
Бебка е страшна гладница,щом е будна все иска да яде и за 2 седмици е качила 600 грама
Толкова от нас
Чао и безоблачни дни

# 243
  • София
Здравейте милички,

Честито на новия ни шофьор  smile3525 newsm01 - леко и безаварийно шофиране !!!

eli_nikol - успех с шефовете newsm10

Доне, ние определено всичко правим с лявата ръка - ако се опитам да му подам нещо с дясната или да го накарам да направи нещо с нея, изпада в истерия, плаче, дърпа се. Той все още прави някакви опити да се храни сам - много му е трудно и аз го отдавам най - вече на лявата ръчичка, трудно си обръща лявата ръчичка, за да си уцели устата. Миличкия , много се мъчи.
Определено ще е левичар - дядо му, на който е кръстен е левичар човека.

wel, чакаме снимки - разкажи как мина раждането, колко голям се роди бебчо?

Сега малко за нас - нашият тати бе с грип миналата седмица и май Лазар е пипнал от него - от вчера киха и носа му протече. Днес го гледам има и по размекнато аки. Май следобед ще ходим при педито Thinking. Добре, че няма температура и като цяло си е весел.
Аз ходих на един конкурс за работа и го спечелих smile3503, сега чакам да ми пуснат заповедта за назначение- ама кой знае кога ще е...работата е държавна, така че съм в очакване.

Ами това е около нас, ей момичета ще си правим ли събиране за Коледа - много искам да се видим.

Приятен ден на всички ви и много целувки от нас  newsm51 newsm51 newsm51

# 244
  • Paradise
хей ни на и нас Hug Hug Hug
предният викенд се провали - с гръм и трясък.
Но този - ммм, чудо беше - бяхме в Карлово, при майка ми.
Аз ядох, спах, ядох, спах... и пак отначало. Mr. Green
Претеглих се днес на кантара - особени поражения в килцата няма, за моя голяяяма радост Flutter Flutter

Иначе Макси се радва много на баба си, забравя за мен, като е с нея и аз мога да си почина наистина качествено. Което не може да стане в София Rolling Eyes
Успяхме да го ваксинираме, че нали сме все назад с тез ваксини. Следващото ваксиниране ще е живот и здраве догодина януари.
Този месец тр. да го водим пак на очен, за контролен преглед. Дано всичко е наред Praynig

Дона, Макси посяга само с дясната - с нея държи лъжицата, чашата, рита с десния крак. Мисля, че е нормално вече по това време да става ясно коя ще е по-силната ръка/крак.
Не мисля, че е нещо стряскащо, че детето ще е левичар. Аз съм левичарка и да ви кажа, много тормоз съм видяла, докато ме научат поне да пиша с дясната.
Аз съм твърдо против този терор. Иначе нищо друго не мога да правя с дясната.

Ем4о, честита ти книжка шофьорска - леко и безаварийно каране!
Болните дечица, се надявам, вече са оздравели.

От вчера Макси пак почна да спи по 2 пъти на ден - но той си кара по старото време, де. Grinning

Хайде, приятен ден на всички Hug

# 245
  • София
      Привет, мамчета  Flowers Sunflower

Ма6инка, браво за бързия растеж на бебка. Дано каката и бебка се разбират само с целувки  smile3541
  jujka, как е Лазарчо? Той ходи ли на ясли  fingerscrossed. Поздравления за новата работа и попътен вятър  Flowers Four Leaf Clover
  pipince, супер за уикенда  newsm10. Честичко да ти се случва  1swing. Ама внимавай с похапването (майтап). Пиши как е минал прегледът  fingerscrossed

Ние си продължаваме с програмата за сиропчета и капки  smile3518. Утре пак сме на преглед. Поне намаля кашлицата. Намерихме си занимание в студеничкото време - гледаме детски филмчета, но по музикални.

Много усмивки в хладничкото време  newsm47

# 246
  • София
Здравейте!
И аз съм много доволна от уикенда. Grinning
Празнувахме рожденият ден на моята приятелка в едно заведение и за първи път бях спокойна. Мартина не ме е търсила много и след доста усилия в 9,45 беше заспала. Брат ми и гаджето му се справиха блестящо. А щом вчера и майка успя да я приспи, значи имаме голям напредък. Мисля, че вече ще можем да си излизаме по-често.
Дона, не съм се вторачвала много, но за лъжицата и молива Мартина посяга с дясната ръка.
Честита книжка на ЕМ4О! Това за гумените дървета много ми хареса, но по-добре не се отклонявай от шосето.
Жужка, честита ти работа! И Мартина беше същата - хрема, кашлица, температура и от време на време разтройство. Оправих я с коларголови капки, мукосолван, и разтривки с пулмекс бебе. Антибиотик не дадох въпреки настояването на докторката. Все още не й е минало напълно, но се подобрява.
Пипинце, ние докато се видим времето се развали. Да се оправи Мартина и ще се разберем за някой клуб. Чух за един до 3-та градска болница и тия дни ще отида да видя как е.
Дори, какви са тези филмчета? На видео ли ги гледате? Дай разяснения да пробваме и ние.
Хубав ден на всички!

# 247
  • Толбухин
Добро утро
Бре голям студ вън,но ние пак излизаме с малкия.
Искам да ви питам вашите дечковци повтарят ли това което им казвате.Емо повтаря от време на време.Много дърдори но на френски нищо не му се разбира.
Не пишете и качете малко нови снимки да ви вида дечицата.

# 248
  • София
    Хайде на кафенцето със сметанка/мляко  kaffeetrmker_2

shoshi, филмчетата ги гледаме на компютъра. Те са анимацинни. Повечето на Pixar. Имаме няколко, част са озвучени на български. Ако имаш интерес, ми пиши на ЛС и ще ти ги изпратя  newsm10. Мисля, че все нещо ще се хареса на Мартинка.
  Ем4о, Алексчо си повтаря, когато сам реши. Понякога прави нещата след, като съм спряла да ги показвам. Така, че не се притеснявай .

# 249
  • София
Момичета, поради липса на време не пиша редовно в темичката ни, но ви чета и надзъртам. Heart Eyes Позволих си да пусна нова тема (дано никой няма против), че в тази от доста време пишем, а и нарастна. Та в този дъждовен ноемврийски ден ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НОВАТА НИ ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт