Съни бийч по bTV - 2

• 44 918
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Тарикатски решиха проблема с Калин Grinning
Не разбрах накрая Гомез какво видя?

# 601
  • София
Хах, не е истина как се отърваха от Калин.
Че те даже услуга му направиха на този тъпир. Женен за щерката на милиардер. Това ли е наказанието? Още повече, че при арабите мъжът им яко водеща роля.

Хех, тя Ивон си играела с Калин, не ми харесва това. Той май ще хлътне по нея.

# 602
УАААААААА, страшен номер погодиха на Калин!
Права бях да вярвам в Дарина Wink Много са ми сладки двамата с Младен. Ама Ивон и Никола също много, много ми харесват. Иване, имам забележка - да бяхте удължили туй-онуй сцената им Stuck Out Tongue Winking Eye
Другия епизод ще е забавен, Стойчо Розата е върхът.

Стела, Гомез видя Ивон в "покоите" на Никола.

# 603
Оххх героя на Аръков кърти

“ ту си ми сърдита ту не си ми сърдита, ту съм на работа ту ни съм. Аз нимога да хвана спатиите на тоя живот “ 😂😂😂😂🤣🤣😂

# 604
  • София

Съни бийч - епизод 7

09.04. 2021

# 605
Промото за следващия епизод е направено яко, точно като трейлър на филм.
Много ми харесва сериала! Поздравления за целия екип!

# 606
Чудна серия! Не исках да свършва.
Добре нагласиха Калин.
Ивон и келешчието готини.
Гомез и Вики готини.
Младен и сърничка още по- готини.

# 607
  • Велико Търново
Бе услуга, ама на Калин да ходи зет в някоя арабска държава сигур хич не му беше в плановене. Особено пък с такъв тъст, па макар и милиардер... Satisfied

# 608
  • Разпиляна във въображението
Точно да си помисля, че Никола прави маааалка крачка към доброто и той се из....ра на метеното. Как само изложи Ивон. Нарочно го направи гадината.

Сега включвам Шазам и започвам да издирвам песните от серията, точно ще я гледам пак.

# 609
  • София
Мдам, само преди 15 мин. ги похвалих, а то накрая какво излезе, Ивон го използва, а той си остава леке.
Хем жалко, хем се връщаме към начална позиция и евентуално Гомес и Иво заедно... Wink

# 610
  • Велико Търново
Не стана много ясно дали Никола наистина е викнал Гомес. Може Вивиан да е "сътворила" натопяването. Иначе пък Ивон, че го използва - използва го.

# 611
Аз си искам Ивон с Гомес, толкова са ми сладки и двамата.

# 612
  • София
Да, тя каза, че ще му го върне заради арабина (тя дали прави секс с арабина, така и не се разбра, но натам сочеха 'уликите') и може нарочно да го викна точно в този момент, но от кадрите в следващия епизод видях, че Никола пак се хваща с далаверите на Стойчо, това повече имах предвид, че си остава леке.

# 613
Ама защо спрягате Ивон и Гомез? Гомез ще е с Виктория.

# 614
  • София
Аз поне не правя прогноза, а само казвам какво ми се иска. Не ми харесват как стоят Гомес и Виктория, това тяхното е по-скоро забавление, не виждам нещо повече.

Общи условия

Активация на акаунт