Ритници на бебчо

• 876
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте в 23г.с. съм и вече усещам бебчо да рита , но понякога го усещам да рита много ниско долу. С тази пандемия сега малко ме е страх да отида при доктора. Имала ли е някоя мама подобни изживявания и има ли място за притиснения

# 1
На мен ми се вижда нормално. Нека и други да си кажат мнението.

# 2
  • Terra incognita
Как го усещаш? Аз усещах нещо като ритмични пулсации ниско долу, които май бяха хълцане на бебето. Но дори и да е ритниче, ми се вижда нормално.

# 3
Vicky Taylor да като пулсации, да не прозвучи смешно , но ме е страх да не тръгне да излиза като го усещам толкова ниско. Имам спонтанен аборт в 3 месец и ме е многоо страх

# 4
  • Terra incognita
Може би хълца, не се трвожи, няма да излезе.

# 5
Vicky Taylor брагодаря ти много

# 6
В 23 седмица си и бебчо е с краката надолу. Нормално е да те рита ниско. После като се завърти ще те рита в ребрата споко хахха. И аз така докато бях бременна се филмирах за абсолютно всичко , но ето че след няколко дни беба става на 6 месеца и всичко е Ок. Не се притеснявай и бъди спокойна. То си е живинка в тебе , шава , хълца и т.н . Ако имаш притеснения звънкай на лекаря, който ти следи бременноста. Аз на моя си му звънях за всичко и винаги откликваше. Ако има нещо притеснително пък директно си отиваш да те прегледат без да му мислиш много. Най-важното е да си спокойна Simple Smile

# 7
albz.g благодаря и на теб 😊

# 8
  • Велико Търново
Не мисля, че това е повод за притеснение. Понякога и бебето е разположено по-ниско. Аз след средата на бременността вечно така се чувствах :д родих два дена преди термин. Притеснителното е ако имаш болки, стягания и т.н. Леко бременеене!

# 9
Днес бях на лекар и ми каза,  че е седалишно и болките са ми от силните ритници. Ох успокоих се!!

Общи условия

Активация на акаунт