Съни бийч по bTV - 2

• 45 082
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Явно е родила, защото и МШ почва

# 106
  • Mediterraneo
Явно е родила, защото и МШ почва

Хахаха, да. Само дето есента изгледахме остатъка от сезона на МШ. Тогава вече беше родила Неда.

# 107
Аз не го следя, но случайно изгледах 4-5 епизода до финала. Нищо не разбрах, защото не съм наясно с регламент и подробности, но явно е някаква нова концепция на бтв да прекъсва по средата филми, формати. Все се падат в размножителен период!

# 108
  • Mediterraneo
Няма нищо общо размножителният период, как да го кажа по- ясно?

# 109
Абе днес трудно се разбираме из всички теми, пък сте и дръпнати някакви... Rolling Eyes ПО-ШЕ-ГУ-ВАХ-СЕ, щото всички изтъкват бременности за причина! Ако се върна и сложа това човече Grin ще бъде ли по-ясно, че е смешно оправдание и затова го нарекох "размножителен период"?

# 110
Един Младен за разнообразие Joy

# 111
Уууу какъв е беличък! Satisfied

# 112
Е, то това е в началото на сезона Wink Към края като насъбере тен, ой мамооооо Joy

# 113
Голям образ е 😁, нямам търпение вече да започне.

# 114
Имате ли представа дали ще го излъчват от началото или ще продължат оттам, откъдето са прекъснали?

Предния път не съм го следила, но сега може и да го загледам, та да знам.

# 115
  • Mediterraneo
Никой не знае дали ще го пуснат от първи епизод или откъдето го спряха. До кой епизод го излъчиха всъщност?

# 116
  • София
4 епизода.

# 117
Здравейте, отдавна не съм писал. За много години на всички! Съни бийч ще започне съвсем скоро. Ще започне от епизод 1!!! Приятно гледане, надявам се да ви хареса.
Има новини и за Съни Бийч (сезон 2), но още е рано за официално съобщение.

пп. По жълтата преса ми се подиграват, че пиша в БГ МАМА. Но аз мисля, че е яко:)

# 118
пп. По жълтата преса ми се подиграват, че пиша в БГ МАМА. Но аз мисля, че е яко:)
Завиждат ти, че си така радушно приет, затова, 😆
Яко е, има концентрация на всякакви отклонения и може да се изучават детайлно.
Айде, от кога ви чакаме! И втори сезон даже? За втори път първи, а ни чака втори сезон - това си е награда направо!

# 119
  • София
АВО1, с голям кеф ще чакам и сезон 2. Аз съм по-голяма от теб и гледам сериала с 12 годишната ми дъщеря. Фенки сме му. Супер свежарски и завладяващ. Продължавайте в същия дух, че обикновено не съм толкова мила. Grin

Общи условия

Активация на акаунт