Лаковe за нокти - 137

• 34 451
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Много хубави маникюри Heart Eyes
Маме, важното е, че детето е добре, а и надявам се, теб не те боли в момента Hug А декорацията печат ли е?

# 706
Хайде и аз да покажа нещо след два месеца затишие. Май малко прекалих с броката ама не ми се трие.. Grin

П. С Маме, докато четях и мен ме заболя направо.. Важното е че си спасила детето. Нокти растат Simple Smile

# 707
  • София
Маме, чудничък маникюр! Лакът е купуван доста отдавна в магазин Блик на бул. Витоша в София, отдавна го няма (магазинът, де). Но има други техни магазини, от години не съм влизала и не мога да кажа продава ли се още тази марка. Иначе...
Скрит текст:
аз си отнесох вчера нокътя с един стелаж на колелца, голям зор да сготвя...което в нормални условия хич не е моята бира Wink

# 708
Днес и аз отнесох един нокът и вече съм с друга концепция за форма и дължина..

# 709
Нокти, растат! Детенце да е добре Hug

# 710
Блъд, чудно ти стои на теб този Бел! Blue Heart

Маме, много неприятно се е получило, ама ще пораснат пак Blush

# 711
Не се ядосвайте за нокти!

Много красив цвят, Bl00dflowerz!

# 712
Благодаря! Много ми харесва цвета, оообаче съхне мнооого бавно...
Накрая му сложих бързосъхнещия Сеш и забравих Grinning

# 713
Вучкова, Блъд, споделете кои са тези лакове! За Бел си мисля, че беше нещо от типа на 106, ама ми се губи точния номер...

# 714
Вучкова, Блъд, споделете кои са тези лакове! За Бел си мисля, че беше нещо от типа на 106, ама ми се губи точния номер...

Моите са на есенс 04 Millennial Pink и 35 Take me to heaven  Relaxed Stuck Out Tongue

# 715
Хм, мисля, че имам 35 и май беше по-светло синьо... Thinking

# 716
Дам по-светло е, но на снимка излиза малко по-тъмно и аз засилих цветовете съвсем малко. Laughing

# 717
Ясно. Затова не го разпознах Laughing

# 718
Моят е същия като на Арабеск от преди няколко дни - 103 номер Blush

# 719
Дам, точно влизах да пиша, че е същия номер. Обаче как различно изглежда при мен и при нея! То вярно, че и зависи от снимката, обаче си има значение и цветът на кожата на ръката. При нея стои много нежно, докато на моите ръце е някак не точния нюанс сякаш. Или поне аз така си го виждам наживо. Което не пречи да го ползвам... Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт