Съни бийч по bTV - 2

• 45 099
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Петела дойда и събра кокошките Simple Smile)))

Харесва ми сериала, ще се радвам и на нов сезон.

Предполагам като пораснат бебчетата и ще снимат.
Доколкото видях, Инджова е в Белгия ?
А пък Евелина Костова е с много лелинска прическа, Joy дано си пусне косата пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 121
АВО1, с голям кеф ще чакам и сезон 2. Аз съм по-голяма от теб и гледам сериала с 12 годишната ми дъщеря. Фенки сме му. Супер свежарски и завладяващ. Продължавайте в същия дух, че обикновено не съм толкова мила. Grin

Даже погледнах аватара пак за всеки случай Wink Hug

Готино сериалче. Дано го почнат от начало, че се забравя (възрастни хора сме вече Joy )

# 122
  • София
И аз се радвам, че ще започне отново, ще го гледаме. Допадат ми актьорите и личи, че и те го правят с желание. Иво и Бойко много пъти съм ги чувала да коментират сериала и съжалваха, че е спрян. Двамата се справят чудесно, както и Явор, може да е леке, но има талант и този, образ му се получи много добре.

# 123
И аз се радвам, че ще започне отново, ще го гледаме. Допадат ми актьорите и личи, че и те го правят с желание. Иво и Бойко много пъти съм ги чувала да коментират сериала и съжалваха, че е спрян. Двамата се справят чудесно, както и Явор, може да е леке, но има талант и този, образ му се получи много добре.
И на мен Явор ми е крайно антипатичен. Единственото, което прави присъствието му поносимо е, че и ролята му в сериала е на същото арогантно леке. Ако го променят към добро ще стане по-тежък за преглъщане. Дано да го разкарат във втори сезон.

# 124
Явор Бахаров изключително добре седи в тази роля! Захаросана роля не е за него. Но тук просто си е паднал на мястото. Момчето има талант, трябва му добър режисьор...

# 125
Възпитание му трябва на Явор!Той талантът си го има и си играе в подходящи роли и го режисират добре.

# 126
То талантът е да може да изиграе всяка роля, а той не би се справил.
Рядко противен тип.

# 127
  • Разпиляна във въображението
Супер! От първи епизод. Ще си ги гледам отново с кеф. Че и втори сезон Simple Smile

# 128
  • Sunshine state
Явор и аз не го понасям, противен ми е.

# 129
Бойко Кръстанов се представя много добре. И в Под Прикритие изигра силна роля, тук също се очертава така.
Има ли други участия освен тези два филма, или се изявява повече на театралната сцена?

# 130
  • Mediterraneo
Е, друго си е да имаш инфо от първа ръка! Иване, не ни оставяй, включвай се!

# 131
Все ми е на ума, че Иван пише.
Стрина е, с нов профил.
Сериалчето и аз го чакам.
Малкия Бахаров ако си обръсне косата, може и да му потръгне, като батко.

# 132
Явор и аз не го понасям, противен ми е.
Това, че ти е противен, не значи, че няма талант. Той има.

Както и не са прави, тези, които твърдят, че ако си талантлив, ще можеш да изиграеш всяка роля. Не е точно така - има определени типажи и ти като актьор можеш по-силно да изиграеш една роля, отколкото друга. Въпрос, обаче, на пристрастие е да приемеш даден актьор в различни роли. Защото, ако го харесваш по принцип и си му така да се каже фен, то ти го харесваш във всеки един образ.

Но най-важното е режисьора. Ако той може, ще успее да извади от теб и твоя талант това, което да накара хората да кажат УАУ. Рядко се случва калпав режисьор - добро изпълнение на роля от актьор. Водещ е режисьора. Негова е и преценката за това, кого да подбере за дадена роля.

Така че, да, Явор Бахаров може да ви е противен, но това не променя факта на неговото умение да влезе в ролята, в образа и да изкара точно тези качества, които трябва.

# 133
  • Sunshine state
И това не променя фактът, че на мен не ми харесва, ако ще и да е най-талантливият актьор на света. 😁

# 134
  • София
И аз не мисля, че един актьор трябва да може да изиграе всяка роля, че то иначе нямаше да има кастинги въобще, все пак знаят как играят. В световен план актьорите също са профилирани, един се занимават повече с комедия, други са добрият/лошият супергерой, трети има семейно излъчване и тн. Това не означава, че ролята е винаги еднаква.
Според мен например Явор е много различен в Под прикритие, понеже сега гледаме пак повторенията и мога да сравня и в Съни бийч.

Общи условия

Активация на акаунт