Съни бийч по bTV - 2

• 45 103
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Е, ний старта го знаем, очакваме продължението като пак си изгледаме първите няколко епизода.
Хайде, на слука! Wink

# 151
  • Велико Търново
Ние началото го харесахме още миналата година. Не ни харесваше, че ни го спряха, ама... решения нечии, к'во да се прави...

Понеже в първоначално изнесената схема "съни бийч" беше заложен от 21 до 22.30, но все нещо ме човъркаше,  погледнах програмата за 26-ти - по един час ще са си сериите. След това - половин час "Комиците и приятели".

# 152
Младен - президент!!! Или минимум кмет на Сънито Wink

Това вместо "очаквам с нетърпение" Joy

# 153
  • Варна
Хаха, изненада ме Иво Аръков.. не бях сигурна дали би се справил с такъв тип роля.
Бих помислила, че играе себе си, но пък го гледах в Скъпи наследници, там играеше градско момче, че и психопат.
Ами справи се отлично, тръпки ме побиваха като го гледах.

# 154
  • Разпиляна във въображението
... остават шест дни до старта!!!
Дано да ви хареса.
Петък, 26ти, 21.00 часа!!!

Може ли да кажете коя песен е използвана за промото? Програмата ми не я разпознава Simple Smile

# 155
Дано да ви хареса.

Може ли да кажете коя песен е използвана за промото? Програмата ми не я разпознава Simple Smile

Прочети накрая надписите, там пишат кой пее и какво пее,и какво пие сигур , маа му стара Wink

# 156
Дано да ви хареса.

Прочети накрая надписите, там пишат кой пее и какво пее,и какво пие сигур , маа му стара Wink

Как не съм се сетила?! Секундното рекламно промо имало надписи кой пее и коя е песента?!

# 157
"Комедийният характер на сериала „Съни бийч“ провокира радиоводещия Димитър Павлов и музиканта Явор Русинов да направят песен, която да подчертае героите и събитията в най-новия проект на bTV. Действието в клипа, заснет специално за едноименната продукция, се развива в цирк „Балкански“. „В тези години на „сериозност“ сериалът, а и видеото, което заснехме, са светъл лъч в сивото ни ежедневие и ние много се радваме, че сме част от този атракцион“, споделя в типичния за дуото стил Явор Русинов."

Заповядай

# 158
Да, знам тази. Питах за песента, която изпълнява жена, в промото към сериала сега. https://www.youtube.com/watch?v=TJzWgyDwVYI

Потърсих го в ютуб и на страницата на бтв потребители са сложили линкове. Оказа се някаква преработка и затова програмата не я хваща.

# 159
  • България
Да, знам тази. Питах за песента, която изпълнява жена, в промото към сериала сега. https://www.youtube.com/watch?v=TJzWgyDwVYI
Гледайки клипа си казах, че този път ще си изтегля всяка една серия, за да мога да си гледам сериала, винаги когато имам желание.
Много ми хареса видяното дотук. Дано до последната серия да е така и да не е с отворен финал.

# 160
  • Варна
Дано до последната серия да е така и да не е с отворен финал.
Aко е достатъчно добър, аз бих се радвала на продължение.

# 161
Дано да ви хареса.
"
"Как не съм се сетила?! Секундното рекламно промо имало надписи кой пее и коя е песента?!"
 Ти май не усети,че се пошегувах  Simple Smile

би ли ми казал/а каква програмка ползваш за разпознаване на песни?Моля Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 08:02 от Grind

# 162
  • Велико Търново
Те вече загатнаха за сезон 2.

# 163
Дано да ви хареса.
"
"Как не съм се сетила?! Секундното рекламно промо имало надписи кой пее и коя е песента?!"
 Ти май не усети,че се пошегувах  Simple Smile

би ли ми казал/а каква програмка ползваш за разпознаване на песни?Моля Simple Smile
приложението е shazam.

# 164
  • Велико Търново
Shazam "разпознава" само от "чист" звук. Щом става въпрос за промо, то със сигурност има наслагване на звукови канали, което със сигурност означава, че Shazam няма шансове.

АВО1, чак в края на сезона ли ще съобщите официално за втори?
Според мен миналата година реакцията на зрителите беше доста красноречива, даже и след само 4 излъчени епизода. Липсата на информация за рейтинга за по-дълъг период ли е "спирачка" или смяната на собствеността на телевизията?

Общи условия

Активация на акаунт