Съни бийч по bTV - 2

• 44 912
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Ех, само още четири епизода.
Пет Grinning Поне това написа Иван

На мен само не ми се видя много достоверна ситуацията с Калин. Разбирам действието да се развива в някоя арабска държава, ама в България едва ли биха го принудили да се ожени.
Те ще си го вземат там, откъдето са, няма да го женят тук. Като е целувал, да е мислил Satisfied

Иване, много се надявам вече да си се прибрал вкъщи. Бързо и успешно възстановяване!
Поздрави на Андрей! Продължавайте все по същия начин!

# 631
Може ли линк към песента в момента, когато на плажа правеха шатрата на шейха?

Не се справям с телефона. Песента е I'll take the crown - Michael Mcgregor Marc Ferrari

Ех, само още четири епизода.

Много благодаря! Simple Smile

# 632
  • ENGLAND
Страхотен сериал, сериите ги гледам по два пъти. Младен ми е любим, изигран перфектно от Иво Аръков. Не че и другите не са добри.
А ще има ли втори сезон?

# 633
  • Mediterraneo
Снимат в момента.

# 634
ABO1,
мнението ми за сериала и Лидия Инджова, съвпада с цитираното по-долу мнение!
Child of June, има по-добър изказ от мен, затова се  възползвам от него, за да Ви кажа какво мисля.
Освен Лидия и Иво Аръков ми е любимец, (освен, още няколко персонажа)!
Но те, са ми слабост! 💖💖💖
А двамата, като двойка са, Перфектни за мен! 💖💖💖💖💖
Поздравления на "Междинна станция" за сериала!👏👏👏🎆🎆🎆🍀🍀🍀
И Благодаря, от все сърце! 😚😚😚
Справили Сте се Отлично, с подбора на актьорите!
Бързо оздравяване! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀  
Сериалът е единственият български, който в последните години гледам и следя. Заснемане, подбор на актьорите за всяка от ролите, не натоварва, има хумор, зад който прозират и сериозни теми, красиви гледки и бг лафове... Поздравления и от мен!
Лидия Инджова е като порцеланова статуетка - любима актриса и блестяща в ролята си. Младен е моята изненада и любим персонаж, перфектен Иво Аръков, няма слабо място, толкова естествено влиза в образа си.
И много ми харесва музиката към филма. Изобщо - няма къде да се захване човек да си изкаже критиката Grinning

# 635
Много як сериал, браво! Поздравления, Междинна станция, правете още такива сериали и завземайте ефир, че само глупости иначе.
По 2-3 пъти гледаме епизодите, пръскат! Смях, ситуации, бг лафчета, а пък Калин как го насадиха, машалла! Чак взех да го съжалявам Любомир Ковачев, от "Забранена любов" досега все роли на бастуни му дават Simple Smile чакам с нетърпение Китодар, тази му роля се очертава култова.

# 636
  • Разпиляна във въображението
В новия сезон вземете български автори на песни и озвучете сериала с тях. Българската музика бе почти изцяло използвана при "Скъпи наследници", е, стари хитове, но бе много добре.

# 637
Много ми харесва сериалът. Като отдалече, не искам да критикувам. Бих желала също да има българска музика за озвучаване. Има толкова нови таланти, които не познавам.
Бързо Оздравяване на болните.

# 638
И аз преоткрие Аръков и Лидия в този сериал признавам!
И аз гледам по 2 пъти. Веднъж с детето... Което е цяло изпитание Wink и после сама да наваксам с изпуснатото.

# 639
Иване първо бързо оздравяване!
Другото, което един обикновен зрител би посъветвал е да не прекалявате със сезоните, само и само да се трупат 💸.  Има един момент, в който трябва да се спре даден продукт. Но много телевизионери изпускат този момент и разочароват зрителите. Мога да дам страшно много примери. За щастие този момент все още не е дошъл. Пък много добре ви се получава, така че и следващ проект ще е чудесно за нас.

# 640
Не че някой ми иска съвет, но и аз да кажа: Китодар е доста екстремен в роля. Много е добър, но малко ми е сравним с Ненчо Балабанов, чиито превъплъщения са доста байганьовски. Или хуморът на Рачков, който е смешен до едно време, ама после ти иде да му пляснеш един зад врата и да хлопнеш вратата зад гърба му. Т.е. ролите им са все на простаци идиоти. Честно, това в изобилие владее ежедневието ни, на филм ми идва в повече. Дано ме разберете какво имам предвид.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 16:00 от Анонимен

# 641
Любимият ми момент в новия епизод - как Ивон натри носа на Вивиан. Интересно ми е какво е имало между Гомез и Ивон, че се ревнуват така.

# 642
  • Разпиляна във въображението
Китодар съм го гледала в "Скъпи наследници". Беше доста сериозен дървар Simple Smile Един строг баща...

# 643
Гледай го тук
https://m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=%D0%BA%D0 … D0%B4%D0%B0%D1%80
Навремето така си съсипа бъдещето, та чак сега изплува Боби Турбото, а е и готин, и добър актьор.
Китодар леко залита в супер крайност при представяне на пошли персони и хуморът му е твърде черен и... абе, предозира от всякъде!

# 644
Китодар го гледах в Революция Z. Игра насилник и явно си е направил ролята добре, защото от тогава не мога да погледна на него по друг начин - виждам и чувам все насилник.

Общи условия

Активация на акаунт