От близо и далече Априлчето се връща вече.

• 9 595
  • 249
  •   1
Отговори
# 75
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15014&AlbumId=64938
това са снимки  на новото ми бебче

# 76
  • София
     Мими Х., много сладки снимки  Hug. Гледам Коко, че е грижовен батко. Много си приличат като бебенца  Peace. Да са ви живи и здрави  Heart Eyes

# 77
здравейте мамчета Hugпри нас нищо ново !михаела само досажда и говори.направо не знам как ще я кара ме за напред с нея.има страшен характер много се инати и се сърди ако не е нейното.ужас! Cryзапочнала е да си играе с нас на криеница.излезне от стаята и ни вика да я намерим,а като я видим казва"бау" и се радва.ле ле все едно вчера родих ,толко бързо растат децата и започват да разбират все по-вече.това може само да ни радва Joyцелувки от нас. Heart Eyesчао

# 78
  • София

Момичета, черпяяяяя!  Party Приятелката ми роди момиченце - Елизабет - едно дългоочаквано и изпросено от Бога дете! Praynig  Grinning Grinning Grinning За съжаление няма изгледи скоро да ги видим, защото са в Швеция.

# 79
браво много се радвам  bouquetда е живо и здраво и да порасне мнооого голямо! Hugчестит празник  от нас!

# 80
  • София
браво много се радвам  bouquetда е живо и здраво и да порасне мнооого голямо! Hugчестит празник  от нас!
Мерси! Hug

# 81
няма защо!като ми каже някой ,че се е родило бебче много се радвам.момичето което ще става кръсница на михаела роди на 12.08 и сега в няделя ще прави погача и сме канени.когато отидох ме да ги видим преди две седмици тя ми даде малката да я гушна и ми беше толкова странно.в един момент исках толкова много да си имам пак малко бебе .то това не пита както се казва е малко ще е доста нанагорно на мъжа ми, но сме решили живот и здраве михаела да си има малко братче и сестриче.момичета кажете какво да купя на бебчо за погачата ?

# 82
  • София
  Ваня, честита дъщеричка на приятелката ти  smile3525. Да им е жива и здрава и да си я гледкат с любов  smile3541. Дано скоро се видите  newsm10
  Milka_mihaela, за подаръка най-добре питай приятелката ти за предпочитание. Иначе ти предлагам "активна гимнастика". Нашият Алекс много се кефише на нея. Друго може да е "Моят първи албум", слагат се снимки и се пише коментар от раждането до 1-ви клас.
  Слънчев и пълен с усмивки ден ви желая  family

# 83
      Здравейте, момичета  bouquet
Мислите си, че съм ви забравила..............неееееееееееее Naughty
Чакам ви да се върнете от разни почивки и разходки Laughing Имах страхотни срещи с ЕМ4О, Мария, Дори, и техните слънчица Hug Редовно си ви прочитом, но си дадох отпуск лятен от отчетна Crazy
    Всъщност всичките ми мисли и въжделения бяха свързани с това, че вече си имаме наш дом Heart Eyes Благодаря на Бог, че ни помага Praynig, пожелавам на всички това щастие   bouquet

Али расте, дивее и няма да си кривя душата- хубавее Laughing Heart Eyes Много номера усвои, прави ни разни мимики, за да ни подкупва, бъбри си разни сладки думички, катери всичко, което й се изпречи, все повече иска да се храни сама hahaha

Поздрави и целувки на всички от нас Hug

# 84
  • София
                        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА MIMI_VELIN!!!

Да е жива, здрава, все така усмихната и много обичана от всички  newsm51 newsm51 newsm51!!!!

# 85
  • Толбухин
Честит рожден на mimi_velin!!!

# 86
Честит рожден ден на  mimi_velin newsm59
Върнахме се и ние от морето, но болни, за съжаление - ентеровирусът ни тръшна и тримата и се наложи да се върнем предсрочно. Добре поне, че на Кико му се размина болницата и сега вече започна да се пооправя. Не съм вярвала, че някога ще ми се иска час по-скоро да си тръгна от морето Confused

# 87
  • София
       Честит Рожден Ден на Mimi_Velin!
   Бъди здрава, обичана и грижовна мама и съпруга, професионални успехи и скоро да се настаните в новия дом!

Наде, честито ви жилище . Да си го ползвате със здраве, само за хубави поводи и вечно любовта цари в дома ви!
  Доне, да оздравявате бързичко

Нас също ни хвана вирусчето. Първо Алекс с хрема, разстройство и малко повръщане. Та беше на диетка и нямаше силици. Сега се оправяме

Спорна седмица и повечко пописвайте

# 88
ЗДРАВЕЙТЕ!

Благодаря на всички за пожеланията. Ето и една виртуална почерпка от мен.  party023  cook newsm38
Това е първият ми рожден ден който не празнувах заради болестите на Велин. Но важното е че след 2 седмично боледуване и престой в болницата вече се подобрява.
Много се изплаших защото до сега не ми е боледувал по сериозно. Сега не ми се иска да си спомням пак за болницата, затова утре ще ви разкажа за премеждията ни там.

Лека и спокойна вечер на всички.

# 89
  • София
 Мими, мерси за почерпката   bouquet. Скоро да се възстанови напълно Велинчо и повече никакви болести  baby_neutral Peace

Общи условия

Активация на акаунт